跳至

首頁

尾頁

公爵府

Re: BB

pw530,
你呢套我都係吉之島見到呀, 不過而家有折 我都諗緊呢套, 但張凳唔可以完全放入台底, 比較 side 位, 我 ok 地方淺窄, 要再諗喇 ...

原來荃灣吉之島, 都有幾多款睇, 膠台有兩款, 摺台好似有成 6-7 張添, 有張 kitty 台仲印埋飛行棋個版添, 好方便, 不過唔想買摺台 & 男仔款.
[/url]

大宅

PW530 寫道:
我係千色店買咗呢張$399.00

KiuKiuma,

我都覺呢張幾靚!

蝦蝦,

咁吉豬島賣幾多錢呀? Same price???

公爵府

好似都係 $399 - 9 折, 我好鐘意佢有柜桶仔呀, 不過覺得張台好搖, 不過睇真 d, 張椅同吉之島唔同呀, 吉之島果張椅, 有兩個長方形窿, 我覺得坐得唔舒服, 都係去千色昅昅先.

kiukiu 媽,
你覺得如何呀? 我睇果陣, 按住張台左右好搖咁既, 如坐定定畫畫 / 玩玩具應該冇問題, 但如要寫字 / 擦下野, 咁會唔會搖架?
[/url]

別墅

Hello 咁多位:

我今日做咗決定啦! 買咗ikea嘅一張紅色兒童枱 ($239.9), 一張綠色兒童椅 ($99.9). click here Pg 138-139 (兒童天地)

其實之前只係諗住望吓. 後來見到張枱 , 枱面有77x55cm濶 , 幾寛濶, 幾四平八穩, 個顏色又好sharp, 因為係膠做, 所以幾輕身, 唔怕佢反

別墅

ring:

我嗰囝念念不忘OO...同埋OO張梳化仔 , 請問張梳化仔係邊度買?

侯爵府

畀面勳章

蝦蝦,

我覺得ok la...都實在ka...唔搖ar 係5係display 個張台安庄得5好ar,張椅可泊埋入枱底嘅,泊到椅背位law。

但係我真係見過有一款,一枱二椅係搖ka,妳睇清楚woo

侯爵府

畀面勳章

mary,

ikea個張我都consider,但佢for 4歲以上太吊腳la,我會等kiu kiu 大啲先買,我都覺得好靚

別墅

Re: BB枱

Hi,wasyinyin,

May I have the information, please.

Mrs CHAN

別墅

Hi kiu kiu ma,

mug 張枱係for 4歲以上咩? 我囝囝偏矮, 所以我預咗佢會吊腳 , 不過出乎意料之外, 佢自上自落, 完全唔駛我扶。由於張

公爵府

thx, kiu kiu 媽, 我都睇清楚 d 先.

你地講到 ikea 呢套好似幾好咁啵 ~
[/url]

大宅

wasyinyin 寫道:
marywmf,

我最近都買咗木造枱櫈仔比Brandon仔. 比佢有自己小天地玩同畫o下嘢. 我之前都搵了好耐. 接得埋怕危險. 膠又驚太輕身. 有d又太貴. 有d又太大張. 所以最後搵到木嘅呢套.

我pm了資料比你.

我想要枱櫈既資料, 麻煩PM我丫. thanks~~

大宅

wasyinyin 寫道:
marywmf,

我最近都買咗木造枱櫈仔比Brandon仔. 比佢有自己小天地玩同畫o下嘢. 我之前都搵了好耐. 接得埋怕危險. 膠又驚太輕身. 有d又太貴. 有d又太大張. 所以最後搵到木嘅呢套.

我pm了資料比你.

我想要枱櫈既資料, 麻煩PM我丫. thanks~~

大宅

照計歲零都可以用﹐因我大女一歲已開始用﹐宜家細女都係一歲到已開始用。坐低會吊腳﹐個人覺得問題不大﹐只係坐低之後唔識/唔可以自己移張椅靠近張檯﹐要大人幫手。不過有時我見細女會拉好張椅先﹐跟住側側身坐上去﹐就會貼檯好多。

乜一年只有一個顏色﹖我地買既時候有多幾隻揀。我地買左藍色檯﹐紫色椅﹐桃紅色圓凳。後來再買多張螢光綠色椅俾細女。......所以五顏六色喇。

[quote]
marywmf 寫道:
Hi kiu kiu ma,

mug 張枱係for 4歲以上咩? 我囝囝偏矮, 所以我預咗佢會吊腳 , 不過出乎意料之外, 佢自上自落, 完全唔駛我扶。由於張

別墅

"坐低之後唔識/唔可以自己移張椅靠近張檯﹐要大人幫手。">>>我個囝就係咁, 好彩張枱都輕身, 佢遲d應該識'蚊'

mug 你咁好彩, 而家冇色揀, 只有綠椅, 綠圓

大宅

mary,

張梳化仔係朋友俾架!我都唔邊到有得買!
不過我係軒琴居(海馬)有乳膠+布套嘅sofa仔賣,都幾靚架!
我諗我都會買Ikea張紅色枱,因為唔會搖搖下,寫字都穩陣d,有排用架嘛! 我仲睇中同系列嗰張紅色兒童床,遲d就搬佢地番屋企!

別墅

Ring:

等我睇吓先! 唔該晒!

ringmike 寫道:
mary,

張梳化仔係朋友俾架!我都唔邊到有得買!
不過我係軒琴居(海馬)有乳膠+布套嘅sofa仔賣,都幾靚架!

公爵府

mary,
你住邊區? 我見過實惠都有一張 bb 梳化賣.

& 荃灣愉景新城 1/f, 有間 ?? 優惠店之類啦, 有幾款特色 d 既 bb 梳化, studio 用黎影相果 d.
[/url]

別墅

蝦蝦:

我住西貢, 不過成日會去油尖旺.

(題外話: 睇過蝦仔嘅blog, 蝦仔d 疹好犀利呀, 佢有冇痕呀? 有冇扭計呀? 我個囝燒咗幾日, 尋晚開始出玫瑰疹, 本來只係個pat pat, 今朝去到條頸, 今晚除手腳頭, 成個body都係. 今日醫生話出完疹會冇事, 但佢好似好唔自在, 唔知點樣可以幫到佢? 我個印印叫我唔好同個仔沖涼, 會越沖越多喎. 真係唔知應該點...)

大宅

有fd岩岩買左呢張台..反斗城賣...佢話好正,,全膠造, 冇接駁位, 所以我除左ikea果set外都會考慮買呢張
[img align=left]http://www.toysrus.com.hk/images/product_images/701408.jpg[/img]

大宅

意粉,

我都有諗過呢張,除咗你講嗰d原因外,即時申請"星咭",仲可以慳番$200,即是$499就買到.不過張米白色枱唔係咁"襟"污槽亦係一個考慮因素,張display就係一個sample喇!污卒卒咁law!

首頁

尾頁

跳至