親子旅遊

跳至

首頁
12345...6

尾頁

禁止訪問

大廚勳章 畀面勳章

大宅

回覆 minimon 的帖子

Minimon,

We are also staying in Mai Khao beach this July..which hotel you are in? We were also there last summer...We went to Egg Island, Safari. We haven't tried "孔明灯“ before....should try to go this time...
may be too far from Hotel...?

禁止訪問

子爵府

虎到金來勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:minimon 的帖子

你住Mai khao beach距離patong係超遠,例如Mai khao係北面尾,咁patong係西南邊,起碼一粒鍾車程,如果你想襯熱閙行芭東夜市睇人妖酒吧街,可以搵晚去下,個邊有個商場有家樂福超巿,但big c同central festival係第二區,係布吉中央,所以最好你睇定地圖先plan行程,你就集中book車一兩日去曬!

子爵府

虎到金來勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:momofish2002 的帖子

重有一定要去日落崖碰運氣睇下睇唔睇到日落,真係好靚,佢係南面尾!

禁止訪問

大宅

回覆:apsm 的帖子

有個問題想請教:
由機場來回laguna區的酒店,包車抵過坐的士嗎?
去lotus晚飯是否一定要先訂位?
出島玩經邊個book好d呢?邊間容許因天氣而改期呢?
我都係6月尾去玩,5日4夜,全程在laguna, 有咩好介紹?(2大1小)

大宅

回覆:布吉 - 租車公司資料 及 推介活動

有無人知旦島英文是什麼?
我問當地人無人知egg island

水晶宮

引用:有無人知旦島英文是什麼? 我問當地人無人

原帖由 淋魚魚 於 12-06-10 發表
有無人知旦島英文是什麼?
我問當地人無人知egg island
Khai Island

侯爵府

回覆 nnmama 的帖子

我地將會住marriott mai khao vacation club, 我同朋友2家都係第一次去. 唔熟地方, 上網搵左料要租車出芭東or phuket town, 最近借左旅遊書睇緊.
我見個個都經man哥book車, 想睇吓有無第二間參考吓啫.

侯爵府

回覆 momofish2002 的帖子

momofish 2002,
係呀, 我知係超遠, 一粒鐘車起碼. 所以而家可能plan 1,2日出去, 其餘都玩酒店野. 因為我朋友家有個歲幾bb, 我地唔會出島玩啦.

侯爵府

回覆 apsm 的帖子

apsm,
booked左啦, 你想同我夾呀?

禁止訪問

回覆 回覆:minimon的帖子

侯爵府

回覆 apsm 的帖子

apsm,
你係咪都係book man哥?

禁止訪問

回覆 回覆:minimon的帖子

伯爵府

環保接龍勳章

我上年都係BOOK MAN哥~
幾好架WOR

小朋友係要去EGG ISLAND,不過一定要WEAR 可落水又唔會衝走既鞋,因個度有好多石,腳踏落去會好痛~
講真的.!
我大人都覺痛.

大宅

我plan 8月去, 會住 centara grand beach resort phuket , 有冇人住過呢 ? 我想搵機場接送及 day tour !

大宅

我想問 lotus 係咪係 patong 個度嫁 ???

大宅

引用:我想問+lotus+係咪係+patong+個度嫁+???

原帖由 JonMum 於 12-06-12 發表
我想問 lotus 係咪係 patong 個度嫁 ???
Lotus 係Laguna 附近,唔近巴東呀!

複式洋房

我兩大兩小(23mth and 4y4m)
24-28june 又係laguna
希望天氣不太壞

多謝大家實用資料

首頁
12345...6

尾頁

跳至