美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:我都買左啊, 係HK 原裝行貨。佢做緊DISCOUN

原帖由 polly_1016 於 14-08-05 發表
我都買左啊, 係HK 原裝行貨。佢做緊DISCOUNT YA, 咁我咪立刻買囉
尼家仲有discount嗎?好用嗎?

禁止訪問

回覆:買唔買\"鑽轉\"好呢??

大宅

引用:我都買左啊, 係HK 原裝行貨。佢做緊DISCOUN

原帖由 polly_1016 於 14-08-05 發表
我都買左啊, 係HK 原裝行貨。佢做緊DISCOUNT YA, 咁我咪立刻買囉
係邊度買有discount?

大宅

我都想買呀!!!邊度有得平???
定係有其他平D既....質素都差唔多??
我都驚自己3分鐘熱度"

男爵府

回覆 polly_1016 的帖子

我都想知邊度買到呀!discount 後幾錢呢?thanks!
[img align=left]http://jsebeauty.com/sophia/owen11.jpg[/img]

男爵府

2024年龍年勳章

我都想知邊度買到(the green one) 呀!discount 後幾錢呢?thanks!

大宅

請問如果短髮未到膊,應買 19 OR 32 MM ?

大宅

回覆 tehebb 的帖子

結果忍唔住,岩岩上網買左....
喺 HAIR CORNER 網上商店買,用介紹人編號有9折,連運費折後 $1508

公爵府

我買左韓版Jacqueline rolling styler
5 百幾, 一樣用法
同埋韓國牌子quality 有保證d

大宅

我買左黑粉紅instyler $200有找 用左一段日子都無出問題

禁止訪問

引用:我買左韓版Jacqueline rolling styler5 百

男爵府

韓國Jacqueline rolling 同鑽轉一樣功效!我都用緊!但訂多左一個返黎,仲未開!有需要pm我!

男爵府

回覆 prudenceho2007 的帖子

請問你喺邊度買呢?thanks!
[img align=left]http://jsebeauty.com/sophia/owen11.jpg[/img]

男爵府

引用:韓國Jacqueline+rolling+同鑽轉一樣功效!

原帖由 yy428 於 14-08-19 發表
韓國Jacqueline rolling 同鑽轉一樣功效!我都用緊!但訂多左一個返黎,仲未開!有需要pm我!

...
同鑽轉一樣?

大宅

我pm 你啊

複式洋房

黑粉紅嗰部jacqeline, 韓國G mkt $19x 未連運費,taobao $11x 人仔另加運費Hkd$20-30 ,兩邊都超平,Taobao 仲可以原裝有香港插頭好方便,有需要可以pm 我~

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Jacqueline我係yahoo買$329,淘寶都有類似,但有咩問題退返去就好鬼煩。

男爵府

回覆 znniechan 的帖子

請問個介紹人編號 係邊個位入架呢?我都有個介紹人編號,但唔知係邊度入~

大宅

回覆 miffy_sophie 的帖子

結脹時拉落底會見比到有個位比你入編號....我用緊喇,我短髮,未過膊都用到,好滿意...未試過唔整負離子都幾直....

複式洋房

我上星期五買左,其實可以去佢office度試下先決定

首頁

尾頁

跳至