嬰兒用品

跳至

首頁
23456...9

尾頁

大宅

美素佳兒
No.1 - 美素力 幾$/can?
No.3 - 美素高 幾$/can?

原文章由 RebeccaChan 於 07-8-5 00:38 發表
美素佳兒細size奶粉買2送1.
牛之初乳片20粒1盒$30(每人限買5盒)

大宅

原文章由 babycoming 於 07-8-5 00:16 發表
bumbo seat得blue , green $299
chu chu 奶樽$68 ,買5送一
chu chu柔順劑/漂白劑 $150 / 3枝
chu chu洗奶樽液+refuse $100 / pack
chu chu洗衣液+refuse $100 / pack
chu chu 奶咀 $11
chu chu 奶咀刷 ...

我係藥房買huggies 160片補充裝加厚濕紙巾 $25咋

大宅

仲之一句講晒 : [ 唔去好過去, 攞命呀:tongue: :tongue: ]

大宅

有野飲賣o既, $18/支燕窩碎

原文章由 NICOLE123 於 07-8-5 00:55 發表
仲有我suggest大左肚同帶住小朋友既媽咪真係要諗過先好去
又多人又迫
其實d野唔係真係好平
好多藥房/吉之島大減價仲平
係奶煲果d平小小
fisher prices上次TST 開倉未仲平
如果生完又唔怕同人迫既去都OK
...

大宅

思敏兒1冇得賣
2號$115

原文章由 vivianho2 於 07-8-4 21:45 發表

有冇人知思敏兒1及2幾錢?
買幾多先送貨?

別墅

原文章由 pandacat 於 07-8-4 13:34 發表
有咩特價野係好低呀? 
thx!

我買左對鞋仔比bb(jack and lily羊皮鞋仔)$220.00/對,如買兩對就$400.00 另外 combi 玩具就有7折.
省巢嬰兒米粉兩罐$45.00(好似唔記得左), HEINZ 果汁$7.00/支 , 蘋果蓉+南瓜甜栗米合共4支$20.00.

激死我啦, 我老公同我一齊去, 點知去到佢竟然唔比我去取免費禮品, 一陣話條龍好長唔好排, 一陣又話無用, 所以我只係換左幾樣野. 激死啦:evil:

原本我想換牛欄牌個換片墊? 但原來係要到bb未出生先有得換, 我個b已經5個月大, 所以只得一個口水肩, 我叫佢換比我死都唔"制".

大宅

惠氏3 $126咪仲貴過藥房?

原文章由 kittynleo 於 07-8-4 20:21 發表
惠氏3 $126
a+冇奶粉賣

smartfish 7日試用裝$35
仲有最新的橙+蘋果味∼

大宅

我今日都同朋友去左~但真係唔會再去~~~
太多人~~加上好多9唔搭8既野~(信用咭申請)
係攞到贈品~排隊排到傻~
仲有一定要拖住小朋友~~因為有d人好似趕住去死咁~~
我個仔都比人撞到呀~~
我今日只係買左kawai 200蚊3盒~~
同埋smart fish 35蚊7日~~
冇咩特別野好買~~

別墅

nnmama:

Sorry I don't remember exactly now, around $100 less if you buy it at the BB fair. Not sure about gift.
You also better check ToyRus which offers $100 less
and give you a gift "umberlla".

原文章由 nnmama 於 07-8-5 00:15 發表
請問GRACO - Citysport BB車幾錢呀?

別墅

All new born baby powder (i.e思敏兒1) is not allowed to
advistised at any bb fair ga..

When you buy 8 cans, also $115 per can, they will deliver for free. It is cheaper than drug store and WatsoX, ParkNXX.,etc.........

原文章由 jutaubing 於 07-8-5 01:14 發表
冇得賣
2號$115

別墅

me too, 牛欄牌個換片墊 is very attractive......我叫佢換1
year old "anmial slipper".....

原文章由 cathykp 於 07-8-5 01:15 發表

我買左對鞋仔比bb(jack and lily羊皮鞋仔)$220.00/對,如買兩對就$400.00 另外 combi 玩具就有7折.
省巢嬰兒米粉兩罐$45.00(好似唔記得左), HEINZ 果汁$7.00/支 , 蘋果蓉+南瓜甜栗米合共4支$20.00.

激死 ...

大宅

我今日最開心就係買到兩盒7 日試用裝SMARTFISH,本來特登黎想買雪印思敏傑,點知仲貴過出面,真係激死 排隊買飛又耐喎.....唉...唔黎好過

民房

$79 only in drug store for NEPIA (M)!!!!!

原文章由 cat.siu 於 07-8-4 17:54 發表
點解$20咁平既???? 我今早都有去買, $25一盒喎, why??? why??? :-( :-( :-(

NEPIA 中碼 $80一包, 一箱4包$320, 送貨, 加送15片 & 獅王潔白物語潔衣液 1支.

民房

waaaaaaaaaaaaaa .... i bought $76 for huggies in drug store ar .............

Originally I want to go tmr.. but ... hahaha I guess I won;t go now lu ....

原文章由 cat.siu 於 07-8-4 19:12 發表
hugges M size $85, fitti M size $71.

男爵府

嘩......咪即係搵笨,我仲買左2箱呀:-(
原文章由 kinlam 於 07-8-5 01:06 發表

我係藥房買huggies 160片補充裝加厚濕紙巾 $25咋
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

瑪瑙宮

好媽媽勳章

我都想知 ?? 有無人可以報下料 ?? 唔該哂 !!

原文章由 nnmama 於 07-8-5 00:15 發表
請問GRACO - Citysport BB車幾錢呀?

別墅

gsn320,

I found goon at one counter ( sorry, not remember its
name) but not J23 (some mama said goon cancelled to
show up at this fair wo....)

原文章由 gsn320 於 07-8-4 22:42 發表
goon 係邊?...
我搵唔到呀:-( :-( :-(

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 WING86 於 07-8-5 01:20 發表
我今日都同朋友去左~但真係唔會再去~~~
太多人~~加上好多9唔搭8既野~(信用咭申請)
係攞到贈品~排隊排到傻~
仲有一定要拖住小朋友~~因為有d人好似趕住去死咁~~
我個仔都比人撞到呀~~
我今 ...

HI,

你所指既kawai $200/3盒即係咩野呀?
kawaii軟糖呀?邊種味呀?

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 babycoming 於 07-8-5 01:47 發表
嘩......咪即係搵笨,我仲買左2箱呀:-(

唔緊要啦,買錯左都冇辦法~
下次記我藥房買都係大約$24-28~
今次你當送貨費囉~第日用晒冇又唔駛周圍搵~唔好唔開心~

複式洋房

完全同意!唔去好過去!!排隊買飛排餐死!入到去又多人又熱
可能嘈拉~我個囡又系咁哭!!d 禮物又唔多~好多口水堅囉"
同埋d野同出面d價錢差唔多,有d仲貴添!我只系買左一個食物盒!
會場得一個母乳餵室同埋一個位有4~5個bb墊系俾bb換片!如果有其他室我睇唔到...仲有牙~冇拉拉又唔知點解有d2036牙~百老匯既公司系度...信用卡都好似有..."同埋有d公司一早已經俾人換哂d野...去到拎住張表都冇用...:cry:
]

首頁
23456...9

尾頁

跳至