跳至

首頁
12345...13

尾頁

民房

有無淘大德福既媽媽入黎傾下計呀?

你地做野定係全職媽媽黎架

民房

Re: 有無淘大德福既媽媽入黎傾下計呀?

哎吔, 乜咁少媽媽住呢頭架。

別墅

HI HI

唔个意我住麗晶嘛?

我係全職mummy.....

你呢? BB几大個呀?

洋房

Hi

I am a full time working mom living in Telford and have a boy 4 years old. He is studing in Telford Kindergarten IK1.

禁止訪問

醒目開學勳章

民房

我亞b一歲, 我係在職媽媽黎架。

大宅

我住德福架,我都係全職MUMMMY,
好似好少人住呢邊咁,
大家要多D入來呀

民房

I also live in Telford, welcome to speak here

大宅

請問大家個BB有幾大,
多數去邊度玩
呢度好似咗會所同魚池
都冇乜地方好去咁

男爵府

2018父親節勳章 認識瑞士牛牛第四回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章

I live in Tak Bo (next to Amoy),can I join?
BB is now 2 years old.
Want to study in Telford.

大宅

curly 寫道:
I live in Tak Bo (next to Amoy),can I join?
BB is now 2 years old.
Want to study in Telford.

複式洋房

Hi, 各位媽咪:
我都係淘大ge,阿b剛剛2個月,係在職媽媽黎架。請問你地睇邊個兒科醫生呀?可否介紹下?

複式洋房

Dear all mum,
I am a working mother living in TFG, my boy is 3.5 . He is now in K1.

複式洋房

Hi TinaTung,
My boy goes to MK for P Dr. Charges around$250.- for normal illness. If needs to take anti-biotics, around$350.-

大宅

如果係打針,可以去將軍沃的維景灣畔
針$同出面一樣價
但有得拿400G的奶粉
TinaTung 寫道:
Hi, 各位媽咪:
我都係淘大ge,阿b剛剛2個月,係在職媽媽黎架。請問你地睇邊個兒科醫生呀?可否介紹下?

男爵府

2018父親節勳章 認識瑞士牛牛第四回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章

Dr. Chow Wing Man is ok ga !

TinaTung 寫道:
Hi, 各位媽咪:

大宅

[quote]
curly 寫道:

[quote]
係邊度架?價錢如何?兒科同大人價一唔一樣?

男爵府

Wang Kwong Lau
$155 (consultation) + medicine
usually total $190
030316 寫道:
[quote]
curly 寫道:

[quote]
係邊度架?價錢如何?兒科同大人價一唔一樣?

大宅

Hi hi, 報到先. 我係淘大架,b仔個半月大,仲放緊產假.係在職媽媽,5月頭要番工lu.依家搵緊附近打5合1&6合1針嘅兒科醫生,請問有無好介紹?

Curly, 知唔知Wang Kwong Lau有無5合1&6合1針打?

複式洋房

Dear all mama,

Let me join. I am a working mama and live in Telford Gardens. My BB is eight months old.

Ah... do you know except Telford Plaza, where is the closest place to have bb things to buy?

Phemie

首頁
12345...13

尾頁

跳至