自由講場

跳至

首頁
12345...20

尾頁

大宅

already sent pls check it. Thx!!

洋房

原帖由 ggbwong 於 09-11-25 11:53 發表
Can you reply us by email if our babies are not selected? 因見到人地有得影, 自己又收唔到, 等電話的心情好複雜呀!!

me too,点解次次我個女都冇份,真係好想影呀

洋房

pls. check e-mail ,Thx!!

洋房

原帖由 Elly媽咪 於 09-11-25 12:14 發表

me too,点解次次我個女都冇份,真係好想影呀

唔好意思呀, 令你地唔開心. 其實我地原本只係選30位靚model, 但因為參加人數多, 而且質素又非常好, 所以我地要花時間去挑選, 而且可能會將名額增加, 暫時唔想立即拒絕參加者呀. 請各位見諒!

複式洋房

I want to join. Please check PM.

洋房

原帖由 CA-MA 於 09-11-25 13:10 發表
I want to join. Please check PM.

CA-MA, 已經CHECK PM, 但冇收到任何PM呀. 你可以將相片及有關資料SEND去E-MAIL ^^ THANKS~

大宅

我仔仔都係4歲wor,ok???

原帖由 m4maggie 於 09-11-23 21:24 發表
我仔仔4歲ok???
check email ....thx^^
我的相片璁璁@BabyFace我o係05年12月14日出世o架 ! !

別墅

hello~ I want to join it. Please check e-mail. Waiting for your good news.

cherie kwok

洋房

原帖由 anny18 於 09-11-25 13:50 發表
我仔仔都係4歲wor,ok???

ok呀, 多謝支持呀, 快D send e-mail黎參加啦 ^^

伯爵府

分享愛 貓狗褓姆 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

pls check mail ~

我囡囡都係參加過幾次, 不過無次中, 可能亞女真係唔係幾得人鐘意 , 無計 佢越黎越大個都無乜幾多次架la :mrgreen:

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

Please check email.

洋房

巳Sent,Pls Check e.mail.thanks

大宅

原帖由 Editor 於 09-11-23 15:22 發表

大家好!我們Soha Studio即將開業,現誠邀30位靚靚孕媽媽及0-5歲得意精靈BB擔任模特兒,免費為你們拍攝一輯動人的照片。

如果妳或妳的BB有興趣擔任模特兒的話, ...

請問我24/11 SNED 出, 到現在都冇收到你們電話是否代表己落選啦

子爵府

好媽媽勳章

我今日影完啦~~d哥哥姐姐對我女女好好 ~成日引佢笑~~真係辛苦佢地 ~~我頭先打比你地不過冇人聽~等你地打返比我 ~~
原帖由 SohaStudio 於 09-11-25 13:19 發表

CA-MA, 已經CHECK PM, 但冇收到任何PM呀. 你可以將相片及有關資料SEND去E-MAIL ^^ THANKS~

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我尋晚先send,今日我無帶電話出街...12點幾時佢地打咗兩次電話嚟,仲留埋言添
3點幾返到屋企,佢地再打嚟,約我聽日12點至2點半
不過我大女12點先放學...
之後佢話遲d打返畀我再約時間...可能咁...我地分分鐘無咗個機會囉...唉...

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都影完返左屋企啦,可惜今日囡囡情緒唔到...... 搞到成個過程D哥哥姐姐都辛苦曬啦啦!!!!
不過我就咁睇都覺得影得幾靚啊,同埋個個都幫手哄女女 hehe
追追逐逐  分手再失戀   

只為尋你    伴我一生

大宅

已send please check e-mail
我平日,假曰都得

別墅

7周年華麗國民

我都影完啦~佢地都好快手,一小時多d到就影曬4個造型啦,哥哥姐姐好好,成日逗女女笑~
我影左一d迪士尼既做型衫,佢地話係U.S.A訂返黎架,都真係好靚~仲影左一D實景,係日韓FEEL...我自己都好鍾意呀
佢地話一日影5個BB到架咋,所以未有電話到既媽媽唔好失望住,仲有機會架~

大宅

好媽媽勳章

好期待星期日囡囡影相, 係呢~你地有冇自己帶衫去換呀?

大宅

原帖由 小孫女 於 09-11-25 21:52 發表
我都影完啦~佢地都好快手,一小時多d到就影曬4個造型啦,哥哥姐姐好好,成日逗女女笑~
我影左一d迪士尼既做型衫,佢地話係U.S.A訂返黎架,都真係好靚~仲影左一D實景,係日韓FEEL...我自己都好鍾意呀
佢地話一日 ...

HIHI,,我想問你女女怕唔借(生保)人架
我個女都幾,,都驚到時有排煩到D哥哥姐姐

首頁
12345...20

尾頁

跳至