自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

siulili 發表於 20-4-4 17:33
非常同意,但佢fb都仲有麻煩人搞事,扇動其他人申請退款,真係乜無理人都有。
...

係啦, 我見話6月攞貨咁遲要退貨...我覺得有人搞事, 話一齊退貨
其實其他國家爆到咁, 都怕且有段時間要用啦

伯爵府

traeh 發表於 20-4-4 18:04
佢接近無懈可擊咁滯,係部分訂單要等到六月,不過訂購時已註明,仲想點?
同意,自動update, 整個流程非常暢順。 講明4月至6月交貨, 6月9日交就話咁遲,真係好多麻煩人,如果個個4月收貨就唔會講4月至6月啦。 不過香港大把呢d低質人。

伯爵府

DonnieBB 發表於 20-4-4 19:20
係啦, 我見話6月攞貨咁遲要退貨...我覺得有人搞事, 話一齊退貨
其實其他國家爆到咁, 都怕且 ...
人地開賣時已講明最遲6月交貨,6月30日交俾你都仲得,d人擺明搞事。

侯爵府

siulili 發表於 20-4-4 19:20
同意,自動update, 整個流程非常暢順。 講明4月至6月交貨, 6月9日交就話咁遲,真係好多麻煩人,如果個個 ...

口裡說不,身體卻很誠實 ,睇留言就知有好多唔同*群組*原來都有去買"國葯"口罩

珊瑚宮

pochario 發表於 20-4-4 19:30
口裡說不,身體卻很誠實 ,睇留言就知有好多唔同*群組*原來都有去買"國葯"口罩
...

起碼人地背景係上市公司, 你估黃口罩廠, 分分鍾N98進階版
講會退款間黃店有退漏, 都唔知搵唔搵到人

大宅

減齡達人勳章

siulili 發表於 20-4-4 19:23
人地開賣時已講明最遲6月交貨,6月30日交俾你都仲得,d人擺明搞事。

係喎,一開始人哋話四月初先開始有貨,就個個走去爭,其實俾錢嗰時候都要寫4一6月發貨,之後六月先有就點都話要退錢,有人話佢冇睇清楚,就話俾錢時太急冇睇啲條款,又不停攞人哋三月個post話四月初發貨,仲話黃生都有口罩賣,但係黃生從來都冇講實係有幾多現貨囉

我自己買嘅時候知道佢可能六月先發貨,諗過先決定買,我都係五月尾先拎貨

水晶宮

pochario 發表於 20-4-4 19:30
...

亦都有可能唔同*群組*嘅人根本無入貨, 但專登搞事。
SPT 由訂都取貨安排都好清晰, 佢襯呢d小瑕疵去搞事, 佢地見到藍/紅色嘅邊會唔玩嘢

珍珠宮

回覆樓主:

我訂左3盒,5月尾交貨好滿意!

珍珠宮

BK Milk勳章

我第8組5月尾、斷續慳住用、應該可以捱到嘅

大宅

雖然我6月先有貨攞,但我好滿意成個流程

首頁

尾頁

跳至