自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好正
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

已刪除用户

回覆樓主:

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

運動好緊要,唔好肥都差好遠

子爵府

yananji 發表於 19-8-21 17:07
有冇諗過, 佢係廿幾歲就出意外, 比人搞大個肚 ?

你咁樣諗人地?我都係24生阿仔,我21結婚....

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

仲可拍下手掌

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

bosch 發表於 19-8-21 17:15
睇唔到link.

人地既事唔評論, 人地覺得OK 就得. 但我絕對唔想24歲生仔... 畢業無耐, loan 又 ...

其實都冇所謂,自己ok另一半又ok咪得,我24都還曬loan啦

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

blue02 發表於 19-8-21 17:53
我覺得咩年龄做该年龄的事最好,生仔最好是30-35,(若你要求有經濟基礎),我有大學同學趕尾班車38歲生, ...

體能應該30前好d

水晶宮

睇唔到link.

人地既事唔評論, 人地覺得OK 就得. 但我絕對唔想24歲生仔... 畢業無耐, loan 又 ...

其實可能亞洲社會先覺得要有經濟基礎先好生小朋友(尤其大城市),好多其他地方未必有呢個想法(尤其係外國)

係香港,30歲結婚真係一d都唔遲婚,係其他地方到今時今日可能都係算遲遲地

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

blue02 發表於 19-8-21 17:53
我覺得咩年龄做该年龄的事最好,生仔最好是30-35,(若你要求有經濟基礎),我有大學同學趕尾班車38歲生, ...

38生b 歲係遲, 但有時緣份際遇既野又好難講. 個個人都想響適當年齡做適當的事, 但唔係人人都咁幸運可以做得到, 我都有好多野後生時想做但到而家一直都做唔到, 做唔到唯有變遲d 至做, 或者索性去做其他野, 向前望會開心d.

公爵府

sunnykiwi 發表於 19-8-21 19:05
你咁樣諗人地?我都係24生阿仔,我21結婚....

同意

男爵府

睇唔到link.

我都23歲生 21歲買左樓 依家生左3件
我覺得好好 早生早甩身

首頁

尾頁

跳至