美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

黑眼圈好大,又有眼袋,搽咩好

如題

複式洋房

Re: 黑眼圈好大,又有眼袋,搽咩好

有隻叫mary kay 的eye gel, 減眼袋好正
:oops:

大宅

請問係邊度有得買&幾多錢呀,
[img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/nature-007.gif[/img] [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/line-11.gif[/img]L

複式洋房

我個黑眼圈都好大, HELP

大宅

眼霜 name:Sense Eye Nourisher -Minimizes dark circles and fine lines-light texture,good penetration-firming-powerful antioxidants-soy,centella,echinacea,lrish moss,melissa,aloe,and chamomile u ok pm me la

複式洋房

康寶萊都有一隻含維他命A,C,E 既 EYE GEL, 好正好有效, 我噚日先出左貨咋,好開心!

yeungyuihin 寫道:
有隻叫mary kay 的eye gel, 減眼袋好正

大宅

刮痧最正,

複式洋房

Cammy 寫道:
刮痧最正,

How's that help ar? could you explain a little bit?? ?-(

複式洋房

聽說傳銷黨又出動.

Cammy 寫道:
刮痧最正,

大宅

如果要遮"霞"可用covermark的"遮霞膏, 無得頂啊!

大宅

大宅

唔係掛, 小姐, 傳銷? 我唔興ga wor, 試過做又work, 係咪係到唔講得先? 係就收咀law

精靈 寫道:
聽說傳銷黨又出動.

[quote]
Cammy 寫道:
刮痧最正,
[/quote]

男爵府

好明顯啦

大宅

我諗佢唔係話你﹐不過好明顯最近真係有傳銷黨出動

Cammy 寫道:
唔係掛, 小姐, 傳銷? 我唔興ga wor, 試過做又work, 係咪係到唔講得先? 係就收咀law

[quote]
精靈 寫道:
聽說傳銷黨又出動.

[quote]
Cammy 寫道:
刮痧最正,
[/quote][/quote]

大宅

咁邊d美容院有得刮痧,我住係黃大仙區,係油麻地返工,我之前都成日聽人講話刮痧得,但係又唔知要做幾多次先得,同埋每次要幾多錢•
我想知多d資料,如果唔方便係度講,可pm俾我
[email protected]

複式洋房

我係直銷,唔係傳銷黎既. 只不過見大家有需求,提供下意見比大家咁姐. 外間好多出名牌子點解賣得咁貴係因為佢地用好多錢賣廣告,但質量未必好好. 而直銷唔賣廣告,所以嘗試下用呢D途徑咁囉, 唔賣廣告自然價廉物美, 有興趣重可以試做免費FACIAL,好公平既交易,有興趣就先聯絡啦!!!! 唔該晒 !

bbfamily 寫道:

[quote]
Cammy 寫道:

[quote]
精靈 寫道:
聽說傳銷黨又出動.

[quote]
Cammy 寫道:
刮痧最正,
[/quote][/quote][/quote]

大宅

我都唔係話你﹐唔洗多心喎
不過係度太hardsales就唔係甘好啦﹐會令人唔會。

熹媽 寫道:
我係直銷,唔係傳銷黎既. 只不過見大家有需求,提供下意見比大家咁姐. 外間好多出名牌子點解賣得咁貴係因為佢地用好多錢賣廣告,但質量未必好好. 而直銷唔賣廣告,所以嘗試下用呢D途徑咁囉, 唔賣廣告自然價廉物美, 有興趣重可以試做免費FACIAL,好公平既交易,有興趣就先聯絡啦!!!! 唔該晒 !

[quote]
bbfamily 寫道:

[quote]
Cammy 寫道:

[quote]
精靈 寫道:
聽說傳銷黨又出動.

[quote]
Cammy 寫道:
刮痧最正,
[/quote][/quote][/quote][/quote]

洋房

我見chanel出左隻新野,唔知好唔好用呢?
Don't worry, Be Happy!

民房

歐陽妙芝個隻唔錯, 萬X & 屈x 有售, 價錢OK, 一盒有兩支(日和夜), GOOD!

別墅

hi cammy,
pls PM the detail about 刮痧.
Thanks!!!

首頁

尾頁

跳至