美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

陪月勳章

jenny61111 發表於 12-12-2 13:18
回覆 MaMa2008 的帖子

做眼紋,有沒有家用的RF機可以做啊?

我淨係得部細細部嘅導出導入, 冇試過家用RF, 喺屋企湊住個女都冇心機整其他嘢
今朝開咗個post, 睇咗一次, 呀女瞓哂覺想開嚟睇吓, 點知去咗待查, 最好認真咁查, 唔好掉埋一邊就算呀!!!!!!!!!!!
我未必會睇返哂d forum, 你哋可以pm我

男爵府

回覆:Babypigpy 的帖子

Pls pm me too, thx

I love my dear husband and dear daughter.

大宅

回覆 Babypigpy 的帖子

Please help to PM the information where to buy and how much, thanks a lot !

男爵府

環保接龍勳章

@@SML 發表於 12-1-2 22:05
有冇試過mtm eyes mask ?
超Ok 喎!

我都用過 sample, 幾ok, 但一問之下, 貨 size 勁 ............... 貴!

複式洋房

回覆:kayT 的帖子

pm me please

洋房

幹細胞蛇毒血清抗皺緊緻面霜
去眼紋、虎紋, very good!!!

http://blog.yahoo.com/_LMZRKILD5CW4JR5MCFNY533OIQ/articles/728906

大宅

引用:眼紋真係好難攪~做rf機真係快靚正,+做完個

原帖由 beibeichau 於 11-12-30 發表
眼紋真係好難攪~
做rf機真係快靚正, 做完個分別真係好明顯~

大宅

引用:最好做RF機...除咗干紋!鬆弛都會容易有紋架

原帖由 munmunme 於 11-12-23 發表
最好做RF機...除咗干紋!鬆弛都會容易有紋架...所以要勁做收緊
係邊做?幾耐一次呀

大宅

引用:試下玫瑰果油或是角鯊烯油,+我用得幾好..

原帖由 Babypigpy 於 12-01-03 發表
試下玫瑰果油或是角鯊烯油, 我用得幾好..
可否Pm我?thanks

男爵府

回覆:歲月趨人, 點去眼紋

試下whoo拱辰享eye cream 我確得幾好啲眼紋淺咗好多

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

kayT 發表於 12-1-2 15:27
我用緊隻眼cream好得~個牌子叫Artistry~係好耐之前個fd介紹的~用左成年~我呀ba mami都用佢~又唔貴~值得一試 ...

Please PM me, thx

大宅

RF 做時暖暖地, 可以增生骨膠原 & 循環好D, 做完一邊眼照鏡磅大分別!!! 即時見到尾同眼都提升左ga
FTM 全埋身
囡囡出世 3.61kg; 第5日出院 3.66 kg; 第19日 3.96 kg
1個月2日 4.50 kg;  1個月14日 5.26 kg
2個月3日 5.46 Kg (57.5 cm)
4個月 7.02 kg (64.5 cm)
6個月 8 kg (68.5 cm)
1歲 10.5kg (78 cm)

公爵府

kayT 發表於 12-1-2 15:27
我用緊隻眼cream好得~個牌子叫Artistry~係好耐之前個fd介紹的~用左成年~我呀ba mami都用佢~又唔貴~值得一試 ...
Pls pm me, thx

複式洋房

引用:我用緊隻眼cream好得~個牌子叫Artistry~係

原帖由 kayT 於 12-01-02 發表
Please pm me, thx!

複式洋房

引用:試下玫瑰果油或是角鯊烯油,+我用得幾好..

原帖由 Babypigpy 於 12-01-03 發表
試下玫瑰果油或是角鯊烯油, 我用得幾好..
Please pm both of then to me, thx!

男爵府

我用玫瑰油,很好。

翡翠宮

回覆:歲月趨人, 點去眼紋

搽咩都無用

世上已無安樂土,人人以傷人為樂

禁止訪問

引用:我用緊隻眼cream好得~個牌子叫Artistry~係

公爵府

引用:越黎越勁,+就黎自己都接受唔到自己有咩prod

原帖由 taiming 於 11-12-22 發表
越黎越勁, 就黎自己都接受唔到自己
有咩product去眼紋好, pls help !!
Niven 眼查

公爵府

引用:Quote:原帖由+taiming+於+11-12-22+發表越

原帖由 Shirleyloveyou 於 12-12-25 發表
Niven 眼查
尼維雅眼相

首頁

尾頁

跳至