夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:fafacat 的帖子

我同賤三識先,一齊攪過啲活動,算熟。後尾活動時識埋幸福少奶奶佢地,但唔算熟,亦唔想插手其中。(唔想講得咁白,費事呢度居然有人知當事人係邊個)。賤三唔知係米無咩人仲理佢,爆左件事我聽,我覺得好嘔心! 頭先先睇番少奶fb, 賤三兩年前攬住大婆細b,細b kiss 賤三嘅相! 真係好荒謬。

Vinccy  D賤男最中2搞老婆的朋   發表於 14-10-18 15:34

大宅

回覆:朋友係幸福少奶奶, 但原來佢好老公就嚟做人地個女個爸爸

世事真係無奇不有! 我知有個都有類似既故事。當所有親戚朋友都知道自己老公出面有個唔知仔定女,自己都知道,但都要一路扮幸福家庭……不時放相係fb…我真係覺得個大婆好偉大!自己真係未必做得到

大宅

回覆:朋友係幸福少奶奶, 但原來佢好老公就嚟做人地個女個爸爸

我都識人明知老公出去玩o靚妹,私底下狂同朋友呻,但又成日上fb post肉麻一家人&兩老公sweet照
之前扼左我好多like
而家知佢地咁假我一見到就想嘔
我唔明d人咩心態?人格分裂?

禁止訪問

熱血勳章

禁止訪問

熱血勳章

引用:大把呢d男人。老婆只係一個放出黎出面既角

伯爵府

我有對夫妻朋友,長期各自玩,男係警察,女係教師

snow28  男就唔意外 , 女miss   發表於 14-10-17 23:34

大宅

大家係共同朋友都唔知咩事?!個女仔有冇小小蠢左啲呢?!?!

男爵府

其實個男嘅咁都敢食仲要留種我都覺得蠢到好緊要, 個賤女識佢老婆要玩嘢爆出來真係出個whatsapp 俾佢老婆已完事. 宜家阿賤女話賤佬話唔可以曝光, 如果曝光離婚會無晒錢. 賤女宜家都好合作隱左居, 到bb 出埋世就唔敢講, 到時仲有無得瞞呢真係天曉得! 而到底大婆係米已知道件事, 或者已有懷疑但扮唔知就真係唔清楚, 反正直到宜家佢仲係開開心心生活緊, 無反枱無對質, 仲有人前恩愛. 佢個人好友善, 點解啲狗男女要咁對佢?

子爵府

引用:我都識人明知老公出去玩o靚妹,私底下狂同

原帖由 mononoke 於 14-10-17 發表
我都識人明知老公出去玩o靚妹,私底下狂同朋友呻,但又成日上fb post肉麻一家人&兩老公sweet照
之前扼左我 ...
所以我最唔鍾意fb.....哂幸福嘅背後往往係相反。

男爵府

我覺得賤3就係自己唔方便出面講, 特登話比妳知等妳睇唔過眼爆大鑊, 佢就坐收漁人之利!
唔好上當

Vinccy  認同!  發表於 14-10-18 15:36

大宅

樓主好奇想問平時賤佬生活時間表係點?有冇話久不久不回家瞓、久不久用不同籍口出面玩,家用要俾兩頭家喎?或者經常夜歸之類?你地四個本身是認識嗎?冇理由蠢到半點都察覺不到?
咁講個百佳男都幾本事!?

男爵府

貓宅 發表於 14-10-18 05:20
我覺得賤3就係自己唔方便出面講, 特登話比妳知等妳睇唔過眼爆大鑊, 佢就坐收漁人之利!
唔好上當 ...
我都係一想到佢會破壞人地, 當然我都唔會做幫兇. 其實我同賤男同大婆都唔算好熟, 反而同賤三熟啲, 更唔會咁多事去插手埋去. 不過聽到呢啲事, 又唔可以同人講都會辛苦, 惟有上黎講下, 仲要著意改寫咗啲細節, 費事真係咁唔好彩大婆真係透過呢度知道件事.

男爵府

省鏡媽咪 發表於 14-10-18 05:51
樓主好奇想問平時賤佬生活時間表係點?有冇話久不久不回家瞓、久不久用不同籍口出面玩,家用要俾兩頭家喎? ...
細節時間表我都無去問. 聽賤三講對方成日要出trip, 宜家都唔係成日去見佢. 估計佢之前都係用出trip 做藉口卦?
賤三之前都無講自己拍拖, 無見佢一排, 一問佢佢就話自己有左, 講多兩講仲爆埋對方係阿X! 佢話開始左都係一年左右(但咁快有左???), 佢之前話無拖拍, 宜家佢誠信破產我都唔信佢, 都係鬧鬧鬧. 究竟佢同少奶一齊出街玩, 登堂入室俾人地個小朋友錫佢時, 係米已經同賤男有路呢? 其實我都好八卦想知, 究竟佢地係米真係咁無恥咁好演技, 定當時其實未開始?

別墅

回覆 Fionayoyo 的帖子

我就親身經歷 . 有一對小朋友 大仔都15歲,細女13歲 ...
25年的付出 營造了美好家庭 由無變有 .. 有樓 有車 有工人 年年去旅行....
到頭來發現他出面有女人 .. 原本可以回頭 但最終發現小三有了 簡直心都死埋 .
80後的小三可以為男人不擇手段的. 事實我是由天堂跌落地獄 .
這種感受是難以形容的痛苦 . 真相會令你對 世界看法變得不一樣.
我選擇放棄這段婚姻 ... 有些人可以為愛,名份,面子 ,生活能力等等 甘願繼續維繫
但人生不能委屈地過...爱不是這樣的 .

Freedomfish  同賤男分身家,冇錢睇下小三貧C6   發表於 14-10-18 22:44
Freedomfish  D小三最鍾意不勞而獲去得到你地   發表於 14-10-18 22:41
tiktikmama  支持妳  發表於 14-10-18 14:54
CCelia  同情你!  發表於 14-10-18 14:32
mousepad88  同意  發表於 14-10-18 12:17

複式洋房

回覆 judymychiu 的帖子

但係你離婚咪益左個小三???? 分佢身家啦。。。。

複式洋房

男人衰咸濕賤格,小三呢個女人仲賤,明知人地大好家庭仲去攪大個肚,為乜呀!世間上又唔係冇其他男人,唉!遲D唔知點收科!

Freedomfish  D小三最勁用仔來得到勝利   發表於 14-10-18 22:43

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

引用:我同賤三識先,一齊攪過啲活動,算熟。後尾

原帖由 Vanessa_818 於 14-10-17 發表
我同賤三識先,一齊攪過啲活動,算熟。後尾活動時識埋幸福少奶奶佢地,但唔算熟,亦唔想插手其中。(唔想講 ...
賤三同賤男,玩都行遠d,同一group人,仲有埋bb,好亂

首頁

尾頁

跳至