自由報料

跳至

首頁

尾頁

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:回覆+pigpigyy+的帖子我都想知+可pm?

原帖由 star14 於 15-07-28 發表
回覆 pigpigyy 的帖子

我都想知 可pm?
已pm

珍珠宮

回覆:家居電話

溫馨提示:想要sales資料請直接pm jm,唔好喺度留言「要pm」之類既說話,否則版主好快刪帖。

這樣初階的髮飾「你」也看在眼內?! 其實世界很大,出去看看開闊自己的眼界吧!   歡迎「你」對  號  入  座。       

複式洋房

回覆:pigpigyy 的帖子

咁抵

大宅

好媽媽勳章

引用:剛剛續約PCCW+$55/月 +

原帖由 pigpigyy 於 15-07-25 發表
剛剛續約PCCW $55/月
可以比sales電話我嗎?

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由+pigpigyy+於+15-07-25+發表剛

原帖由 baby2201 於 15-07-28 發表
可以比sales電話我嗎?
已pm

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

可否pm?Pccw固網電話資料,thx!

複式洋房

多謝JM分享,已經成功續約12個月,平均$50.5.

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆:家居電話

我約就到期,我都想要電話, thx

比上不足 ,比下有餘           願我們身體健康 ,闔家平安

首頁

尾頁

跳至