自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: Tony Jaa在香港先生選舉

呀!!仲有穿水著.....真係走...走寶

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

peterhopingtak 寫道:
勁過成龍,無威yah,無花假,最勁係連踏幾過人。d關豆又勁,如果又穿水著又濕身,我估現場女士一定失控!

o...睇錯左,以為仲穿水著添

別墅

numen 寫道:
呀!!仲有穿水著.....真係走...走寶

妳就想,比哩你放銀紙在Tony水著....
兒童是世界上最快樂的人兒。

複式洋房

成龍收皮啦

伯爵府

我都睇到 , 佢d動作真係好靚又定, 比奧運仲好睇. 引到我想睇埋佢演o個套戲呢.

子爵府

我在現場睇,仲坐第二行添。
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

男爵府

我都有睇呀,好精彩,佢真係好勁呀,唔知佢紅唔紅得起呢?
不過我覺得佢如果參加香港先生就WIN硬囉.

侯爵府

:-D :-D :-D :-D

用戶要求終止服務

mylulu007 寫道:
我都睇到 , 佢d動作真係好靚又定, 比奧運仲好睇. 引到我想睇埋佢演o個套戲呢.

yup! his performance is very great! absolutely a good show!

大宅

Love_U_Suddenly 寫道:
成龍收皮啦
*********************************************************************************************************************************************

男爵府

一個字----勁呀!
隋心而行

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

真係幾犀利~ 一跳就彈過幾個人~

禁止訪問

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

醒目開學勳章

成個節目我都冇嘩. 嘩聲 :lol: 係Tony Jaa呢part我先睇到嘩. 嘩聲

洋房

複式洋房

Doublefour 寫道:
香港先生全晚最好睇就是tony出現, 勁, 過樣都ok.

大宅

His performance is so amazing. It is the most exciting part of the show.
Lilypie 5th Birthday Ticker

大宅

tony jaa 真係好勁呀~~
真功夫!!!!!!!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至