時政擂台

跳至

首頁

尾頁

別墅

原帖由 happybobobaby 於 10-8-26 17:01 發表
好心佢咪話自己係中國人或香港人啦....
早响1995年左右, 佢响澳洲既電視上猛話自己係澳洲人, 完全唔記得自己係黃皮膚, 因為佢有澳洲籍, 佢老父响澳幾十年做廚....跟住响香港又話自己係龍的傳人.... 而家又成日代表我 ...

係呀,當時佢在澳洲說最愛澳洲,好像仲彈過香港,如果搵番條片就好啦.

別墅

原帖由 mrs.so 於 10-8-26 17:33 發表
成龍先生, 你對菲律賓所支持的, 所憐憫的, 不代表全香港市民的心聲, 請你尊重遇難者遺下至愛的悲傷, 我現在不能平伏這黑色的三天, 我們香港市民是有情有義有血有淚, 本者良心的人!請成龍先生你收回代表全香港市民的一 ...

Totally agree!!!

大宅

叫成虫收聲呀. 佢絕對不能代表我地7百萬香港人.. 我地親眼看著 整過過程.. 沒有得到真相大白.. 我們是沒法平息憤怒的

今天在地鐵見到d 賓人.. 不知點解很討厭, 很討厭他們... 佢地既國家政府, 警察害死佢地架..

伯爵府

成先生, 請繼續做你的正經事, 散播你的龍種, 滾女人去... 唔好再係別人傷口灑鹽!

洋房

原帖由 8AMRSCHAN 於 10-8-26 15:55 發表
成龍先生:

閣下貴為國際巨星, 一舉一動, 一言一行, 均成為傳媒的焦奌. 甚重成為中國或香港的代言人. 但請閣下勿以為自己真的是香港代言人, 因而代表我們向菲律賓宣示友好.

就今次的菲律賓慘劇, 你在Twitter的言論 ...

死淫虫
你有幾億身家,唔代表你可以代表我地;
你同過幾千個女人上床,唔代表你就可以大支野!
就算你真係大支野,請你不要再顯露你既大支野。
可能你覺得你既大支野天下無雙、砰砰聲、又好睇、又好駛…
但其實每次你顯露你既大支野,我地十幾億中國人民都覺得好噁心,好難受……
唔單止我地中國人民難受,當你既家人見到你以大支野獻世,佢地會更加難受,佢地會問:
點解有咁既老豆?點解把口仲唔收?點解仲係戇99
你就算唔尊重中國人,唔尊重中華民族,你都應該尊重你既家人啦幾十歲人都唔化!
在此我呼籲所有有良知的中國人,擺睇淫虫所有電影!擺用淫虫所有產品!

有無人響應???

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

原帖由 8AMRSCHAN 於 10-8-26 15:55 發表
成龍先生:

閣下貴為國際巨星, 一舉一動, 一言一行, 均成為傳媒的焦奌. 甚重成為中國或香港的代言人. 但請閣下勿以為自己真的是香港代言人, 因而代表我們向菲律賓宣示友好.

十分認同樓主所寫,現偷去放在fb,見諒

大宅

畀面勳章

成龍先生:

我都覺得你講得好!支持!:evil:

男爵府

洗乜同佢講咁多, 溝女佢就叻

男爵府

個節目叫做"HEY HEY IT'S SATURDAY" CHANNEL 9 做既, EXACTLY 就唔記得幾時做, 如果有起底組幫忙搵吓條片就有證有據喇!!

成日亂嗡當秘笈!!!

原帖由 840167 於 10-8-26 17:38 發表

係呀,當時佢在澳洲說最愛澳洲,好像仲彈過香港,如果搵番條片就好啦.

男爵府

建議成生得閒睇多d知識性的書(少看龍虎x),多d為自己增值。。。

複式洋房

可能佢撞懵咗個腦...事非黑白都分唔出。

原帖由 mrs.so 於 10-8-26 17:33 發表
成龍先生, 你對菲律賓所支持的, 所憐憫的, 不代表全香港市民的心聲, 請你尊重遇難者遺下至愛的悲傷, 我現在不能平伏這黑色的三天, 我們香港市民是有情有義有血有淚, 本者良心的人!請成龍先生你收回代表全香港市民的一 ...

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆 1# 8AMRSCHAN 的文章

寫得好

男爵府

正一不知所為既垃圾.
每日錫寶貝多一些.一齊努力為將來!

大宅

成蟲==垃圾蟲 !!!

大宅

好憎佢, 正垃圾!

大宅

我不會看他主演的電影, 因為我不喜看...淫蟲

首頁

尾頁

跳至