自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

鞋揪,演技差,

最攞命仲成日扮女神

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

iriswy 發表於 21-6-27 04:19
知道左佢馮盈盈friend 之後,就無乜好感。正所謂物以類聚。

我都係, 好討厭FYY, 點解亞moon要痴埋佢度

伯爵府

海之風 發表於 21-6-27 15:03
鞋揪,演技差,

最攞命仲成日扮女神

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

面型唔靚,但好多人話佢係女神,完全唔理解

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

男爵府

mcs74 發表於 21-6-27 07:59
Fyy我ok
反而一路唔鐘意佢moon面

我都係 fyy ok,但真係覺得 moon 好醜樣,鞋揪。
重要講佢成日收兵,自覺女神。

珍珠宮

alicemic 發表於 21-6-27 08:58
一直都覺得佢似俾人兜鎚窩面, 鞋揪例倒及得好緊要, 加上面長真係好似月亮所以佢叫阿moon真係冇錯!
...

你真係說出個重點來!
個樣真係一啲都唔靚,直情可以叫做怪,仲成日扮女神,剪短左頭髮其實梗加將佢五官既缺點表露無遺,當年咁既樣都入到三甲,好鄧劉溫馨唔抵

珍珠宮

BKsquare 發表於 21-6-27 08:50
佢個樣似俾人正面打一拳
凹咗入去

侯爵府

一人之下 發表於 21-6-27 11:49
無咩鍾吾鐘,只覺得佢吾靚

X2

首頁

尾頁

跳至