興趣嗜好

跳至

首頁
12345...14

尾頁

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆:sinman1314 的帖子

莎朗悶時會自己掉玩具跟住自己執
玩得肉緊又係會講外星話家~

大宅

koey_0611 發表於 12-7-12 09:36
包包咀係咩意思呀?張相係岩岩修完毛影架
姐係個咀仔修到咁
我隻bb鼻仔同咀仔則邊d毛好少 成個阿伯咁d毛毛向下生好似胡so

WunieCon  靚靚  發表於 12-7-12 15:15
topkidsmom  cute   發表於 12-7-12 14:52

大宅

p_o_m_a_n 發表於 12-7-12 13:54
見到佢個可憐無辜樣又嬲佢唔落,唯有關佢入籠慢慢執!抹左一個鐘呀

...
哈哈 比著係我一定大大聲罵佢,但轉頭又走去錫返佢

大宅

WunieCon 發表於 12-7-12 14:08
莎朗悶時會自己掉玩具跟住自己執
玩得肉緊又係會講外星話家~

哈哈 我地食緊野時.nana都會講外星話好似罵我地吾比佢食咁..
但我大果隻吾會發出咁既聲,會吾會細夠先咁

大宅

啤我都冇用嫁喇~~

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆 sinman1314 的帖子

好乖喎~ 唔走唔郁GEI...
幫莎朗沖涼剪毛個朋友話佢會扮瞓覺等你以為佢瞓咗就唔使沖涼剪毛.

伯爵府

莎朗要嗲/叫你做嘢你唔睬佢嗰時都會有唔同聲發出.
家姐唔同佢玩仲會鬧家姐, 最搞笑係佢會撩家姐條尾玩

奀豬真係少聲氣過佢千百萬倍. 初初養時仲以為佢啞GEI添喎

好似話一般狗GEI體形越細就越多聲氣, 因為身形關係, 諗住先聲奪人~

大宅

WunieCon 發表於 12-7-12 15:11

好乖喎~ 唔走唔郁GEI...

你比張相呃左喇,BB成日郁嫁.細過沖涼都發哂癲.
依家大左先定返d咋,反而nana就任我搞

莎朗咁醒目既 你有冇聽過佢地訓教扯鼻行

大宅

分享你家寶貝的照片啦。 強烈歡迎狗狗搞笑照片。

我個名叫肥仔呀

mishabella  個樣好無辜   發表於 12-7-22 11:02
pixelskin  好懵豬樣,好cute 丫  發表於 12-7-12 18:03

伯爵府

回覆 bbcome123 的帖子

肥仔一D都唔肥呀~

伯爵府

我兩隻沖涼都會發癲, 係而家叫做好D咋~

奀豬好多時都會扯鼻寒家, 始終係短鼻狗嘛, 氣管差D.

大宅

引用:回覆 bbcome123 的帖子 肥仔一D都唔肥呀~

原帖由 WunieCon 於 12-07-12 發表

肥仔一D都唔肥呀~
主人剛剛同我剪咗毛,所以咪5覺肥囉!

伯爵府

咁呢D叫多毛, 唔係肥~
我養西摩個朋友成日都係咁形容佢個女家, 但我哋叫佢個女做"肥婆"

男爵府

大家好~~ 我叫edo... 最中意訓同食~~~

伯爵府

引用:我個名叫肥仔呀+ +

原帖由 bbcome123 於 12-07-12 發表
我個名叫肥仔呀
Wow I love chow chow at

sinman1314  me too !!!!  發表於 12-7-12 17:57

大宅

回覆:分享你家寶貝的照片啦。 強烈歡迎狗狗搞笑照片。

我叫肥狗

pixelskin  好大個肚腩丫  發表於 12-7-12 18:04
WunieCon  大肚dum!! 勁想捽佢呀~   發表於 12-7-12 17:51

伯爵府

引用:Quote:koey_0611+發表於+12-7-12+09:36+包

原帖由 sinman1314 於 12-07-12 發表
姐係個咀仔修到咁
我隻bb鼻仔同咀仔則邊d毛好少 成個阿伯咁d毛毛向下生好似胡so ...
呀,我記錯感,張相唔係修完影。。咁包包咀係咪令d架?呀的d so識長,點算好

大宅

引用:我叫肥狗

原帖由 raycarman1022 於 12-07-12 發表
我叫肥狗
好肥喎

伯爵府

引用:Quote:原帖由+sinman1314+於+12-07-12+發表

原帖由 koey_0611 於 12-07-12 發表
呀,我記錯感,張相唔係修完影。。咁包包咀係咪令d架?呀的d so識長,點算好

...
係唔識長!

大宅

WunieCon 發表於 12-7-12 15:19

莎朗要嗲/叫你做嘢你唔睬佢嗰時都會有唔同聲發出.
nana同莎朗d性格真係好似啊又成日用外星話
又係成日咬bb條尾d毛毛,,撩到bb同佢玩..bb就會咬返nana耳仔d毛毛

首頁
12345...14

尾頁

跳至