潮流時尚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

Rattie 發表於 23-1-10 10:09
呢度有幾位高質嘅舖,JM 你正正係其中之一
我都係四五年前先開始睇潮版,係呢度學到好多嘢
限時分享後del ...

你講得啱呀
好多人係老馮咁樣、攞完着數就走咗、交代聲或者講聲唔該都冇、呢啲基本禮貌嚟啫⋯
真係好多私下DM..問配貨攻略⋯⋯

複式洋房

係⋯ 呢度已經好少人分享。
但估唔到DM 的人竟然咁講嘢
真係身心受創
我覺得分享袋嘅相,俾人cap 咗用係第二用,攪到好快分享完畢。真係想睇吓靚嘢都咁難

男爵府

lhchan93 發表於 23-1-10 12:35
回覆 evacatcat 的帖子

係咪因為咁依家上嚟冇乜嘢睇,漸漸越來越少人睇&分享,變咗死胡同 ...

少咗人分享總有原因
我依家慢慢明白點解啦

男爵府

Stsally27 發表於 23-1-10 14:06
係⋯ 呢度已經好少人分享。
但估唔到DM 的人竟然咁講嘢
真係身心受創

不過仲有啲jm 都好好人的
私下DM 完都繼續有傾有講、做H buddies ,有靚嘢齊齊買
大家都好識做,唔會問大家去邊間鋪
既然大家現實世界都唔識大家、都冇乜所謂

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

馬媽媽 發表於 23-1-10 11:28
有時我都覺得好奇怪。香港有正式嘅鑒定師,又可以經H交收。唔知點解啲人咁驚在代購出袋!其實有好多辦法鑒 ...

'香港有正式嘅鑒定師,又可以經H交收。'

香港工程師造假或正式文件批錯會被除牌和有法律責任。鑒定師有冇想類似的保障比消費者?

至於經H交收,呢個比較玄,可以話借H過橋,都唔代表袋係真。

買代購或二手冇問題咖喎,自己錢自己話事,反正風險自己承擔。

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

回覆樓主:

經樓主過去分享學左唔少野。

唔好對無禮貌之人唔開心,唔值得。

開心share最重要的是開心。
點share,share幾耐,隨心而為止。
work hard PLAY hard

伯爵府

swift_call 發表於 23-1-10 14:17
不過仲有啲jm 都好好人的
私下DM 完都繼續有傾有講、做H buddies ,有靚嘢齊齊買
大家都好識做,唔會問大家 ...

係,大家互相分享/報料,互毒,之後互呻使大咗,係開心事

大宅

Rattie 發表於 23-1-10 10:09
呢度有幾位高質嘅舖,JM 你正正係其中之一
我都係四五年前先開始睇潮版,係呢度學到好多嘢
限時分享後del ...

呢位Jm正正就係道出左「分享完畢」呢個因由,我正正就係其中一份子(曾經被人偷相然後當係自己既出post去賣),所以限時分享完畢嘅原因主要就係唔想比不法之徒有機可乘害到人,亦響好耐之前有一次比舊S A知道我出咗個post(因為另一個客攞張cap圖去質問佢)At the end , 搞到我係要重新開過一個Account!唔想麻煩到Sa但又想分享一下個喜悅先會有呢一個做法

大宅

swift_call 發表於 23-1-10 02:09
係bk差唔多10年八年, 見著以前有好多元老級嘅姊妹、每逢有靚靚eye candies 都會開心分享一下。
嗰陣時候 ...

完全明白你呢個感受!我都有試過呢個情況,dm答完晒問題最後出到袋,諗住恭喜下佢問佢係咩色咋,都冇答我了!

同Jm你一樣,我都喺度最少有10年八載(承上一個留言,我轉左第二個Account用)睇住呢度由好多JM無私分享,大家互相交流心得,變到而家好多時都係收收埋埋,甚至乎有時見到留言都好唔客氣,我都盡量好少響度出post了

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Shopasiubaby 發表於 23-1-10 15:43
呢位Jm正正就係道出左「分享完畢」呢個因由,我正正就係其中一份子(曾經被人偷相然後當係自己既出post去 ...
咁慘
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

回覆 Shopasiubaby 的帖子

完全贊同,有時d留言太mean,由原本開心share變咗受氣就卻步了

大宅

evacatcat 發表於 23-1-10 12:21
仲有個咩女團係乜鬼黎?玩小圈子?

(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

大宅

evacatcat 發表於 23-1-10 12:19
而家呢度變晒,我都懶得share,一黎都買到七七八八,無乜大興趣買袋,二黎見少左好多舊會員share,諗返以 ...

can't agree more

大宅

樓主唔好唔開心我好多年前已經有上嚟睇大家分享,就算自己未有能力買但睇到大家嘅靚嘢都好開心
利申: 仲係無響H配任何貨嘅小薯仔

大宅

回覆樓主:

我都入左呢版10年8年,多數睇,好少share....之前好多好有實力jm 無私分享,但發現現在變哂...有d人好留言太mean.. 好吾舒服, 又小圈子。。。所以現在好少入來。。

伯爵府

Shopasiubaby 發表於 23-1-10 15:43
呢位Jm正正就係道出左「分享完畢」呢個因由,我正正就係其中一份子(曾經被人偷相然後當係自己既出post去 ...

被人cap 圖去質問sa 我都有聽聞過,所以我唔會po 任何在舖拎袋嘅相。費事麻煩事上身
JM 你都真係唔好彩

男爵府

Rattie 發表於 23-1-10 17:49
被人cap 圖去質問sa 我都有聽聞過,所以我唔會po 任何在舖拎袋嘅相。費事麻煩事上身
JM 你都真係唔好彩
...

Cap 圖問SA 咁都得
啲SA 唔會黑面咩上次分享都冇影背景齋袋

大宅

evacatcat 發表於 23-1-10 05:42
我淨係覺得好奇怪,好多post按入去就「分享完畢」,咁秘密不如唔好po啦
...

你真係講得好好啊
我都想問好耐

子爵府

evacatcat 發表於 23-1-10 05:42
我淨係覺得好奇怪,好多post按入去就「分享完畢」,咁秘密不如唔好po啦
...

Agree
好似有寶咁

子爵府

gzilla 發表於 23-1-10 06:28
或者嗰個JM 其實唔keep個袋諗住賣,咪唔話你知喺咩offer

呢度成日都見有人post 完幾個鐘fb group 見賣緊

呢樣又真喎
喺小紅書會見到放緊

首頁
12345...6

尾頁

跳至