自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

想玩嘢,但又蠢
邊有人用自己登記電話玩嘢㗎

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

yeikaki 發表於 24-1-19 09:48
判囚
難得有個正常法官

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

消防隊目老Seafood想玩見習消防隊長?大家同僚甘玩法,真系賤格,自己違泊仲發爛渣,害人終害己,呢對人渣又衰又蠢,做衰野居然用自己電話。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

家陣安落啦,份工無左,間屋都無得住,車唔使再泊啦,送多單官司纏身。

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

正白痴
[img=500,400][/img]

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我朋友話其實好多住宿舍嘅人都好冇品,分分鐘質素同公屋/居屋一樣,啲雜物攏走廊,啲鞋又擺係人地門口,用粗口鬧小朋友,佢老公仲試過架車俾另一個同事架車撞到,竟然可以走左去
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

衰格兼白癡

珍珠宮

有無咁低能呀

水晶宮

ON 居居

EQ 0分底死

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

losttoa 發表於 24-1-19 09:24
同案被告的消防隊目姓劉個男人即係個女人老公?

標題錯咗... 係消防隊「目」妻...
兩公婆都係低能
阿劉生分分鐘,連份工都冇埋

珍珠宮

虎到金來勳章

回覆樓主:

白痴

男爵府

牛年勳章 2018復活節勳章

losttoa 發表於 24-1-19 09:24
同案被告的消防隊目姓劉個男人即係個女人老公?

似係啦!

同案另一被告為劉浩殷(45 歲,消防隊目)。劉被控 3 項虛假火警警報罪及 1 項導致警力的浪費罪,指他於 2023 年 5 月 17 日,在香港向筲箕灣消防處虛報,聲稱東區醫院的火警警報被啟動;同日再向同一消防處虛報有人被困於筲箕灣一幢住宅大樓內升降機,及有人從筲箕灣一商場躍下,而後者致警力浪費。案件排期至 3 月 4 日開審,期間續准以 1,000 元保釋。

珍珠宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

呢兩公婆真係

大宅

tet123 發表於 24-1-19 10:46
似係啦!

同案另一被告為劉浩殷(45 歲,消防隊目)。劉被控 3 項虛假火警警報罪及 1 項導致警力的浪費罪 ...
同一日打電話虛報,真係似係佢老公,希望重罰呢兩公婆

珍珠宮

倆公婆都智障,以為自己係皇帝?

大宅

咁白痴都有既,個老公似乎同個見習隊長有牙齒印,以為報復點知搞到自己前途都無埋

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

超白痴,係咪唔志在份糧同宿舍

伯爵府

佢老公真係多得佢唔小

子爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

咁嘅人多的是, 自己做錯仲咁惡

大宅

俾人抄牌都係罰錢了事。而家係有機會負刑事責任,分分鐘連份工都冇咗。成單嘢完全唔make sense

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊