跳至

首頁

尾頁

別墅

中獎

尋日用捧棒check ok咗,但遲d先睇e生。d書仔話edd係1/11。哈哈!!!十一月媽媽會第一個登記中獎!!!

複式洋房

Re: 中獎

恭喜晒呀!

男爵府

畀面勳章

恭喜晒呀!
我今日days 30, 好心急等緊bingdo.
過兩天就會揭終lu

洋房

bigchicken6

我第二個登記中獎

我edd又係1/11o咼!last M 25/1

九月小x左,希望今次OK啦!

Book 左11/3睇醫生,你又幾時呢?

大宅

BK Milk勳章

HI,大家好..

我同呀vow 一樣, last m 係25/1, edd 係1/11.. heeee.. 呢個係我第一胎.. 都唔知要做d乜..

男爵府

畀面勳章

我第四個登記中獎,

Hi BB-Duck and Vow, 我都係last m 係25/1, 九月小x左,世界真你細, 我地三個edd斬係01/11.

洋房

哈哈!原來有甘多人同我一日edd,真係好!有セ野就上來分享丫!

你們有沒有吃葉酸?要食架,未食好快d食
仲有,我巳booked oscar(上網book),好似早左d,不過怕自己唔記得及無位

男爵府

畀面勳章

我一直都有食葉酸.

你咁快巳經booked oscar la.我打算個胎穩定d才book.
我上次book左,點知小X左.所以遲d先book.

你地個胸有無好"谷"呀?

伯爵府

魅力王子

congratulation~!

洋房

awesomeada 寫道:

無呀!除了覺得個肚大了(可能新年食多左野),無乜唔同。你有冇"谷"呀?

大宅

Hi everybody, my last M is 25/1 too! But I think my EDD should be 4/11, as my cycle is 31 days. Have you gals booked a doctor yet?

洋房

恭喜大家﹗
我自己check過,也中了獎﹗
我也是25/1 last m, 可能也是11/1 預產期,到現在只有疲倦想

男爵府

畀面勳章

我有"谷"呀 !!重會庝tim, 真係唔咁想像"谷"奶的時候有幾庝

別墅

awesomeada & vow,

呢幾日好忙無上bk,恭喜晒!我10月小產左,我哋d經歷好似喎!我都book左PWH oscar,4月尾做,早book好過遲,因為驚無位ma!14/3先睇私家,到時8週lu!我睇余啓文,你哋呢?

別墅

LCYY & feiji,

恭喜晒!6週聽到心跳la,你可以book定6週睇私家。

別墅

除咗胸谷同超攰,其他徵狀都未有。我有d担心,上次9週都無作嘔作悶,之後突然無咗,今次又係無反應,有d驚。有d書話無害喜小產機會高d!

vow 寫道:
[quote]
awesomeada 寫道:

無呀!除了覺得個肚大了(可能新年食多左野),無乜唔同。你有冇"谷"呀? [/quote]

洋房

[quote]
bigchicken6 寫道:
除咗胸谷同超攰,其他徵狀都未有。我有d担心,上次9週都無作嘔作悶,之後突然無咗,今次又係無反應,。有d書話無害喜小產機會高d!

[quote]
係呀!自從上次小產,心理上仍有陰影,現在連胸谷都未有,真係有d驚!

洋房

bigchicken6 寫道:
awesomeada & vow,

呢幾日好忙無上bk,恭喜晒!我10月小產左,我哋d經歷好似喎!我都book左PWH oscar,4月尾做,早book好過遲,因為驚無位ma!14/3先睇私家,到時8週lu!我睇余啓文,你哋呢?

我11/3睇曾祥風

男爵府

畀面勳章

Hi bigchicken6 / vow / feiji / BB_Duck

總之大家萬事小心啦, 我老闆好好人, 他可以比我一星期沒返三日工. 我現在行步路都慢慢行. 以防萬一ma

我想問點樣計幾多週 ? 我成日都唔識點計.

last m 25/01, cycle 32-34, 排egg 10-11號左右.

我昨日去左安胎 (睇中醫) 之前睇左兩次調理身體. 就有左, 不過好她話, 如果一有左就一定要返黎安胎. 她叫我唔好食酉生菜, 青/紅蔔蘿蔔,豆腐, 小心食湯, 因為唔你隻隻湯都飲得.
可以食生果, 但唔好飲果汁

大宅

Hello,

我又報到先, 我0尋日check 左中左, 好開心! 因為我大b 係小狗, 同老公一樣, 我自己屬豬, 所以好想有多個豬, 試左3個幾月, 終於都做到小豬媽, 哈哈!

首頁

尾頁

跳至