自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

鴨鴨比 發表於 19-12-18 08:58
我當oppa同我談情
一見到oppa我就笑
好初戀

我一睇到就喊呀
笑唔出
但呢d童話式故事
仲要咁靚仔
睇下都心曠神怡嘅

珍珠宮

cacatns 發表於 19-12-18 09:02
我一睇到就喊呀
笑唔出
但呢d童話式故事

咁就避重就輕
童話始終係童話

喊出黎舒服d,比個限期自己,做多啲其他嘢分散下注意力

得閒上黎傾下,吾好自己一個狽得咁辛苦

大宅

其實
我有無數個whatsapp 群組
咩話題都有
每日過百嘅msg
但無一個可以傾心事

已刪除用户

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

別墅

咩事先?

已刪除用户

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

已刪除用户

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

cacatns 發表於 19-12-18 09:09
其實
我有無數個whatsapp 群組
咩話題都有

我冇乜朋友......
可以傾心事既都唔多。
平時多數同2個JM 傾....我地有一個GP。
尋日同佢地呻下, 點知俾其中一個JM串我, 話我煩。

個下真係跌落谷底。平時佢地呻, 我就安慰......
我本身都係唔開心先呻下啫, 結果仲要串我, 伸多我一腳。心都淡埋....

Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

大宅

如果我係藍飛
我可能會因為佳佳
而接受番劍雄
完全
要睇佳佳有幾需要爸爸

大宅

199707100304 發表於 19-12-18 10:08
我冇乜朋友......
可以傾心事既都唔多。

唔係咁多人
真係可以交心
做左咁多年人
我都化哂

大宅

小傑媽媽 發表於 19-12-18 10:08
要遇到可以傾心事既人好講緣份,我就係天生冇呢個緣,所以我同你一樣,冇一個可以講心事既對象!既然係咁 ...

其實講左
都唔代表可以解決到
事情惡化中
都唔知點做好

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

cacatns 發表於 19-12-18 10:16
唔係咁多人
真係可以交心
做左咁多年人

因為個個都想講開心野, 唔想對方放負。
當然啦, 長期放負, 的確加重人家壓力。
但是, 佢地放負,我安慰, 我放負, 被人串。個下真係雪上加霜。
OK啦....唯有以後有咩唔開心, 咬緊牙關, 自己梗佐去, 唔好呻唔好怨。
不過.....其他人放負, 我都唔好再上心安慰人了。
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

已刪除用户

已刪除用户

大宅

回覆 cacatns 的帖子

做人嘅嘢每一步都係靠自己決定,朋友幾多同點提議,最後都唔需要對你人生負任何責任,所以只可以參考一下,當做慰籍。樓主加油!

wcpcelia    發表於 19-12-19 09:42

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

199707100304 發表於 19-12-18 10:08
我冇乜朋友......
可以傾心事既都唔多。

我喺呢度只當網友,不當朋友
大家唔識,有咩講都唔緊要
不要從別人的嘴裡去認識我

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

crystal媽咪 發表於 19-12-18 23:01
我喺呢度只當網友,不當朋友
大家唔識,有咩講都唔緊要

me2呀!
我講我兩個jm, 唔係bk's, 係姊妹。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

199707100304 發表於 19-12-19 09:18
me2呀!
我講我兩個jm, 唔係bk's, 係姊妹。
明白
我係誤會左。
守到秘密,有共同話題,當然同朋友講,因無需詳細交代事件

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

crystal媽咪 發表於 19-12-19 09:21
明白
我係誤會左。
守到秘密,有共同話題,當然同朋友講,因無需詳細交代事件

同埋去到某個年紀, 都好難再交新閨蜜~ 識朋友唔係話好難.....不過要交心就唔易了。

寶石宮

199707100304 發表於 19-12-19 09:25
同埋去到某個年紀, 都好難再交新閨蜜~ 識朋友唔係話好難.....不過要交心就唔易了。
...
同意
當經歷被出賣,我寧願在網絡/對住空氣講

首頁

尾頁

跳至