懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆:順產媽媽們,你哋會打無痛分免嗎?

好多人都話用咗無痛無力生。
其實會停麻醉藥一個鍾先開始生,等你有返力, 我開始計用咗12分鐘就生到,仲要快到剪唔切,搞到有少少撕裂要聯針聯好耐。

複式洋房

引用:經驗分享,有啲長......我上胎過咗預產期1

原帖由 Ha1030 於 15-04-30 發表
經驗分享,有啲長......

我上胎過咗預產期1周,過多4日就要催生,因見紅巳係院等。
我第一胎都有用無痛,第二胎本來都想用,但生得太快(3個鐘)所以用唔倒。。無痛真係好爽的!!

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

我上胎無打無痛,係痛到死,不過就係知痛就用力,開夠度數用左個幾鐘就生左啦,即晚已忍唔住落床啦,一路無咩腰痛呀
大女4.5歲啦,努力成果胎兒5個月啦,10月可以見

伯爵府

引用:好多人都話用咗無痛無力生。其實會停麻醉藥

原帖由 Ha1030 於 15-04-30 發表
好多人都話用咗無痛無力生。
其實會停麻醉藥一個鍾先開始生,等你有返力, 我開始計用咗12分鐘就生到,仲要 ...
想問下停藥後會唔會由無頭即變到大痛?係咪會唔識用力屙?

別墅

回覆:heily123 的帖子

都痛架,頭仔巳壓落盤骨都痛,不過覺得比之前陣痛無咁痛

複式洋房

回覆:cynthia0225c 的帖子

冇理由,根本係佢自己想賺多啲錢,好多時家醫生都會主張順產,除非你身體狀況唔適宜先會叫你轉開刀架咋

珍珠宮

2024勳章 畀面勳章

我唔會打, 頂到就頂

男爵府

引用:我上胎無打無痛,係痛到死,不過就係知痛就

原帖由 zxyggp 於 15-05-01 發表
我上胎無打無痛,係痛到死,不過就係知痛就用力,開夠度數用左個幾鐘就生左啦,即晚已忍唔住落床啦,一路無 ...
我都希望忍到,唔洗用無痛

首頁

尾頁

跳至