自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Jane1983 發表於 19-4-17 08:49
唔關觀眾緣事。我睇個video,佢簡直係女色魔一樣,不停進擊人地老公,狼胎到咁,好難令人唔反感。 ...

以前好多人話佢姣 真係唔覺(因為無咩看過佢 留意佢)
但真係空穴來風必有因 進擊到好似舞小姐姣老闆一樣 作為女人自重都無 我終於明白點解馬明失手

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

bosch 發表於 19-4-17 08:16
邊關事。

就算有觀眾緣既都唔會支持啦...

咪係,佢去到咁盡

子爵府

姣婆的家姐心美失婚,又準備嫁入豪門,仲要大過個富二代馬家少爺十幾年,黃氏姊妹係有點手段,有點工夫的。

伯爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

條姣婆好勝心強,馬明木獨,就係要勾到馬明肯公開佢,跟手嫌人悶,出去勾佬。
見安仔對咗sammi咁耐,就比d刺激sammi,係要攪人老公。
戀態婆,去唔到上流社會闊太既level,咪攪d破壞人地家庭既野。
佢訓係張床到咪又係一團肉,又幾吸引所有男人吖,呢件女太自大仲變態添。

伯爵府

nextsunday 發表於 19-4-16 22:32
全城一面倒插爆,請佢快啲喺娛樂圈消失!

你覺得有邊個女星做呢D野係會有人SUPPORT??
幾有觀眾緣都冇用啦~

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

呢單嘢

有觀眾緣都無用啦

無唔鬧爆既理由

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

nextsunday 發表於 19-4-16 22:32
全城一面倒插爆,請佢快啲喺娛樂圈消失!

邊嗰係女主都c,禽撲錫揸出齊,一定一舖清袋。
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

吾関觀眾緣事,係賤姣到頂點,公眾地方甘"狼死",仲吾係淫娃!
最pk 同人夫和扮同人老婆friend!!!
尼點太不能接受!吾該樂小姐抽起哂D電視劇!吾想見到那只賤婢⋯⋯

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

做埋啲咁嘅嘢,當然一面倒,無理由仲有人撐佢卦

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

由佢贏左千雪嗰刻,我已經覺得佢唔掂,不過唔知點解喺tbb佢又有job接,有歌唱
仲要外間稱佢為心wing bb

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

返菲律賓做賓賓啦,咁鍾意融入家中
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

我一直覺得佢姣,有d女人嘅笑容好容易睇,笑起黎眼咪咪咁做作引男人

男爵府

J.ELLE 發表於 19-4-17 08:54
尋日反覆睇過條片,許生都有少少被動,個女就太進取。不過許生都係衰嫁啦。呢件事提醒左全香港嘅老婆,朋友 ...

被動係因為仲係的士上啫,一返到屋企就好難講啦

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

馬明嫂 發表於 19-4-17 09:05
以前好多人話佢姣 真係唔覺(因為無咩看過佢 留意佢)
但真係空穴來風必有因 進擊到好似舞小姐姣老闆一樣: ...
我之前都覺得佢只係聲線柔弱, 但唔覺佢好姣, 原來佢咁open

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mamasprits 發表於 19-4-17 10:45
我一直覺得佢姣,有d女人嘅笑容好容易睇,笑起黎眼咪咪咁做作引男人
...
相由心生, 笑起黎咪咪眼都留意下先

伯爵府

2024勳章

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第一回

bosch 發表於 19-4-17 08:16
邊關事。

就算有觀眾緣既都唔會支持啦...

咪係,唔通有觀眾緣d人就會原諒咩

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

新負評王

珍珠宮

睛靈勳章

回覆樓主:

好難想像當年選港姐,BK 都好多人想佢攞冠軍

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

退出都好的

首頁

尾頁

跳至