自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 有無媽咪係9月份生日既....祝你地生日快樂!...入泥分享下啦!

嘩! 原來都有咁多位媽咪係9月生日既.....我地可以搞個9月生日媽咪會啦.....等我寫一寫你地既生日日期先.....唔知仲有無媽咪係9月之星呢?

03號: yathjeh, jk923,
06號: wwc,
07號: fong 媽?
08號: 靜藍媽媽,
12號: B豬媽咪,
13號: PingYu,
14號: 包包b豬,
23號: hinhinmon,
26號: may9912

祝咁多位媽咪生日快樂, 越泥越靚, 仲要靚爆鏡.... BB健健康康, 聽聽話話, 精靈活潑, 快高長大....

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 有無媽咪係9月份生日既....祝你地生日快樂!...入泥分享下啦!

PingYu:
咁岩你都係9月生日喎....你好似住良景

男爵府

我都係九月生日的。happy birthday to all。

別墅

我都係 9月份架

大宅

may9912,

我9月18o架~

各位9月友生日快樂呀~
Hi~Hi~大家好,我係家姐Christy抱住細佬佬Brian係媽媽的小樹熊啊 :lol: :lol: [img align=left]http://www.dotphoto.com/SAN1/92/EE/8F/i92EE8F4B-1C48-48B1-87BD-50E0FF12FDBF.jpg[/img]

洋房

may9912

你同我同一日架.....

生日快樂呀.......

複式洋房

Hello, 我係24日生日的媽咪, 但我兩個仔都仲細, 大的材兩歲3個月, 所以未懂同我慶祝, 生日那天都係同老公去食餐飯吧。祝所有9月生日的媽咪心想事成, 青春美麗

子爵府

畀面勳章

03號: yathjeh, jk923,
06號: wwc,
07號: fong 媽?
08號: 靜藍媽媽,
12號: B豬媽咪,
13號: PingYu,
14號: 包包b豬,
18號: 小樹熊
23號: hinhinmon, yanau
24號 : KmpAnson
26號: may9912,韓迷LuLu

^.^

子爵府

畀面勳章

hinhinmom :
我同你同一日架?
係呢?你試過識到同年同月同日生日 D 朋友呀?
我就未試過 lu ~~~~可能年紀大掛
^.^

子爵府

畀面勳章

B豬媽咪 :
[size=large]happ brithday to you~happy brithday to you ~happy brithday toB豬媽咪 pls click her→生日旦糕在此
^.^

大宅

我9月20生日傢....話咁快就25歲喇 :-(
又講都冇咁快個女又4歲喇
講都冇人信,我同個死佬結左婚5年,拍拖3年
前後8個生日..... 一份生日禮物都未收過
亦冇特別慶祝過,生日快樂都冇句
都唔知點解會傢佢.....正死佬

別墅

我係9月18日架,我今年都係第一年同我個仔仔過生日啊,祝各位9月生日既媽媽,happy birthday喔~

首頁

尾頁

跳至