影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

畀面勳章

引用:請問一號國道講咩架?邊度有呢套戲睇呢?

原帖由 chisinmimi 於 14-06-22 發表
請問一號國道講咩架?邊度有呢套戲睇呢?
我在另一個帖copy過來,呢位JM有講過呢套,我都有d興趣,不過係sad ending的,所以要有心理準備

chisinmimi  蕩氣迴腸+淒美即等於喊爆啦~等我搵再下先  發表於 14-6-22 01:15

大宅

回覆:cocok 的帖子

除咗主君,幽靈仲有咩劇佢做,喺開心结尾架?

琥珀宮

畀面勳章

引用:除咗主君,幽靈仲有咩劇佢做,喺開心结尾架

原帖由 domoyy 於 14-06-22 發表
除咗主君,幽靈仲有咩劇佢做,喺開心结尾架?
仲有“歸隱與阿伯”,“只有你”(電影)都萛happy ending,但都係慘既 蘇本身係做開悲劇慘情戲既,主君做愛情喜劇係佢既大突破!

大宅

回覆:cocok 的帖子

希望佢拍多啲開心嘅劇,好似主君呢類剧就好啦

子爵府

引用:Quote:原帖由 chisinmimi 於 14-06-22 發表

原帖由 birdy09 於 14-06-22 發表
係韓國戰爭爆發60周年紀念特輯電視劇,講述在突如襲來的韓國戰爭中,一名陸軍 軍官遭遇的坎坷人生

以上描 ...
吾明為何全香港好似得我一个看過似的,其實當年在now播映的。男二都好得的,但不知乜名。齋看連場戰爭埸面的真實感都值回票价。讓我看看有沒有link介紹給大家。

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

引用:Quote:原帖由 domoyy 於 14-06-22 發表除咗

原帖由 cocok 於 14-06-22 發表
仲有“歸隱與阿伯”,“只有你”(電影)都萛happy ending,但都係慘既 蘇本身係做開悲劇慘情戲既, ...
麻煩你喺 FM 同佢當面反應下拍多啲開心嘅戲俾我地睇

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 cocok 於 14-06-22 發表仲有

原帖由 birdy09 於 14-06-22 發表
麻煩你喺 FM 同佢當面反應下拍多啲開心嘅戲俾我地睇
如果我識韓文我又有機會同佢講到我實講啦! 不過亦可能緊張到咩都講唔到,hehe

翡翠宮

喊戲你打死我都吾睇
只係靈魂同太陽講我愛你
我已經喊到眼腫

琥珀宮

畀面勳章

引用:喊戲你打死我都吾睇只係靈魂同太陽講我愛你

原帖由 mini1204 於 14-06-22 發表
喊戲你打死我都吾睇
只係靈魂同太陽講我愛你
我已經喊到眼腫
我有見到你另外有個post, 你話你一定唔睇對不起我愛你,好好笑!

大宅

引用:Quote:原帖由 birdy09 於 14-06-22 發表麻

原帖由 cocok 於 14-06-22 發表
如果我識韓文我又有機會同佢講到我實講啦! 不過亦可能緊張到咩都講唔到,hehe

...
佢好似識講英語同日語㗎

子爵府

引用:Quote:原帖由 birdy09 於 14-06-22 發表係

原帖由 familyking 於 14-06-22 發表
吾明為何全香港好似得我一个看過似的,其實當年在now播映的。男二都好得的,但不知乜名。齋看連場戰爭埸面 ...
終於在優酷網找到,但要一集一集dl,可能比較冷門,有别於一般熱門劇,可先看頭一集。看好不好看才繼續

【视频:一号国道-第1集】http://v.youku.com/v_show/id_XNjY0MzMxNDcy.html?x&sharefrom=android(来自于优酷安卓客户端)

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

birdy09 發表於 14-6-21 11:06
睇完主君的太陽後,超鍾意佢 尤其是佢開始對太陽上心時,啲表情殺死人

我依家開始睇幽 ...
之前睇主君頭幾集時完全對佢無興趣兼想跳船~ 係其他JM係咁話好睇先睇埋落去, 到後段又幾吸引喎
放下自在

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 cocok 於 14-06-22 發表如果

原帖由 LANG060221 於 14-06-22 發表
佢好似識講英語同日語㗎
咁我同佢講英文啦

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 cocok 於 14-06-21 發表係,

原帖由 birdy09 於 14-06-21 發表
我已煲左兩集幽靈,慢煲等你
睇左第一集,蘇好短頭髮,幾型但我暫時都係鍾意主君個造形多d

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

引用:Quote:原帖由 familyking 於 14-06-22 發表

原帖由 familyking 於 14-06-22 發表
終於在優酷網找到,但要一集一集dl,可能比較冷門,有别於一般熱門劇,可先看頭一集。看好不好看才繼續:good ...
要準備紙巾先

翡翠宮

引用:Quote:birdy09 發表於 14-6-21 11:06 睇完

原帖由 cattz288 於 14-06-22 發表
之前睇主君頭幾集時完全對佢無興趣兼想跳船~ 係其他JM係咁話好睇先睇埋落去, 到後段又幾吸引喎:holdyrmout ...
佢係唔靚仔,但係佢做活了角色,越睇越吸引

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 birdy09 於 14-06-21 發表我

原帖由 cocok 於 14-06-23 發表
睇左第一集,蘇好短頭髮,幾型但我暫時都係鍾意主君個造形多d
佢果時好似肥啲添

翡翠宮

回覆 cocok 的帖子

真係會好depressed; 唔好搞到自己日日樣衰衰咁丫馬...
所以唔該大叔拍多D輕喜劇; 等大家 sweet 下

翡翠宮

回覆 birdy09 的帖子

我覺得佢係易肥既體型....
不過唔緊要啦; 都叫得佢大叔仲有咩所謂

琥珀宮

畀面勳章

引用:回覆 birdy09 的帖子我覺得佢係易肥既體型.

原帖由 mini1204 於 14-06-23 發表
回覆 birdy09 的帖子

我覺得佢係易肥既體型....
佢好重視身體管理,韓國d大叔=魅力男,都好有market, 唔keep唔得

首頁

尾頁

跳至