親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:揾下先!

原帖由 hennyyoyo 於 13-05-24 發表
揾下先!

伯爵府

回覆:新宿sum members

我係2012年尾同老公都係book egx 買package,同你一樣5天,住sun member,其中第三四天去咗草津溫泉玩(自己另book 溫泉酒店)其餘日子去了~築地,入間outlet , 六本木(睇燈飾,冬天先好似有),上野,新宿行百貨公司,藥房……,其實我嘅行程好hea的,唔趕,但啱自己!順帶一提,上野係兩條手順街近入口(唔知有無執),有間藥房買龍角散幾平,五百円唔洗,但係新宿的藥房要五六佰円mouth:

大宅

引用:我係2012年尾同老公都係book+egx+買package

原帖由 hennyyoyo 於 13-05-24 發表
我係2012年尾同老公都係book egx 買package,同你一樣5天,住sun member,其中第三四天去咗草津溫泉玩(自己 ...
thanks for sharing!

男爵府

請問酒店乾淨嗎? 殘舊嗎? 我8月去, 謝謝!!

大宅

回覆:三角朱古力 的帖子

Hi, 三角朱古力,請問你2大3小,你book幾多間房? $7,8xx 係1房價錢? Twin or semi-double?

大宅

回覆:ckh689 的帖子

$7800是三人房,大女12歳是大人計,細女4歲,細仔2歳,我的case勁難找酒店,我報實數架,絶無屈蛇,包埋早餐,睇相間酒店都幾ok,咁既價錢,吾好太要求lor.

大宅

引用:$7800是三人房,大女12歳是大人計,細女4歲

原帖由 三角朱古力 於 13-05-26 發表
$7800是三人房,大女12歳是大人計,細女4歲,細仔2歳,我的case勁難找酒店,我報實數架,絶無屈蛇,包埋早 ...
我暑假都會去東京,你經邊間book?可否pm我?

大宅

回覆:ckh689 的帖子

我Pm 左兩前比你,收到嗎?我睇吾到有記錄

大宅

回覆:三角朱古力 的帖子

已收到你的pm,昨天已回覆了你,不知道為甚麼你收不到,我會上一休網睇睇,謝謝。

首頁

尾頁

跳至