自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

伯爵府

引用:如果係真既,我覺得個太太同bb都好慘,喊都

原帖由 laiki 於 15-11-07 發表
如果係真既,我覺得個太太同bb都好慘,喊都唔得,咁叫佢自己唔講野得唔得?仲要問准阿媽tim,痴線!

...
個媽媽係bk pm 我朋友架

子爵府

引用:臨時拉扶被同行拉左去見客仔。我見有100蚊

原帖由 giraheiyear 於 15-11-07 發表
臨時拉扶被同行拉左去見客仔。
我見有100蚊車錢,補貼下都好。
地點係港鐵沿線貴價大型屋苑,超高層。
發神經!個老豆自己唔屙屎架? 咁個老豆屙屎邊個幫佢抹patpat???
個bb就無可能唔喊既! bb喊好少事,大個左扭偈喊咁又點呢? 衰d講,講得出d咁既野唔配做老豆

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

佢冇野呀,要個 B 唔喊難過登天囉
愛 我 就 別 傷 害 我

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆:港童長大了

阿 b 好慘 有著呢種咁正常嘅老豆

伯爵府

引用:+

原帖由 Sweetka 於 15-11-07 發表
我睇到笑左出黎!
真係人多有白痴!

伯爵府

係咪傻呀,bb 梗會喊啦,做佢家人真攞命

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

唔喊的BB omg

公爵府

引用:買個公仔返去玩算啦!+不過記得帶埋呀媽去

原帖由 jerma 於 15-11-07 發表
買個公仔返去玩算啦! 不過記得帶埋呀媽去睇清楚個包裝說明,唔會喊先好買

...

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

bb唔喊叫佢唔好講野先囉

任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

珍珠宮

要bb唔喊,不如叫個爸爸唔講野,睇佢得唔得

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

睇完笑屎我,果然一樣米養百樣人,就算過完月BB都係會繼續識喊同懶屎架喎,到時係咪毒啞佢同唔俾佢痾屎,喊佢會痴線的話,睇黎青山好快又多個病人

珍珠宮

生咗靠人湊 自己好似想俾錢搞掂哂咁

伯爵府

好多人講,BB唔喊,你至驚!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

佢請你都唔好做,一定又煩又醃尖,再加個奶奶説三到四,真係會人都癲!個爸爸咁嘅態度,媽媽生完睇怕都吾好受,BB也可憐

男爵府

請都唔好做啦,未做都咁多古怪要求。一陣佢話BB賴屎唔比有臭味,BB飲奶唔比嘔奶,半夜餵BB唔可以開燈,咁點呀? 總好嘅,佢未請都講定啲先,祝佢好運啦!

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

giraheiyear 發表於 15-11-7 02:30
臨時拉扶被同行拉左去見客仔。
我見有100蚊車錢,補貼下都好。
地點係港鐵沿線貴價大型屋苑,超高層。
要你唔比BB喊只係借口,根本奶奶和先生唔係不滿意,只係主觀唔想請倍月。挑剔你只為揾個借口推卻新抱請倍月的要求。

zoey_b    發表於 15-11-7 23:01
yumui61    發表於 15-11-7 12:12
tc001039    發表於 15-11-7 08:35

子爵府

回覆:giraheiyear 的帖子

我信佢99會陪夜…就有鬼。半夜最終咪又係要bb媽媽攪掂咁咪即係又係冇得休息。99陪月咪即係玩b。

子爵府

先生係咪有某情緒病或者生前恐懼症

禁止訪問

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章

首頁
12345...10

尾頁

跳至