自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

大宅

今朝買到4張1899

伯爵府

midorimama 發表於 22-11-22 11:17
10:55左右入到去,雖然話仲有少量,但都係比人hold住等比錢,所以最後夠鐘都係買唔到

13&14號已售罄

勁!入到去!
而家仲不停地load緊,係咪即係仲賣緊?

別墅

十點到現在每十秒自動load一次,未入到過,放棄?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

肥老婆 發表於 22-11-22 11:25
十點到現在每十秒自動load一次,未入到過,放棄?
我都諗緊放唔放棄好

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

等到好氣餒

別墅

esmehouse 發表於 22-11-22 11:27
我都諗緊放唔放棄好

我等佢自己load多到12點就放棄

大宅

唉, 10點到現在還是 RETRY
[img][/img]

大宅

LilyChoi 發表於 22-11-22 11:34
唉, 10點到現在還是 RETRY

我仍然都係入唔到

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

全部售罄了
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

別墅

肥老婆 發表於 22-11-22 11:34
我等佢自己load多到12點就放棄

可以提早收工(emoji)(emoji)(emoji)
attach1/tmp/phpr2Y1Y6

伯爵府

esmehouse 發表於 22-11-22 11:46
全部售罄了

Where to see it??

寶石宮

baby7 發表於 22-11-22 11:46
我剛剛 load 到入 Cityline,已經賣晒飛

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

baby7 發表於 22-11-22 11:46

live nation
attach1/tmp/phpBdcOFs

寶石宮

幾時先至可以實名制呀

男爵府

yuyu.c 發表於 22-11-22 11:49
live nation

大宅

乜都冇lu
attach1/tmp/phpzWlG8f
我係KaboMa ;-)

大宅

esmehouse 發表於 22-11-22 11:48
我剛剛 load 到入 Cityline,已經賣晒飛

我剛入到去,㩒吾到有反應,應該係售完了

侯爵府

回覆樓主:

買到

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

giant_japan 發表於 22-11-22 11:51

仲有明天,再努力

大宅

好媽媽勳章 陪月勳章

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

首頁
12345...10

尾頁

跳至