母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

我係窮媽, 想問下 more milk plus 係咪真係work? 要食幾耐至見效?
怕唔怕有副作用, 影響bb 架

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

回覆:more milk plus 一問

我都係窮媽,已經日日飲好多水,又魚湯又黑豆茶,都唔係多好多。最近終於都買左more milk plus 同 goat's rue ,食左2,覺得真係多左少少奶,多幾多好難講,因為我埋身多。但以前埋完身泵都係泵1安左右,而家都有2安。希望繼續有進步

大宅

我都窮得很,日日攰到死一腳踼,食左幾日more milk plus, 多左dd啦!边好似其他jm咁每次10安8安!

開心仔媽咪  好有同感,我泵到2安已經好開心  發表於 12-11-28 18:31

侯爵府

引用:我都窮得很,日日攰到死一腳踼,食左幾日mo

原帖由 kkwok183 於 12-11-28 發表
我都窮得很,日日攰到死一腳踼,食左幾日more milk plus, 多左dd啦!边好似其他jm咁每次10安8安!

...
嚇,一次泵到10安8安咁多呀,勁呀,我一次泵得4安幾喳,但都夠bb食。

別墅

我都想買,佢話天然但我始終有保留,所以仲諗緊買唔買好

大宅

回覆 ristonbb 的帖子

我都係咁諗, 都唔知買唔買好, 始終怕食左影響bb

禁止訪問

禁止訪問

回覆:ristonbb 的帖子

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

ristonbb 發表於 12-11-28 14:43

我之前都好猶豫,所以諗左好耐都唔買。但眼見自己又飲湯又黑豆茶又飯又水,都唔係多好多,又唔想bb補粉,加上又就快返工,所以先買黎試下。

別墅

回覆:澄晴媽媽 的帖子

要食幾耐?係唔係餵B幾耐就食幾耐?

大宅

引用:我都想買,佢話天然但我始終有保留,所以仲

原帖由 ristonbb 於 12-11-28 發表
我同你想法一樣所以都未買

禁止訪問

別墅

我有食MORE MILK PLUS + GOAT..'S RUE, 每次泵都多左 1OZ左右, 我係窮媽, 我有同事係加拿大返黎, 佢話唔係藥黎, 係草本野, 好似維他命咁, 其實唔係有咩化學野令你多左奶, 只係食左之後, 你既(奶)管道會通順D, 佢比左10粒我試, 我試左幾日之後, 由原本一滴滴變左有三條奶柱, 而且少左塞, 所以而家有繼續食, 不過唔洗KEEP住食, 我見KEEP住幾日奶量OK就停食, 之後見唔夠先再食! 加油!~

不過, 都唔平架.....

禁止訪問

回覆:小金B 的帖子

大宅

諗咗好耐,research 完買咗,未食之前好少會谷,食咗,日日都有少少谷。宜家阿女餐餐都夠飽,多數唔會食得清兩邊,仲有剩少少

大宅

回覆:liyk1217 的帖子

好,明天去買,希望對我有效啦!

大宅

回覆 liyk1217 的帖子

你食左幾耐開始見效, 有谷既感覺呀?

子爵府

陪月勳章

引用:Quote:ristonbb+發表於+12-11-28+14:43+我

原帖由 開心仔媽咪 於 12-11-28 發表
我之前都好猶豫,所以諗左好耐都唔買。但眼見自己又飲湯又黑豆茶又飯又水,都唔係多好多,又唔想bb補粉, ...
Hihi... 你食多左2日,有無又多左呀? 我都諗緊係咪要試下

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+開心仔媽咪+於+12-11-28+發表

原帖由 pikupi 於 12-11-30 發表
Hihi... 你食多左2日,有無又多左呀? 我都諗緊係咪要試下
其實我都冇每日跟足佢建議咁食4粒,呢幾日都係每日2粒,因為成日唔記得要空肚食。但我都覺得work,因為而家多左有谷的感覺,同埋泵奶時見到多左奶柱,奶量都多左少少。

你都考慮下啦,返左工奶量可能冇咁穩定,食左我覺得會安心d。

大宅

畀面勳章

我今日去咗買。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊