美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

上個月見到美容院重開,於是係新都城雅x book返做facial,點知就換來一肚氣!
之前買咗療程A 30次,做咗兩三次之後佢就sell我買療程B 50次,再做多幾次之後,佢話我皮膚更適合療程C,sell我買80次
到左上兩星期再去,佢故態復萌sell我療程D,大佬,我次次你都sell我,唔買就黑面同hea做,我邊有咁多塊面俾你做呀?於是就拒絕,結果佢成程Hea做,平時一個半鐘頭嘅Facial變咗40分鐘就出返嚟,走嘅時候佢仲要黑面對待,而家仲有過百次,都唔知點算,去一次sell一次,由訓低開始就sell,你有效果既自然就有人買肯續約,你咁樣只會令人唔想再返轉頭
同埋試做果下效果係最好,到買完療程就會hea同埋開始sell下一樣
上網睇原來都好多苦主受過呢啲對待,大家都要小心!

題外話: 請問有冇將軍澳區做得好又唔HARD SELL既美容院介紹?

別墅

阿呠呠 發表於 20-9-23 10:29
上個月見到美容院重開,於是係新都城雅x book返做facial,點知就換來一肚氣!
之前買咗療程A 30次,做咗兩 ...

我做果d全部單次收費
在油麻地/荔枝角 睇你做乜療程收費
全部唔sell , 幾好的

複式洋房

下你買買下買左成200次系到喎

大宅

住將軍澳都出返出面做了,sell 到我package 未用曬都唔敢再去,
最嬲係唔買,成個療程都黑曬面幫你做,搞到去完全沒有relax 過

複式洋房

回覆 CharlotteChoy 的帖子

單次收費會唔會貴D?

別墅

阿呠呠 發表於 20-12-17 15:01

單次收費會唔會貴D?

moni group, 你可上網睇睇

別墅

呢間x軒不知所謂,我係黃埔做一樣狂sell。我之前去做,未開始做就話淨係番5次左右,要買番d。我一口拒絕,佢就不斷sell, 再黑面。
而家whatsapp我去做,我直接話你咁樣服務態度,一定無回頭客。

複式洋房

謝謝你!

複式洋房

回覆 大當家 的帖子

佢D銷售態度同手法都令人好有HARD FEELING,咁你而家就算有剩都唔會再去做嗎?

別墅

阿呠呠 發表於 20-12-18 16:51
回覆 大當家 的帖子

佢D銷售態度同手法都令人好有HARD FEELING,咁你而家就算有剩都唔會再去做嗎? ...

唔去
我whatsapp講最好退番錢比我
佢就唔再覆我

子爵府

同情,我都比呢類手法嚇怕左,好多年冇去美容院了

不過你實在太心軟了,寧願貴d,搵d單次比,好過執左冇仇報

男爵府

好有同感!本來將個course已經$1000一次,做咗一次之後,再去做第二次己彈到呢個$1000一次的couse一文不值,就幾個人圍住你sell要加多幾萬咁樣!真係都好怕去美容院

男爵府

你下次話你即將移民就得架喇,我上次都係咁 佢就收皮

複式洋房

回覆 qq6a 的帖子

哈哈,而家用呢個原因可信性都高

複式洋房

rich8 發表於 20-12-20 22:21
好有同感!本來將個course已經$1000一次,做咗一次之後,再去做第二次己彈到呢個$1000一次的couse一文不值 ...

我都覺得好奇怪,唔通一個月d膚質會轉一次咩
最好就串佢地一路係你地度做一路轉差,我無叫你地賠錢比我已經好好

別墅

你都係住將軍澳架?我住將軍澳站,我都好貪靚,咩都試,我係樓下果間好好,最初試左佢眼睫毛一次,之後去第二次正價植睫毛,依家做埋facial,佢一d都唔sell,而且佢針清好乾淨,佢唔係大間美容院,所以無咁sell,我有幾個朋友都去左,都無sell,可以單次收費!係露天停車場Fusion附近,值得介紹嘅!

侯爵府

CharlotteChoy 發表於 20-10-2 10:00
我做果d全部單次收費
在油麻地/荔枝角 睇你做乜療程收費
全部唔sell , 幾好的

可介紹比我嗎?

複式洋房

lhfcck 發表於 21-4-22 17:30
你都係住將軍澳架?我住將軍澳站,我都好貪靚,咩都試,我係樓下果間好好,最初試左佢眼睫毛一次,之後去 ...

係咪新開果間?

禁止訪問

子爵府

大當家 發表於 20-12-18 16:36
呢間x軒不知所謂,我係黃埔做一樣狂sell。我之前去做,未開始做就話淨係番5次左右,要買番d。我一口拒絕, ...

身體按摩/美容都係啦
唔買其他療程就黑面
真係忟

首頁

尾頁

跳至