自由講場

跳至

首頁
12345...12

尾頁

大宅

引用:Mega box未入去己經有排塞

原帖由 lafield 於 16-01-16 發表
Mega box未入去己經有排塞

子爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 wcandtt 的帖子

無錯呀, 泊完車部LIFT要等成10分鐘. 仲有今日攞完車, 由停車場上到路面又15分鐘

子爵府

一定Mega box 行十幾層先泊到車。

朗豪都唔錯喎。

最好我揀圓方,試過要排隊入,職員每架車派蒸餾水,俾我消下氣,好好服務。

公爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:最唔 driver friendly 嘅商場

Mega box又乜冇野,但只會11:00前去,多人泊;最憎又一城轉上去,轉極都未到

珍珠宮

皇室堡,又貴又窄,停頂層仲要行一層樓梯先有lift,入商場又係要行樓梯+通過幾道門,所以用BB車就要落到地下,經過停車場車出入口,然後由商埸正門入。

朗豪坊除左最入嗰到有D臭外,其他各方面都ok呀

公爵府

2018復活節勳章

一定mega box,轉到頭暈,堅辛苦

禁止訪問

回覆:prettypretty818 的帖子

用戶要求終止服務

畀面勳章 BK Milk勳章

首選一定係mega box

望咩呀望

翡翠宮

牛年勳章

megabox

子爵府

引用:皇室堡,又貴又窄,停頂層仲要行一層樓梯先

原帖由 kavenzou 於 16-01-16 發表
皇室堡,又貴又窄,停頂層仲要行一層樓梯先有lift,入商場又係要行樓梯+通過幾道門,所以用BB車就要落到地 ...
世貿都貴,又窄又舊!去銅鑼灣,只可以泊時代廣場,利園都係一般。

亦認同沙田新城市廣場1期個出口,超級窄,個場入面ok。

去九龍灣Mega Box食飯,經常排長龍,我會泊對面商廈,又新又好泊,無謂浪費時間。

要數好泊商場,港島No.1一定係IFC, 九龍一定係Element。Element俾$泊都勁平

水晶宮

畀面勳章

你哋有冇泊過架車要搭lift嗰啲停車場?架車塞入lift嗰陣勁驚揩倒。

禁止訪問

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章

大宅

引用:回覆 wcandtt 的帖子無錯呀, 泊完車部LIFT

原帖由 prettypretty818 於 16-01-16 發表
回覆 wcandtt 的帖子

無錯呀, 泊完車部LIFT要等成10分鐘. 仲有今日攞完車, 由停車場上到路面又15分鐘:igi ...
首推mega box.
路面同的士同一行,轉灣前紅燈位好短。
轉上去20分鐘,等10分鐘。拎車等10分鐘,轉落黎10分鐘,排free parking 5分鐘。
呃鐘!!

男爵府

虎到金來勳章 hashtag影視迷勳章

又1城同 megabox must 都係轉轉轉

子爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 hchu06 的帖子

PP is good too

大宅

引用:我都投mega+box,+已black+list

原帖由 義氣仔女 於 16-01-16 發表
我都投mega box, 已black list

水晶宮

Mega box, 理由同頭先大部分jm所講一樣,轉到頭暈最低果2層永遠無位, 等lift, 拍卡位呃鐘等

男爵府

舊公屋居屋停車場。 窄到呢

侯爵府

2024年龍年勳章

mega box

伯爵府

BK Milk勳章

引用:我揀朗豪坊大家有咩心水

原帖由 prettypretty818 於 16-01-16 發表
我揀朗豪坊

大家有咩心水
朗豪好好泊啊,係上海街塞車煩D。

首頁
12345...12

尾頁

跳至