婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

你太林喇

既然你62都講到出口話唔鍾意你,你仲對佢咁好做咩啫.快D搬走,家用都唔好俾佢地,佢地唔鍾意個孫就以後都唔好俾佢地見佢.咁就冇錯嫁喇.佢地唔鍾意你到咁既地步,你做咩野都係一樣嫁啦,唔好益佢地.
係我就叫埋C6唔好見佢地喇.冇眼屎乾淨盲呀

複式洋房

原帖由 bbfish1992 於 09-3-27 21:24 發表
老公唔係屋企
咪同阿B多D去公園,去playgroup、探阿媽、探朋友
返到屋企咪入房

呢排佢知道我地揾緊屋..
唔知佢地系咪良心發現..
又買衫俾我仔..又煲業俾我飲.!!
唉...搞到我又有D心軟了..!!

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 junzi_bing 於 09-3-27 22:33 發表

呢排佢知道我地揾緊屋..
唔知佢地系咪良心發現..
又買衫俾我仔..又煲業俾我飲.!!
唉...搞到我又有D心軟了..!!

你千祈唔好心軟呀,你仲同佢地一齊住遲早都有抑鬱症咋

複式洋房

原帖由 sukili1981 於 09-3-27 21:26 發表
既然你62都講到出口話唔鍾意你,你仲對佢咁好做咩啫.快D搬走,家用都唔好俾佢地,佢地唔鍾意個孫就以後都唔好俾佢地見佢.咁就冇錯嫁喇.佢地唔鍾意你到咁既地步,你做咩野都係一樣嫁啦,唔好益佢地.
係我就叫埋C6唔好見佢 ...

C6唔系一個唔理佢屋企人既人...
所以我唔會叫佢(C6)唔去見佢屋企人..
因為我唔可以剝奪呢一點權利..
如果呢一點我都剝奪佐..
我念我同C6始終有一日會吵交.!!
佢地唔鐘意我就算啦...始終我唔系佢既女..
佢對佢個女同對我既差別實在太大了..
所以我唔想去比較..都唔想計較..
由今日開始...佢對我唔好..
我會對佢地仲衰..
佢地俾面色我睇..我咪當今日黑雲密布咯..
至於家用...搬走佐之後自然就唔會俾啦.!!
始終有一日佢地會知道我地系佢身邊最好既人
因為大伯果邊無希望..大伯個老婆好衰..!!

複式洋房

原帖由 sukili1981 於 09-3-27 22:43 發表

你千祈唔好心軟呀,你仲同佢地一齊住遲早都有抑鬱症咋

我依家好擔心搬唔到啊..!!
因為我驚銀行果度做唔到按揭...
呢排好緊...!!

我都擔心同佢地住有抑鬱癥...
因為我性格比較喜歡講野..
而同佢地一起住..日頭就對住佢地..
夜晚C6返來傾計又唔可以大聲講野...
我變到比較少講野啦..所以先會上來呢度同你地傾..!!
我依家都成日擔心呢樣擔心果樣了..!!
好想多D出街..但成日自己出街又唔知去邊喔..
有時好煩..!!

首頁

尾頁

跳至