夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 有冇試過由嗌交変變打架?

話說有次同老公鬧交好興,講咗句仆街,你估我老公有乜反應......

他打電話同我家姐講話估唔到我讀甘多書會講粗口。我家姐笑到死甘滯,又要安撫住我老公

大宅

BoBoCute 寫道:

話說有次同老公鬧交好興,講咗句仆街,你估我老公有乜反應......

他打電話同我家姐講話估唔到我讀甘多書會講粗口。我家姐笑到死甘滯,又要安撫住我老公

你老公咁攪笑既 ,
我以前同老公鬧交 , 佢話我仲乜咁大聲 , 我跟住同佢講 , 而家鬧交呀 , 緊係大聲啦 , 細聲d 我驚你以為我同你談情呀
誠意推介 : [fly]蘆薈啫喱[/fly]
~~~介傷/燙傷 ~~ 一塗上即
" 掂 "  yeah vv

大宅

子爵府

我試過一巴巴咁打我老公,吾記得打咗幾多巴,打到佢塊面腫咗一個星期!

水晶宮

由 wife 於 2007-01-13 12:28:51
我試過一巴巴咁打我老公,吾記得打咗幾多巴,打到佢塊面腫咗一個星期!

佢冇還手?係發現第三者時一巴巴咁打你老公?
天空之城, 快樂之地

複式洋房

我同我老公就通常係我鬧佢, 但佢一係唔出聲, 一係嘻皮笑臉~
連嗌交都嗌唔成, 我覺得兩夫妻既野互相忍讓囉, 嗌交都會傷感情啦, 莫講係打交, 去到打交真係會令人心淡~

子爵府

PCCW2319 寫道:
[quote]由 wife 於 2007-01-13 12:28:51

佢冇還手?係發現第三者時一巴巴咁打你老公?[/quote]

無.仲要佢吾準喊.
係我叫佢簽字離婚佢吾肯,佢話只要我開心返吾走,佢咩都肯受,於是就一巴巴打佢,我隻手之後都要睇跌打.
打完之後我老公仲同我去赤柱食飯 痴痴哋!

水晶宮

無.仲要佢吾準喊.
係我叫佢簽字離婚佢吾肯,佢話只要我開心返吾走,佢咩都肯受,於是就一巴巴打佢,我隻手之後都要睇跌打.

我隻手之後都要睇跌打............. 好搞笑!

打完之後我老公仲同我去赤柱食飯 痴痴哋!...............not 痴痴哋, 係痴情。 佢塊面腫........仲食到野咩?
天空之城, 快樂之地

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

個男人打得你, 有幾愛你

子爵府

PCCW2319 寫道:
[quote]無.仲要佢吾準喊.

我隻手之後都要睇跌打............. 好搞笑!

打完之後我老公仲同我去赤柱食飯 痴痴哋!...............not 痴痴哋, 係痴情。 佢塊面腫........仲食到野咩? [/quote]

佢仲食得好開心tim,佢知我打完就真係算,應該settle咗,佢真係好低b,仲話:"老婆,睇吾出你 liu liu瘦瘦,都幾大力架喎!"吹脹! 我都答佢,"好多嘢你都睇吾出?想吾想試吓?"

子爵府

好媽媽勳章

其實無論點都好...唔應該打交...

[url=http://lilypie.com][img]

男爵府

我同老公都未試過真正嗌交喎~~
通常得我一個嬲,黑面,發脾氣~
老公就會氹返我!

不過之前有一個男朋友試過,
佢俾我發現左佢有第三者~
之後仲要講大話俾我踢爆,
我嬲得滯拎起佢支q(篤波個支,分兩段)
起勢係咁打,仲唔俾佢擋!
結果佢俾我打到成身都瘀晒!!

首頁

尾頁

跳至