親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

hongbb1116 發表於 19-2-15 22:29
可以咁講,其實問題不大。只但我地兩大兩小。諗緊點坐。一個7歲一個8歲。大仔坐親飛機都耳痛,一定要痴住 ...

7歲8歲都已經好大個喇,隔條走廊仔都唔得,唔係卦

子爵府

MissMaMa 發表於 19-2-15 22:50
7歲8歲都已經好大個喇,隔條走廊仔都唔得,唔係卦

得呀,我無話唔得。我咪話問題唔大囉

子爵府

wendyaupooh 發表於 19-2-14 18:32
回覆 cattz288 的帖子

買完已劃。係佢轉機型,是旦assign返d位比我

唔係是旦比位你,11樓jm已解釋咗

男爵府

畀面勳章

wendyaupooh 發表於 19-2-14 17:18
一早買左EASTER韓亞﹐
我知我明你見多人要轉大機
我2大2小兩老人家 (65以上)

坐開大韓,有年新年貪韓亞平少少,就出事了。
我係官網買,買時mark 埋位。
果次轉機型轉咗4次,我個個月上去check 吓有無變,因為韓亞無email 通知。
如果見到打散,打番上hotline Cs都會mark 番一齊坐。
起初會好忟,因為麻煩,之後慣咗就無咩,都係打上去改。
其實最大原因係佢公司問題,D hotline 都無計,佢哋解釋果原因,所以發忟都無用。

呢次之後我只會坐KE,KE轉位會有email 通知,最近新年去轉過一次,但都可以再mark 過。
我一家七口,2大2細3老人。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

momodolop 發表於 19-2-16 09:45
坐開大韓,有年新年貪韓亞平少少,就出事了。
我係官網買,買時mark 埋位。
果次轉機型轉咗4次,我個個月 ...

原來係咁! 咁ke係好d喎!
放下自在

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

happykk 發表於 19-2-15 23:51
唔係是旦比位你,11樓jm已解釋咗

唔係樓主自己揀的位就叫是旦架喇

珍珠宮

Lqueenie 發表於 19-2-16 10:12
唔係樓主自己揀的位就叫是旦架喇

我買左大韓,但冇得mark 位,係咪要嬲到震?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

MissMaMa 發表於 19-2-16 10:33

聯營?
放下自在

珍珠宮

cattz288 發表於 19-2-16 10:35
聯營?

不是聯營。Class 問題,我在大韓官網買。

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

MissMaMa 發表於 19-2-16 10:33

我都買左大韓,但得機尾5-6行比我mark, 我仲嬲

你又去韓國呀?

珍珠宮

Lqueenie 發表於 19-2-16 10:39

曲?
今年新年冇去,所以暑假去

珍珠宮

MissMaMa 發表於 19-2-16 10:41
曲?

可能你轉個頭又會冬天去一轉

珍珠宮

Lqueenie 發表於 19-2-16 10:42
可能你轉個頭又會冬天去一轉

你好了解我

珍珠宮

MissMaMa 發表於 19-2-16 10:41
曲?

位好閒啫,唔駛9個人打散晒已ok

珍珠宮

Lqueenie 發表於 19-2-16 10:43
位好閒啫,唔駛9個人打散晒已ok

我都覺得,座位好閒,完全唔會覺得乜野一回事。mark得靚當然好,mark唔到靚位都唔使嬲,唔明點解有d隔條走廊都唔得,冇窗口位又唔得?都係講緊三四個鐘

禁止訪問

象牙宮

MissMaMa 發表於 19-2-16 10:36
不是聯營。Class 問題,我在大韓官網買。

原來係咁!韓亞機票我買時都好平都有得mark 位! 關唔關有kids事? cx係咁!
放下自在

珍珠宮

MissMaMa 發表於 19-2-16 10:47
我都覺得,座位好閒,完全唔會覺得乜野一回事。mark得靚當然好,mark唔到靚位都唔使嬲,唔明點解有d隔條走 ...

我2隻野都好麻煩,早幾日台北cx新機回港,我都唔知cs劃左第1行比我地,佢2個又嫌電視太遠,有個闊d的位不知幾好

珍珠宮

cattz288 發表於 19-2-16 11:41
原來係咁!韓亞機票我買時都好平都有得mark 位! 關唔關有kids事? cx係咁!

大韓最平的class冇得劃,之前有post講過

子爵府

Lqueenie 發表於 19-2-16 10:39

買咗韓國機票?幾時去?

首頁

尾頁

跳至