自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章

N年前跟團去BKK, 同團有對男女可能係偷情, 女的有一晚係浴室用毛巾玩吊頸, 痴孖筋...
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

講起旅行偷情,
我又諗起一個上左年紀男已婚同事,
同一個後生女同事,
最搞笑係2個竟然一齊,
貼左張用同一個背景既相上fb
剛好同一段時間去旅行,
之後有個同事將佢地張相加左互相加名
之後佢地fb張相好快唔見左
即係身有屎

珍珠宮

回覆樓主:

我聽過朋友A跟團,到机場見到朋友B老公同個女人報到,之後就唔見佢地上机,消失了

子爵府

回覆樓主:

繼續講下集..... 按摩篇

話說... 跟過團去 BKK, 大家都知通常旅行社都會送一個part 泰式按摩 .... 當日大家都好happy, 間房有 ... 我兩公婆 + fd 情侶 + 呢pair 局長偷情侶, 仲有另一pair 夫婦 ... 咁大家都係平排瞓, 而d 姨姨一路按一路細細聲傾計, 老實都按得幾爽嘅

我老公隔離就係阿局長, 局長夫人隔離就係fd 情侶.... 當大家按完背, 反轉身無幾耐, d 姨姨細聲講大聲笑, 仲要好似唔知發現左d 咩咁.. 我哋當然梗係唔執輸去八啦, 我哋問自己個姨姨發生咩事, 大家以唔咸唔淡嘅英文溝通 .... 原來 ....
阿局長 ... 佢 ... " 開心" 緊, 血氣太方剛, 其實只係按緊隻腳, 又無掂到你d 咩, 開咩心呢 .. 重點, 每個幫你按嘅姨姨, 睇樣應該都年過50... 咁 ... e..r...
所以幫阿局長按緊個姨姨係咁叫佢 move , move, take away ... 又做埋手勢叫佢"勃"開佢 ... 一傳十, 十傳百 .... 俾我哋呢班野知道咗, 加埋其他按摩姨姨, 真係笑到傻咗, 由開始大家細細聲笑, 但真係堅忍唔住, 最後成間房十幾人喺道幾大笑 ...
大家按完出去, 望到佢, 真係唔知俾咩反應佢, 好尷尬 ..... 佢

大家都登 "局長夫人" 開心, 証明阿局長仲有心有力

禁止訪問

公爵府

回覆樓主:

諗起N年前跟團導遊講陳生隔離果位未必係陳太,可能係李太張太

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

AndrewMami 發表於 17-3-31 23:29
繼續講下集..... 按摩篇

話說... 跟過團去 BKK, 大家都知通常旅行社都會送一個part 泰式按摩 .... 當日大 ...

勁過動L成虫wor
你若盛開, 蝴蝶便來!

子爵府

試過去內地跟團
有三個麻甩佬同兩個有鄉音中年女人
本身係唔識嘅
第一日冇交流
第二日開始眉來眼去,其中兩個男人對一個女人示好
另外一男一女好明顯已經痴住行
一枝煙齊齊食
但又聽到果2個女人話老公反工,仔女自己攪點

水晶宮

諗起袁靚靚同梁家輝n 年前套戲,年年有今日

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

最多香港人識嘅去旅遊偷情,算係當年菲律賓旅遊車人質事件果一pair囉。

子爵府

貧窮媽媽 發表於 17-4-1 01:06
諗起袁靚靚同梁家輝n 年前套戲,年年有今日

我哋諗就係呢d feel 喇

男爵府

耕田妺 發表於 17-3-31 23:21
我聽過朋友A跟團,到机場見到朋友B老公同個女人報到,之後就唔見佢地上机,消失了
...

好邪

男爵府

2018復活節勳章

自由行都唔安全~

我聽過係亞妹去旅行 撞到"公幹"姐夫拖住個妹妹仔

奇就奇在 姐夫話去上海 但亞妹係去韓國WOW~

侯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

我之前好似聽過呢個故事,樓主以前喺bk發表過嗎?

子爵府

jutau 發表於 17-4-3 12:01
我之前好似聽過呢個故事,樓主以前喺bk發表過嗎?
可能之前有人問過我, 我有講過

水晶宮

AndrewMami 發表於 17-3-31 16:20
偷情事件
當年同老公去honeymoon, join 旅行團去 BKK玩, 團友全部都係一pair pair, 但突咗有個單身 4X 歲中 ...

講起偷情、我多年前都跟團遇過、去韓國咪有影相仔跟團既、死都唔俾影合照、領隊出埋聲都閃閃縮縮、全程古古怪怪、冇同我地任何人對話過、分開坐最尾、最後有影團體相、但好似唔識咁、仲買左兩set我地話佢買返去交代

首頁

尾頁

跳至