自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

回覆:為何Hong Kong Express咁多人不滿?

多投訴不滿仍然搭,一個平字,班人真係9588

別墅

我坐過5次hk express,每次都好準時

禁止訪問

回覆:eg123 的帖子

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

alicialee1210 發表於 16-4-4 07:45
其實我搭過2次都冇不愉快經驗。暑假會搭第三次

不愉快都仲搭?

男爵府

引用:行李出得快過cx

原帖由 mowaiyan11 於 16-04-04 發表
行李出得快過cx?

Sorry, 唔講唔知,我以為出行李時間同邊間航空公司係無關係嘅。 ...
我見到D人鬧行李出得慢。但比較下,真係唔算慢。
D人係fb鬧得勁, 撹到我到驚,自己經常updated 情況,booked 酒店都唔会咁快book

男爵府

引用:Quote:alicialee1210 發表於 16-4-4 07:45

原帖由 ilovematthew 於 16-04-04 發表
不愉快都仲搭?
佢答"冇"不愉快

別墅

趁佢減價時買過日本來回

上網做晒功課 預計左有咩濕滯等住我

冇遲冇cxl冇改時間 就當自己賺左

食得咸魚抵得渴

一分錢 一分貨

邊有粉絲價錢 有魚翅過你食 甘雀數

so far 最後來回都好盡時

男爵府

引用:咁你真係太好彩喇樓主,我試過搭唯一一次,

原帖由 irismamabbkwok 於 16-04-04 發表

咁你真係太好彩喇樓主,我試過搭唯一一次,明明買左行 ...
你好勇,我見到有人咁投訴,所以会check得清楚,so far record 都冇問題。

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

輸打贏要,俾一星級嘅廉價,要五星級嘅服務。

買機票前唔睇清楚條款,覺得唔合意咪上网鬧囉。
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

男爵府

其實全世界嘅廉航都係海鮮價,係d香港人見識少,輸打贏要,外國廉航機場係最遠個個機場,手提行李嚴謹,航班延誤冇得賠,香港人又要平,又要服務好,想點

禁止訪問

大宅

買左4月底飛大阪,佢將我個時間由朝早改做下午, 無通知
係我自己CHECK到, 打上去問先講, 話未通知到....
之後幫我改返其他朝早機
但而家佢又再話航班變動又改...

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

係特價或者平日先坐得過, 假期果陣仲貴過哂啲傳統航空

禁止訪問

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由 ilovematthew 於 16-04-04 發

原帖由 eg123 於 16-04-04 發表
佢答"冇"不愉快
係喎,睇錯咗

男爵府

引用:間間航空公司都有delay的情況,睇下delay的

原帖由 oldfrog 於 16-04-04 發表
間間航空公司都有delay的情況,睇下delay的頻率姐。

我坐過一次HK Exprxx,我果次係去東京,回程時可能行李 ...
係呀,太多人用盡hand carry quota, 我們一家4 口都只有一個小位放hand carry。好彩我們買咗55kg, 揀寄艙 輕便D上機,如果唔係…

伯爵府

我想問hk airline會唔會咁架?我買左機票去沖繩

男爵府

引用:Quote:eg123 發表於 16-4-4 02:27 係HKE的F

原帖由 bkfans 於 16-04-04 發表
可能只係你好彩. 咁多人鬧一定有原因. 除非我好多假好多閒錢否則唔會搏.
之前,我都係咁諗,不過見到身邊的人經常答廉航,一年可以去幾次,咪試吓係promote 半夜襟平飛。so far 都係以我認為合理的平飛價買飛

大宅

只可說你好彩

男爵府

引用:我想問hk airline會唔會咁架?我買左機票去

原帖由 KamMui 於 16-04-04 發表
我想問hk airline會唔會咁架?我買左機票去沖繩
hk airline 唔係廉航,放心

首頁

尾頁

跳至