派對情報

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:回覆+dadayip+的帖子 如賽馬會綜合青少年

原帖由 dadayip 於 12-05-30 發表
回覆 dadayip 的帖子

如賽馬會綜合青少年服務中心(粉嶺、上水一定有,其他要問清楚)、和家庭服務中心(可打 ...
粉嶺有咩,中心個地址係邊呀

大宅

港島東:康怡 Kiddy Village (比較適合幼稚園年齡)
港島西:西寶城 前身Playtown,改左名,都係玩個D野。(比較適合小學生)

禁止訪問

大宅

九龍中或九龍西呢? 謝謝

子爵府

熱血勳章

我都正在找場地for行動不便小朋友,觀塘有介绍嗎?
我考慮緊九展..........

男爵府

引用:我都正在找場地for行動不便小朋友,觀塘有介

原帖由 cwb43c 於 12-07-05 發表
我都正在找場地for行動不便小朋友,觀塘有介绍嗎?
我考慮緊九展..........
啱啱幫襯完九展xarty xarty,比佢地激死,D客人嚟哂至佈置場地,我地叫D到會全部無嚟,你有無試過開Party無嘢食?態度散慢,不知所謂!party姐姐又無同小朋友玩遊戲送禮物(package包),又無比生日帽(應該包埋㗎)!埸面混亂唔識控制!唉!我都係響BK睇到好多人讚我至幫襯,點知攪成咁,真係可憐,唔開心!請三思,祝你好運!

伯爵府

分享愛 貓狗褓姆 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我地4月先係party party開完 我好滿意喎 姐姐帶遊戲好有氣氛 係咪中間有咩問題呀?

男爵府

引用:我地4月先係party+party開完+我好滿意喎+姐

原帖由 wing 於 12-07-05 發表
我地4月先係party party開完 我好滿意喎 姐姐帶遊戲好有氣氛 係咪中間有咩問題呀? ...
問題就係佢地安排有問題囉,遲到、無到會、態度散慢唔認錯啫,我去開生日會為開心咋,唔係去找麻煩,係我唔好彩!

大宅

畀面勳章

俾左錢,換來一肚氣

男爵府

引用:俾左錢,換來一肚氣

原帖由 我們這李家 於 12-07-06 發表
俾左錢,換來一肚氣
係呀!真係一肚氣㗎,我未試過咁黑仔呀!講真,佢收得又唔平,以為服務好D啦,點知............!!!!!!!!響屋企攪,去冒險樂x攪、 x town攪、麥當x攪仲好過佢,我自己"貼錢買難受,攞黎衰"!

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+我們這李家+於+12-07-06+發表

禁止訪問

男爵府

引用:Quote:原帖由+gooloo1007+於+12-07-07+發表

原帖由 至醒媽媽 於 12-07-11 發表
敢你有無同佢地公司投訴呢個情況呀!
因為我之前參加過真係無呢d情況!

...
佢地自己都知發生乜事啦,係咁講sorry!sorry仲有乜用!

首頁

尾頁

跳至