影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

尋日mag 令首歌好出, 加上佢感情好澎湃, 交足晒功課, 個人來說, 超晒班

G.E.M 唔係唔好, 但尚欠左一些東西, 但我又說不出那那樣

大宅

我都幾鍾意Mag, 有潛質, 個人表現出謙虛, 真誠~但呢首歌G.E.M.唱得好過佢, 只不過佢感情部份夠出
不過我覺得最好聽係李幸倪 , 非常出色!! 佢唱過Karyn既Superwoman簡直完美!!
tvb緊要捧自己人啦

公爵府

琴晚Mag唱得好有感情

GEM我反覺得佢唱得好作狀, OVER
題外話, 我無咁鐘意聽GEM ge 太買弄技巧, 感情又誇張mouth:

公爵府

會唔會同我一樣 覺得佢唱得好假 無感情

原帖由 上校車 於 10-9-6 10:02 發表
尋日mag 令首歌好出, 加上佢感情好澎湃, 交足晒功課, 個人來說, 超晒班

G.E.M 唔係唔好, 但尚欠左一些東西, 但我又說不出那那樣

複式洋房

醒目開學勳章

原帖由 amchk 於 10-9-6 01:25 發表
by the way, the "if I ain't got you", 我覺得馬來西亞好聽過亞mag.

我認同!!!
不過mag真係唱得比平時好,可惜佢d咬字真係好唔得!!
聽唔清楚佢唱緊乜字=_=
我尋晚聽完即刻上去睇番gem版本..
都係好正!
始終2個都係好唔同..我自己中2 gem個版本多d
而家6強得a mag係女仔!!哈哈
佢如無意外應該可以拎第一

複式洋房

醒目開學勳章

原帖由 janeleung 於 10-9-6 10:08 發表
會唔會同我一樣 覺得佢唱得好假 無感情

我阿哥話!!gem感覺好細路!!
所以mag唱得好好多!
有感情!

公爵府

我無睇開超,昨晚剛剛聽到呢個女仔唱,我都係第一次聽廣東歌有毛管"動'的感覺.不過咬字就真係...

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

從來唔鐘意gem, 總覺得佢把聲有問題

水晶宮

原帖由 janeleung 於 10-9-6 10:06 發表
琴晚Mag唱得好有感情

GEM我反覺得佢唱得好作狀, OVER左
題外話, 我無咁鐘意聽GEM ge歌 太買弄技巧, 感情又誇張mouth:mouth:" />

就係呢一樣, 佢無疑技巧係好, 但每次都係咁, 有d over 左
佢以前唱學界真係好一鳴驚人, 但一入左魚圈, 感覺成個人假晒, 成日拎緋聞做標題, 同Williams 又講一餐, 同狄2達又講一餐, 家下仲衰, 成日提住林宥嘉, 就算真係有feel, 唔使成日掛係口邊, 好反感

水晶宮

原帖由 yee51472 於 10-9-6 10:21 發表

我阿哥話!!gem感覺好細路!!
所以mag唱得好好多!
有感情!

其實mag 都唔係好大架咋
不過同GEM 比, Mag 既層次好d
GEM 見過佢一次真人, 好嘈, 好煩, 好刺耳

大宅

原帖由 joyan1228 於 10-9-6 09:39 發表
尋日係屋企樓下見到亞mag..同巨聲既其中一個男仔一齊行梗..

亞mag真人好thin !!!

係咪同唱英文歌果個男仔???

我琴晚都追住睇,阿MAG眼神簡直剎死人,我諗佢係靠感情表達同演繹LAW高分,呢樣野好難做得到,下集總決賽一定要睇!!另外胡鴻坤都唱得好好!

子爵府

個人偏愛 Jeanie 多d, 唱功同聲線都好得.

btw, 估唔到傲嘉年都係唱得之人.

複式洋房

醒目開學勳章

原帖由 lovelyec 於 10-9-6 10:31 發表
個人偏愛 Jeanie 多d, 唱功同聲線都好得.

btw, 估唔到傲嘉年都係唱得之人.

我都中2 Jeanie 多d

子爵府

叻叻勳章 畀面勳章 親子達人勳章

李小姐 & Mag 都好好聽,琴晚佢地嗰part真係好好睇

伯爵府

好媽媽勳章

林欣彤真係唱得唔錯, 時下好多女歌手都未必唱到她的水準。連校長Alan Tam 都係 facebook讚佢呀!

"林欣彤殺到,各位樂壇唱得嘛嘛嘅大姐大小心啦。香港樂壇露出曙光了!"

http://www.facebook.com/alan.tamwinglun#!

iwff

禁止訪問

男爵府

原帖由 kerobobo 於 10-9-6 10:30 發表

係咪同唱英文歌果個男仔???

我琴晚都追住睇,阿MAG眼神簡直剎死人,我諗佢係靠感情表達同演繹LAW高分,呢樣野好難做得到,下集總決賽一定要睇!!另外胡鴻坤都唱得好好! ...

Nonononono... ..
我見到佢同胡鴻鈞一齊呀 !!!!

伯爵府

畀面勳章

亞 Mag 要真正搵個師傅學下唱歌, 好似謝東閔, 佢唱歌時個口係'mark'得好大, 所以先清楚.

相反亞坤哥, 成棚牙合實黎唱, 所以啲字又係唔清楚, 啲字既唱拉唔長.

原帖由 yee51472 於 10-9-6 10:19 發表

我認同!!!
不過mag真係唱得比平時好,可惜佢d咬字真係好唔得!!
聽唔清楚佢唱緊乜字=_=
我尋晚聽完即刻上去睇番gem版本..
都係好正!
始終2個都係好唔同..我自己中2 gem個版本多d
而家6強得a mag係女仔!!哈哈
佢如無 ...
東方曼哈頓  : Iherb 用戶首次優惠 5 美元 code GQF455

大宅

原帖由 joyan1228 於 10-9-6 11:43 發表

Nonononono... ..
我見到佢同胡鴻鈞一齊呀 !!!!

而倚.........................

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至