自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Boxy 黑擦膠 - 純粹報料(part 2)

各位唔好意思,因為我個版面無

複式洋房

Re: Boxy 黑擦膠 - 純粹報料(part 2)

Bambi:

因為我同佢公司講話我地係bk

複式洋房

各位唔好意思,因為我個版面冇

男爵府

Sorry! 我係路過咋, 你唔洗同我解釋架, 希望你地group order成功! Boxy黑膠好好擦!

子爵府

牛年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

會唔會版主lock咗? 不如係'集體訂購'哦處落order? 

[quote]
wincy948 寫道:
各位唔好意思,因為我個版面冇
大比 比比 bb 係2月13日出咗世, 體重有3.97kg :-P :-P 2月19日-3.935kg 7月27日-(出咗1隻牙仔下R1)&轉身:扒->平 8月13日-8.360kg](身長67cm; 頭圍43.3cm)(出咗2隻牙仔下R1,L1)&轉身:爬爬-有時縮起個肚 11月27日-8.560kg(上3, 下3)拍手, give me five

大宅

我都想訂購, 如請 PM 比我知. thank you !!

複式洋房

wincy948,
如果有需要我可以幫手, 不過我建意收哂錢, 先好買. 再分發交收. 到時每區一個媽咪幫手分發咁好唔好呢? 但係係咪要100盒先做到@2.5 一舊既價錢呀
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

因為我同佢公司講話我地係bk

子爵府

牛年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

me too!

angelleungyp 寫道:
我都想訂購, 如請 PM 比我知. thank you !!
大比 比比 bb 係2月13日出咗世, 體重有3.97kg :-P :-P 2月19日-3.935kg 7月27日-(出咗1隻牙仔下R1)&轉身:扒->平 8月13日-8.360kg](身長67cm; 頭圍43.3cm)(出咗2隻牙仔下R1,L1)&轉身:爬爬-有時縮起個肚 11月27日-8.560kg(上3, 下3)拍手, give me five

男爵府

好媽媽勳章

洋房

me too.

lauerica 寫道:

伯爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

我去過各大書局買 $4, 如$2.5都可接受.

請問何時何以訂購.

複式洋房

咁仲有冇其她mami可以幫手ar?

民房

I want to order too. Please let me know if ready to order.

大宅

please let me know how to place a order. Thanks.

民房

me too, thanks

lauerica 寫道:

子爵府

wincy948 寫道:
咁仲有冇其她mami可以幫手ar?

想點幫手 , 可以既話 , 我都希望可以出一分力 !
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

別墅

Hi! all,

I want to order, pls let me know how to do. Thank you! :lol:

伯爵府

我都想訂購, thank you !!

大宅

係咪係度訂呢? 我去集體訂購又唔見有? ?-(

男爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章

PLEASE LET ME KNOW HOW TO ORDER.
梁媽媽

首頁

尾頁

跳至