影視娛樂

跳至

首頁
23456...12

尾頁

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由 jena2468 於 16-01-04 發表無

原帖由 芒果米池 於 16-01-04 發表
最初睇,覺得都冇你地講到咁靚仔,但睇多幾集,真係中哂毒

24歲竟然咁有男人味,我個敏鎬都要暫時 ...
咁後生,演技唔錯,d造手眼神都好穩,個body 又操到咁 fit, 真係有排紅

珍珠宮

引用:Quote:芒果米池+發表於+16-1-4+18:24+最初

原帖由 SandyKL 於 16-01-04 發表
李民浩一冇新劇上,我就會將佢放埋一二邊先架勒。見一個愛一愛,

輪迴再轉迴。
咁我又冇你咁花心啦
我暫時都係愛2個啫,敏鎬都係暫時收左落床下底

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+芒果米池+於+16-01-04+發表最

原帖由 WChan 於 16-01-04 發表
咁後生,演技唔錯,d造手眼神都好穩,個body 又操到咁 fit, 真係有排紅
你一提佢個body我就

本身我有啲怕大隻佬,就算係較slim嘅城城,都唔覺好睇,但佢真係恰到好處

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:rose-mag 發表於 16-1-4 08:51 總有

原帖由 SandyKL 於 16-01-04 發表
書入面應該冇失憶呢樣,只係時代久遠就會唔記得,講過佢生活咗咁多代應該識好多嘢,見過咁多妖魔鬼怪點會唔習到多少道術,冇理由只會用血,作者話太耐嘅嘢會忘記,連人都一樣,書入面無心唔只無心,仲係無情,愛上人多多少少都為生活,因為佢要依附人去生存,第一輯都好d, 後面果d佢根本就係食軟飯。劇咁改可以寫到無心好深情,佢嘅忘情只係無可奈何,唔係佢想忘記月牙。

花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

琥珀宮

芒果米池 發表於 16-1-5 00:12
咁我又冇你咁花心啦
我暫時都係愛2個啫,敏鎬都係暫時收左落床下底

...
好似結婚相咁,唔會扔棄,但又唔會成日嚟出睇,只會久唔久

返出嚟回味。

芒果米池    發表於 16-1-5 01:16

琥珀宮

rose-mag 發表於 16-1-5 00:20
書入面應該冇失憶呢樣,只係時代久遠就會唔記得,講過佢生活咗咁多代應該識好多嘢,見過咁多妖魔鬼怪點會唔 ...

咁睇,書的無心比劇的爛,劇場版講佢懂用法術去搵錢買屋,似

乎係一隻識生金蛋嘅鵝咁。耐咗係會唔記得啲嘢,但深刻印象又

點會忘記,又唔係腦退化,我寧可接受佢隔一段時間就好似毛蟲

作繭之後成蝴蝶,破繭而出,似獲重生,所有之前發生嘅事,一

概儘忘記好過咯。以佢本領都唔需要靠女人吖,去道灌掛單做道

士就攪掂啦!不過我未知無心係何方異物,話大結局有提,係咪?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:rose-mag 發表於 16-1-5 00:20 書入

原帖由 SandyKL 於 16-01-05 發表
其實劇入面只係見到佢真身,從何而來,何以成妖都冇講,或者就如無心自己都唔知道係咩一回事,就好似以後出場嘅蛇妖狐妖咁,有靈性開始修練,學成道術,幻化成人,模仿人嘅生活,慢慢去學習人嘅感情。

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由 WChan 於 16-01-04 發表咁後

原帖由 芒果米池 於 16-01-05 發表
你一提佢個body我就

本身我有啲怕大隻佬,就算係較slim嘅城城,都唔覺好睇,但佢真係恰到好處:good ...
所成日都show下 body, 幾強既賣點

近年國內真係幾多唔錯既年青演員

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+芒果米池+於+16-01-05+發表你

原帖由 WChan 於 16-01-05 發表

我老公話對呢套劇無興趣,但又成日裝下裝下,一見到無心冇著衫就話,洗唔洗又除衫呀

WChan    發表於 16-1-6 11:34

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

SandyKL 發表於 16-1-1 17:37
唔,琴晚第4集,又係咁,講講吓又轉,冇咗果份一氣呵成感,

應該係剪接問題。
我都比鍾意岳綺羅, 佢好有我細細個睇果d漫畫feel(地獄少女)
個造型都好似, 邪邪地得黎又.......

日本の平安を祈ります

水晶宮

2024年龍年勳章

無線當初宣傳我以為係韓劇.

20集已經追哂. 東君幾靚仔, 仲在網上睇埋佢如何出道.

主題曲同片尾曲真係好好聽, 我個腦成日REPLAY....

從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

王國長老

芒果米池 發表於 16-1-4 17:46
我老公話對呢套劇無興趣,但又成日裝下裝下,一見到無心冇著衫就話,洗唔洗又除衫呀

...
係得幾集咋,你老公咁都唔抵得?呵呵。

芒果米池    發表於 16-1-5 14:23

侯爵府

講髮型:無心、月牙、岳綺蘿都是厚齊蔭,呢期興卦....

侯爵府

WChan 發表於 16-1-5 09:30

最近好多陸劇同韓劇睇齊,總有男主露下肉

WChan    發表於 16-1-6 11:34

珍珠宮

引用:講髮型:無心、月牙、岳綺蘿都是厚齊蔭,呢

原帖由 Fion_Chan 於 16-01-05 發表
講髮型:無心、月牙、岳綺蘿都是厚齊蔭,呢期興卦....
但綺蘿個齊陰好靚好傳神呀!

珍珠宮

引用:Quote:芒果米池+發表於+16-1-4+17:46+我老

原帖由 rose-mag 於 16-01-05 發表
係得幾集咋,你老公咁都唔抵得?呵呵。
本來我麻麻鐘意聽普通話,但都忍唔隻,上網睇到11集

琥珀宮

kk80400 發表於 16-1-5 11:23
我都比鍾意岳綺羅, 佢好有我細細個睇果d漫畫feel(地獄少女)
個造型都好似, 邪邪地得黎又.......
真係幾似喎。

翡翠宮

芒果米池 發表於 16-1-5 14:24
本來我麻麻鐘意聽普通話,但都忍唔隻,上網睇到11集

想問你係邊度睇?楓林EP2睇唔到....啱啱睇完EP1...又唔想睇EP3先...好吊癮

珍珠宮

引用:+本帖最後由+bb2+於+16-1-6+22:25+編輯+\\Qu

原帖由 bb2 於 16-01-06 發表
千尋沒有嗎?

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 bb2 於 16-01-06 發表本帖最

原帖由 芒果米池 於 16-01-06 發表
千尋沒有嗎?
揾到嘞,千尋同魔力都有,好睇

首頁
23456...12

尾頁

跳至