2012年媽媽會

跳至

首頁
12345...18

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

jaijailovebb 發表於 11-8-18 20:15
如果我加入,我d朋友知唔知0家????

因為我未夠3個月,唔想比人知住呀~
唔知架...因為係非公開架...我就係唔想比人知嘛...hehe

哈哈

男爵府

好媽媽勳章

除非你地既朋友搵呢個2012年3月媽媽會...咁就會睇到你加入左...但正常咁睇...佢係唔知你入左呢個群組....

哈哈

男爵府

畀面勳章

我都是 passed 哂所有野, 先 join 呀~
縱使 secret 左 group, 都好似連 "add" 呢個動作都有其他朋友睇到或知道o架~

是因  me 2  發表於 11-8-22 15:21

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

我岩岩用我老公個FB 睇過...應該就睇唔到既...不過如果你地怕既話...唔緊要...遲下先JOIN 啦~~~

哈哈

大宅

回覆:FACEBOOK之2012年3月媽媽會

我都過咗三個月先join^^

別墅

環保接龍勳章

回覆:small531 的帖子

Group可以set public, private同secret架
Public就人人都睇到啦
Private係group入面的人先睇到wall嘅野,而朋友就會見到你join左呢個group
而secret就係其他人都唔會睇到我地join左呢個group
所以set做secret就無死了
我見樓主宜家係咪set左private呢?

別墅

環保接龍勳章

因為我自己都開左個secret的group放我BB d ultrasound images同我家人分享,所以我好肯定secret就唔會有人知。
但唔好處係我地唔會search到呢個secret的group,要靠group內的成員invite我地囉!

大宅

應該睇唔到, 我之前同D 朋友都開左個GROUP, 其他人都睇唔到你join左/內容

大宅

jaijailovebb 發表於 11-8-18 20:15
如果我加入,我d朋友知唔知0家????

因為我未夠3個月,唔想比人知住呀~

我都係呀

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

真係睇到啊...我比c6鬧左一獲!!!!佢叫我唔好join住..等3個月後先....

大宅

如果係"rivate/不公開"朋友係會見到你join呢個group, 但見唔到group的內容.

如果係"secret/ 秘密", 朋友見唔到你join呢個group, 未加入的人也不能search到呢個group, 一定要add咗管理員做朋友, 才可以invite那人加入.

侯爵府

玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

咁我都係等3個月後先join啦...好快啫..仲有2個星期^^

大宅

我都會等過咗3個月先join, 等埋我呀

別墅

環保接龍勳章

其實樓主介唔介意set個group做secret呢?
相信set左secret好多媽媽都會加入!
宜加private我唔敢加入呀,因為未夠三個月唔想俾朋友知住,hehe

別墅

small531 發表於 11-8-18 23:36
我岩岩用我老公個FB 睇過...應該就睇唔到既...不過如果你地怕既話...唔緊要...遲下先JOIN 啦~~~ ...
一夠3個月我會即刻join, 記得等埋我呀~

大宅

趣教勳章 畀面勳章

我都會等足3個月先join. 等埋下個星期就ok啦. 到時見

大宅

我都係,一夠3個月就會即刻join,還有三星期~~

大宅

開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 叻叻勳章 環保接龍勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我request左添...死喇俾知人到添~~

男爵府

畀面勳章

小恩恩bb 發表於 11-8-19 09:31
真係睇到啊...我比c6鬧左一獲!!!!佢叫我唔好join住..等3個月後先....

唔好哭~ 我 C6 都在我旁邊"哦"我, 唔準 JOIN 住.......

小恩恩bb  多謝你安慰..我唔知會比人睇到個Group名架..今朝c6好嬲咁.
其實大家都係關心bb者  發表於 11-8-19 11:51

首頁
12345...18

尾頁

跳至