自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問今日仲有呢個價嗎?好想買, 之前因為貴所以無用!

水晶宮

hashtag影視迷勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

引用:想問今日仲有呢個價嗎?好想買,+之前因為貴

原帖由 kawaipris 於 14-03-31 發表
想問今日仲有呢個價嗎?好想買, 之前因為貴所以無用!
今曰吾知! 去萬O睇睇

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

回覆:Dr Wu 超抵 $158 精華液

I 大蚊豬   

伯爵府

好吸引

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都買左

Gloria

伯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

回覆 0411BB 的帖子

美是康,watson's 都有!間間唔同價錢架!

大宅

引用:回覆+yuen1818+的帖子去開台湾,記得掃幾枝

原帖由 monsterchichi 於 14-03-30 發表
回覆 yuen1818 的帖子

去開台湾,記得掃幾枝呀!我响台湾買係50ml ~$200左右!
請問有冇相?或者叫咩名?我上網睇50ml 是否叫玻尿酸保濕精華?

laalaap  好似仲有大支啲  發表於 14-3-31 12:38

大宅

引用:Quote:原帖由+monsterchichi+於+14-03-30+

原帖由 bustop 於 14-03-31 發表
請問有冇相?或者叫咩名?我上網睇50ml 是否叫玻尿酸保濕精華?
更正應該睇到係《DR.WU DNA彈力緊緻精華乳50ML》

伯爵府

回覆 bustop 的帖子

yes ar.....玻尿酸保濕精華 50 ML

子爵府

水晶宮

hashtag影視迷勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

bustop 發表於 14-3-31 12:20

Photo posted on the 1st page, take a look

男爵府

回覆:monsterchichi 的帖子

我喺台灣買精華液最大係得35ml喎?

:-D 我於七月四日在廣華醫院出世 :-D 4/7 = 3.27Kg 13/7 = 3.7Kg 4/8 = 4.2Kg 23/8 = 5Kg

伯爵府

回覆 mercy_mama 的帖子

我喺台灣買精華液係50ML喎?

男爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

男爵府

回覆:monsterchichi 的帖子

你係聖誕買?
因為dr wu係聖誕出過特別裝(大支D)
不過我當時買唔到精華液,只買到大支toner!

:-D 我於七月四日在廣華醫院出世 :-D 4/7 = 3.27Kg 13/7 = 3.7Kg 4/8 = 4.2Kg 23/8 = 5Kg

大宅

剛剛見到yahoo購物買130咋喎╮(╯_╰)╭咁即係唔抵…

水晶宮

引用:剛剛見到yahoo購物買130咋喎╮(╯_╰)╭咁

原帖由 kawaipris 於 14-03-31 發表
剛剛見到yahoo購物買130咋喎╮(╯_╰)╭咁即係唔抵…
差少少,我揀萬o,正貨不是水貨先

YinYeung媽  我都係咁話!  發表於 14-3-31 19:43

大宅

買左但係旺角搵到死死下,俾班大陸人掃哂

水晶宮

引用:買左但係旺角搵到死死下,俾班大陸人掃哂 +

原帖由 YinYeung媽 於 14-03-31 發表
買左但係旺角搵到死死下,俾班大陸人掃哂
好少低至158; 又係正貨,我都見倒D人狂掃

首頁

尾頁

跳至