自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

牛年勳章

打電話問管理處拿開鎖人的Number,揾人上門開鎖。

水晶宮

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆 回覆:瑄婷的帖子

起碼7 點半後先返到黎呀

珍珠宮

有冇硬少少既card? 用佢開鎖

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

help!!我出吾到房呀!

1系整爛個鎖 2系同個仔齊齊等C6救, 你叫C6快d返嚟救你地出房,,,

伯爵府

暈, 點會上網問人架
快d 搵屋企人幫手啦.

男爵府

回覆:help!!我出吾到房呀!

妳老公幾時返呀 ?個鎖好難整得爛,有冇卡片之類嘅野,係門邊位攝入去向鎖位拉一拉,可能有用,我試過0K!

水晶宮

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:係咩鎖黎ga.....珠鎖較容易爆,可以自己試

原帖由 FrankieFUNG 於 12-02-24 發表
係咩鎖黎ga.....珠鎖較容易爆,可以自己試下整爛把鎖......但其他鎖就可能要搵開鎖佬..... ...
e 隻鎖黎嫁,不過e +搵吾到野爆左佢

子爵府

有無人有你屋企鎖匙可以上黎幫你啊.... 仲有成2個鐘...

水晶宮

回覆 回覆:sallyhuang的帖子

我住村屋ga

伯爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章

撞開對門, I did last night!

Why the lock so easy to locked? I did lock two times within a week!

別墅

上網搵吓有冇開鎖佬啦,如果唔係有危險唔好call police,一陣比消防爆門重貴呀.......

水晶宮

引用:暈, 點會上網問人架 快d 搵屋企人幫手啦.

原帖由 gk678 於 12-02-24 發表
暈, 點會上網問人架
快d 搵屋企人幫手啦.
我搵到就吾洗上黎問喇

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

打1823,搵開鎖佬電話

FrankieFUNG  1823係政府部門ga.....問電話好似係1083  發表於 12-2-24 17:19

子爵府

Call消防得唔得?quiet:

水晶宮

引用:有無人有你屋企鎖匙可以上黎幫你啊.... 仲

原帖由 Bubblegumbb 於 12-02-24 發表
有無人有你屋企鎖匙可以上黎幫你啊.... 仲有成2個鐘...
刀系得c6 咋。呢度手提又收吾到。個屋企電話又系出面。打吾到比佢

winky428  樓主你真係叫天不應,叫地不聞呀!你真係要裝返部子母機電話呀!  發表於 12-2-24 17:24
小glo  send sms 或者e-mail俾你老公啦~  發表於 12-2-24 17:22

大宅

玩具勳章 畀面勳章 睛靈勳章

回覆 靚媽1208 的帖子

吓?! 1823 係 正苦 熱線喎!
應該打去 1083 問開鎖師父!

水晶宮

回覆 回覆:靚媽1208的帖子

我宜家連電話刀打吾到呀。呢度手提收吾到嫁

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章

如果呢到無人幫到妳...妳就等老公返...
如果呢間房無叉電器...妳就唔好再上網...
大拿拿 2粒鐘....留返d電好過...
一陣老公想揾妳都打唔到電話(記得關埋d遊戲好食電架)

希望妳快d走出困局
前面是絕路~希望在轉角

水晶宮

引用:1系整爛個鎖 2系同個仔齊齊等C6救,

原帖由 caando 於 12-02-24 發表
1系整爛個鎖 2系同個仔齊齊等C6救, 你叫C6快d返嚟救你地出房,,,

...
刀系要等c6 嫁na

男爵府

你困左係房即係除左你C6冇人可以開大門入黎啦? 我勸你一係等C6返, 如果搵人開鎖就好快D, 因為越夜越貴, 你仲要開3把鎖 : 閘門 > 大門 > 房門, 唔少錢架

首頁
12345...7

尾頁

跳至