跳至

首頁
12345...38

尾頁

別墅

最新決定

因為有好多mami唔得閒上嚟,所以我同小小肥豬傾好咗,星期六會响我個club house 到傾生日會的籌備工作﹗

日期 : 31.10.09 (Sat)
時間 : 2:30 pm
地點︰聚康山莊會所
食物︰叫外賣

出席mami :

小小肥豬
Kasara
Esther
Agnes
Christy
Mavis

如有其他mami想出席的話,可聯絡我地﹗

別墅

你哋傾完之後,有乜嘢要我負責就通知我喇

禁止訪問

別墅

我地會影多d相返黎架!
我都係諗住第一個景點就去兒童王國度玩

原帖由 小小肥豬 於 09-10-30 14:36 發表
ok, 冇問題
妳記得去海洋公園同跳跳虎影多d靚相比我地睇, 玩得開心d喇

ps, 海洋公園入面個兒童王國唔會仲享唔享度呢, 如果仍在妳帶跳跳虎玩下喇......

...

大宅

唔記得左今日午下出來開會時邊個媽咪問我部杏色Babyland H102A 士的車資料
http://www.bibidada.com/shop/index.php?cPath=24_79

2. 自取
歡迎閣下親臨我們的門市提取貨品

BibiDada育兒用品專門店 - Topview Enterprise Ltd.

元朗民合徑幸福樓2期18號舖閣樓 (元朗廣場側 - 維苑餐廳對面)
營業時間:
星期一至六: 11:00am - 8:30pm
星期日及公眾假期: 12:00pm - 7:00pm
電話: (852) 2442 1100

大宅

溫馨提示:
今日未能出席開會既義工生日party媽咪,請預留時間出席下一次最後會議^_^

日期: 05.12.2009 (星期六)
時間: 2:30PM
地點: 聚康山莊Club Hse, 近嶺南大學

別墅

各位,我已通知咗Sandy,佢會盡量用$50內買佈置用品﹗

Banner 方面,我想問大家用咩公仔好呢?
麵包超人、Hello Kitty+朋友、Winne the Pooh、Mickey、Thomas or 其他? (不過要搵到先),你地有冇好的提意

別墅

原帖由 agnes_tingon 於 09-10-31 23:00 發表
溫馨提示:
今日未能出席開會既義工生日party媽咪,請預留時間出席下一次最後會議^_^

日期: 05.12.2009 (星期六) (暫定)
時間: 2:30PM
地點: 聚康山莊Club Hse, 近嶺南大學 ...

Agnes,Sandy 佢提一提,如果我地個小幼苗PG ok的話,12月5號可能要上堂。

別墅

有位新mami參加已入數,Esther請確認.

Update大家入數情況~
No. of persons paid: 51A 4C 25B
最新屯門/元朗/天水圍1歲party
日期:27.12.2009 星期日
時間: 下午
地點: 天水圍嘉湖海逸酒店
人數: min. 50 persons required
(下面ok表示同意舉行1歲party改為27.12.2009)
1. Townguest (3A 1B): $450.01---ok--paid
2. TangMumMum(2A 1B): $300.02---ok--paid
3. 燴蕃薯 (1A 1B 先): $150.03---ok--paid
4. KasARa (3A 1B): $450.04---ok--paid
5. mahoyu (2A 1B): $300.05---ok--paid
6. sandychg (3A 1B): $450.06---ok--paid
7. kwankwan2008 (2A 1B): $300.07---ok--paid
8. cmat (2A 1B): $300.08----ok--paid
9. snoopybk (2A 1B): $300.00----ok--paid
10. sosokk (2A 1B): $300.10---ok--paid
12. agnes_tingon (2A 1B): $300.12---ok--paid
13. melodylaw (2A 1B 3C): $750.13---ok--paid
14. 小小肥豬(Suzanne) (2A 1B): $300.14 -- ok--paid
15. kathy1206 (2A 1B): $300.15---ok--paid
17. man_man1004 (2A 1B): $300.17---ok--paid
18. Goldlion (2A 1B): $300.18 ---ok--paid
19.我老公是龜(舒舒媽愛Kitty) (2A 1B): $300.19
20. Little 小寶 (2A 1B): $300.20
21. keen (2A 1B): $300.5---ok--paid
22. 珍立 (2A 1B): $300.22---ok--paid
23. SSYBaby (2A 1B): $300.23---ok--paid
24. stefi (2A1B): $300.24---ok--paid
25. jellyfish228(1A1B): $150.00---ok--paid
26. ISS533 (2A1B) : $300.26--ok--paid
27. GINGYMA
29. bunbuncoco (2A1B): $300.29--ok--paid
30. Polly NG (iss533 friends) (2A 1B) : $300.00---ok--paid
31. Dorothykwok (2A 1C 1B): $450.31 --- ok
32. chacomum(Natasha) (2A 1B) : $300

複式洋房

原帖由 sandychg 於 09-11-2 13:23 發表
有位新mami參加已入數,Esther請確認.

Update大家入數情況~
No. of persons paid: 51A 4C 25B
最新屯門/元朗/天水圍1歲party
日期:27.12.2009 星期日
時間: 下午
地點: 天水圍嘉湖海逸酒店
人數: min. 50 persons re ...

我都ok,如改27/12

複式洋房

SORRY呀~
因為有左小b...成日都頭暈身"興"....><....
所以出席唔到大家既聚會~
次次都出唔到黎同大家傾生日會...=.=" 真係好唔好意思呀 !!
黎緊11月既星期一我請左假,,,
或者大家有冇野可以我幫到手 ??
有關printing既野~我都可以幫到手~
因為公司有..彩色printer + label ~haha
另外.我屋企有...過膠機~
希望仲可以幫到大家~
Anyway,,,真係so sorry ^^我幫唔到大家搬搬抬抬既工作~

別墅

原帖由 TangMumMum 於 09-11-3 09:06 發表
SORRY呀~
因為有左小b...成日都頭暈身"興"....>

你而家乜都唔好理,最緊要多啲休息, 生日會的事我地會處理,你嗰日舒舒服服咁嚟食嚟玩就得﹗

大宅

恭喜晒!

原帖由 TangMumMum 於 09-11-3 09:06 發表
SORRY呀~

男爵府

好媽媽勳章

SORRY呀~

恭喜,恭喜. 多d休息喇.

大宅

叻叻勳章

SORRY呀~

恭喜晒呀, 多d休息啦, 預產期係幾時呀?

大宅

恭喜晒你呀!

SORRY呀~

大宅

SORRY呀~

好開心呀:lol 又有一個小b啦~~
你唔好咁講啦, 我都係做唔到d乜, 總之你開開心心就係最好..幫唔到手有乜所謂, 最重要小b健健康康...
呢排涼咗, 小心身體呀....

複式洋房

原帖由 chacomum 於 09-11-2 19:01 發表

我都ok,如改27/12

收到你既入數, 歡迎你加入.

複式洋房

SORRY呀~

恭喜晒呀! Kasara講得啱, 你而家最要留番d精神同時間俾自己同埋個小b, 生日會果d事我地會搞掂. 上次出嚟開會都compromise左好多野, 大家同好主動分担工作, 要係呢度讚下有份出心出力既媽咪先得.

複式洋房

原帖由 KasARa 於 09-11-2 08:53 發表
各位,我已通知咗Sandy,佢會盡量用$50內買佈置用品﹗

Banner 方面,我想問大家用咩公仔好呢?
麵包超人、Hello Kitty+朋友、Winne the Pooh、Mickey、Thomas or 其他? (不過要搵到先),你地有冇好的提意 ...

其實都冇咩所謂, 個人比較鍾意麵包超人.

首頁
12345...38

尾頁

跳至