夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 小蝦媽媽 於 07-11-22 23:51 發表

諗起都好笑, 如果情婦日日唔同聲, 但問埋同一條問題 "佢地幾時攪好離婚", 真係笑爆咀

樓主, 要堅強呀!加油! ...

係呀!! 我蝕底d, 先報名做義工,
呢份工, 做完之後, 邪惡既"妖精"會塵歸塵, 土歸土, 何樂而不為???
一於爆佢兩公婆!! 等你比電話我地喇

[ 本文章最後由 wlk168win 於 07-11-23 23:15 編輯 ]

大宅

各位姊妹, 多謝你地既好意, 電話so擾佢我唔知係咪犯法, 為佐呢個賤女人, 唔值得. 同埋累埋你地就唔好.

我已經同老公喊又喊過, 心平氣和都再講多一次, 就係最後通碟, 再黎我就帶埋呀囡走人. 唉...佢講到最後都好似唔明咁. 我都係只有等. 我心情平復佐好多. 可以講話放埋佐呢件事係一旁, 不過我心知, 如果再有下一次, 我真係唔知我會din成點. 只好希望唔會再有下一次.

可能我天真, 我一直以為只要做好自己就可以. 如果要諗計去留住個老公, 好似好無謂. 所以我根本無諗過要點樣去爭....

別墅

How come u 喊到din佐, your C6 can ignore your feeling. If your C6 喊到din佐, I believe you wont just leave him alone.

this is so not fair!

[ 本文章最後由 simb 於 07-11-25 03:08 編輯 ]

大宅

完了....一齊都完了
當事情的真相都發現了的事侯, 人完來會從崩潰中走出來.
呢通電話, 我無打. 亦都唔需要打.
因為....我知道了, 一個男人既無野=已經同呢個女人上過床. 所以...一齊都完了

前面既路, 我相信我終有一天會很快樂. 只係我害左個囡...我最傷心就係呢件事.

感謝你地. 我知道有好多人支持我. 多謝.

別墅

你意思係肯定你老公同個女人上過床?
我想你現在棦扎得很痛苦, 點都好, 你個女需要你, 你要堅強點, 你沒有害個女, 是你老公沒有珍惜個家而已...
不要難過, 錯不在你, 其實前路並不可怕, 總有開心的日子等著你, 我們會支持你架!!!

侯爵府

我係你就想盡辦法俾個女人嘅老公知,等佢攪人老公攪竹咁開心
原文章由 clippy 於 07-12-7 14:42 發表
完了....一齊都完了
當事情的真相都發現了的事侯, 人完來會從崩潰中走出來.
呢通電話, 我無打. 亦都唔需要打.
因為....我知道了, 一個男人既無野=已經同呢個女人上過床. 所以...一齊都完了

前面既路, 我相信我終有 ...
唔好點評我

大宅

clippy,無論你點打算,都要加油呀~

民房

你千祈吾好諗害左個女, 個女還是有爸爸的,只是不能一齊生活, 你只要做好媽媽本份, 用心照顧佢, 快d做回一個開開心心的媽咪, 佢便會健康地成長, 總好過免強有爸爸在家, 但你就每天在喊, 痛苦地活著, 你又怎有心機全心照顧到個女呢, 你一定要比你老公知道尊重係好重要, 如佢覺得自己冇錯, 還要堅持所謂友情, 這就讓佢去, 但你都有得選擇, 就是離開(如你巳肯定他們巳上過床), 這女人一天一定會出事, 不用做任何野對付佢, 你可以看看書或找點興趣班來分散下自己, 一天過到, 另一天就不難過, 請盡快和他講清楚, 分開是對大家都好。

大宅

加油呀 !
如果你已經肯定係事實, 而你又決心離開個C6的話, 比D 勇氣自己, 我地 女人冇左D C6 係唔會死 ! 早知好過遲知, 我老公之前都係類似CASE, 到依家我都成日冇啦啦:-( , 最慘佢死都唔認, 我又冇証據, 所以你依家清楚左件事, 可以決心去做決定 ! 祝福你 !

別墅

加油呀! 為o左你自己, 為o左個囡, 一定要堅強o甘走下去.
個女人一定有報應架. 你一定要放長雙眼睇吓佢地兩個點死.
比著我, 我實走去同佢個阿哥講, 佢屋企真係好家教, 教到個囡一路嫁人, 一路同第二個鬼魂. 不知所謂!

大宅

原文章由 ShinTung820 於 07-12-7 17:53 發表
加油呀! 為o左你自己, 為o左個囡, 一定要堅強o甘走下去.
個女人一定有報應架. 你一定要放長雙眼睇吓佢地兩個點死.
比著我, 我實走去同佢個阿哥講, 佢屋企真係好家教, 教到個囡一路嫁人, 一路同第二個鬼魂 ...

我讚成! 最多一拍兩散, 要佢地既"快樂"盡快結束!

比佢老公知! 比埋佢亞哥知!

到最後, 錯亦不在你, 你老公唔可以對付你, 因為佢係千夫所指!!

我真係好想call爆佢老公!

如果預左反面, 肯定預左反面既, 寄埋封信去個女人公司!!!

大宅

仲有, 無論何時何地, 你有任何野想講, 想鬧, 想.....都一定上黎搵我地, 唔好失蹤! 我地會好好好擔心你架!

你宜家要保持心境(我知係好難!), 唔好影響個女!

個女將會係你既命根, 今日既事他日將過去, 但任何壞影響對個女可能係一世架! 希望你明!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

你既然選擇離開,我都認同要通知個女人嘅亞哥同老公, 成全個女人同你老公,睇下佢地係咪"白頭偕老".:tongue:

大宅

個女人正一cheap精,睇到我眼火爆
好無奈,有D咁嘅老公,比著我,我都會發癲,樓主如果你已有佐決定,無論點,我都祝你可以開心咁行呢一條路,唔好諗太多,呢個世界冇話邊個冇佐邊個會死。
如果係我,我會揾個女人嘅阿哥,同佢傾下自己嘅情況,睇佢可唔可以幫到自己。
就算以後唔可以同C6一齊,但佢始終係囡囡嘅爸爸,無可避免,你地都會再見面囉。

禁止訪問

男爵府

樓主,

不要動氣, 為自己好好打算, 好好過活.

Take care!

[ 本文章最後由 yuenwa 於 07-12-9 12:06 編輯 ]

禁止訪問

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

呢d男人耍黎都冇用啦。
不如放棄佢, 不過一定要話俾個女人既老公知, 一拍2散,好公平呀。

洋房

樓主, 加油呀! 你仲有個囡要你照顧架!

岩岩由頭睇晒 d posts, 睇到個故事發展成咁, 真係好心酸. 希望你傷心一陣, 可以快 d 振作起上黎. 同埋唔好沖動, 有乜野打算都要個人清醒同平復左心情先至可以做好既決定.

你老公有冇悔改之意呢? 如要求你原諒, 樓主仲會唔會比機會佢呢, 或者你仲比幾多時間佢等佢返轉頭呢? 如果決定分開, 可唔可以告佢通奸? 盡量攞多 d 贍養費, 好好養大 bb女...

別墅

打俾個賤女人個老公,同佢講佢老婆點樣纏住你老公等佢老公盤下佢都好呀,唔洗得你一個人係度發脾氣!!

首頁

尾頁

跳至