自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

skyfree333 發表於 16-5-24 18:53
邊間????我記得我都係 但c6行得好開心
我仲以為自己生人唔生膽 自己細膽咋
原來個種feel就係有野
上面答左唔記得邊間, 舖頭好多時都拜神, 可能個神知我混吉OUT我走費事我阻住

係舖中心突然暈得好緊要,想快d 搭車返屋企休息, 快步跑走一落左個級出左大門, 個背重對住舖頭, 即時無事

珍珠宮

回覆 唐老鴨ng 的帖子

唔知真唔真分享下, 有說就算小病傷風咳唔夠瞓, 唔好睇樓特別係收左太陽

因為病又累人陽氣無咁盛, 咁如果間屋有"野"佢又睇中你會咪或你等人你簡佢間屋

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回

回覆:睇屋果時有咩方法知道間屋有冇個d野係度?

當年我地帶埋小朋友 (兩歲) 去睇樓,佢一入屋就喊,係咁扭計扭抱,但睇其他單位就冇事,淨係依個單位喊過不停,試左兩三次都係咁。我地不以為意,冇諗過係果回事,之後落左訂,講俾奶奶知就俾佢話,叫我地撻訂唔好要,我 c6 話唔信依味野,唔怕。收樓後,佢姨搵左師傅幫我地睇,話班朋友在飯廳位置,最後燒左啲野就 ok 了。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

引用:我信感覺. 覺得間屋唔舒服即走.

原帖由 claudia 於 16-05-24 發表
我信感覺. 覺得間屋唔舒服即走.
我都係。試過有間,一入門口,光猛架,向海無遮擋,但我入多兩步,忽然好驚,即叫走
老公知我敏感,現場不會多問
有d,係行到某d位,起雞皮、唔自在、頭暈....,
真係要感覺開心、舒服嘅,先會諗

水晶宮

唐老鴨ng 發表於 16-5-24 01:00
有d話帶bb,同有陰陽眼既朋友!但朋友我冇

自己feel吓,同埋帶小朋友上去啦

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主:

叫個行緊運既人幫你選,

特別你自己黑仔果陣

珍珠宮

畀面勳章

doughnut_cyc 發表於 16-5-25 02:23
當年我地帶埋小朋友 (兩歲) 去睇樓,佢一入屋就喊,係咁扭計扭抱,但睇其他單位就冇事,淨係依個單位喊過不 ...

我試過帶小朋友去睇屋,

睇到某一陣我個囡自己除鞋在地下訓教

最後又真係買左佢訓教果間

大宅

foggyao 發表於 16-5-25 02:47
我都係。試過有間,一入門口,光猛架,向海無遮擋,但我入多兩步,忽然好驚,即叫走
老公知我敏感 ...

所以光猛又死⋯太暗又死

首頁

尾頁

跳至