嬰兒用品

跳至

首頁
34567...9

尾頁

別墅

我同老公10:15去到,排了接近1小時才能入場。今年我是第3次去,以往兩年不用排那麼久,最多半小時。個場不是太多優惠,行了1個半小時便離開,只買了6權奶粉(價錢和藥房一樣,不過送貨及送玩具)及3隻VCD。平左的錢也買不了入場費和時間。我對孖仔都2歲半,下年不去BB展了。

禁止訪問

畀面勳章

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 DaDa* 於 07-8-5 02:36 發表
完全同意!唔去好過去!!排隊買飛排餐死!入到去又多人又熱
可能嘈拉~我個囡又系咁哭!!d 禮物又唔多~好多口水堅囉"
同埋d野同出面d價錢差唔多,有d仲貴添!我只系買左一個食物盒!
會場得一個母乳餵室同埋一個位有 ...

聽完各位媽媽甘講..本來今日去架..而家我都唔知去唔去好..

複式洋房

有門票係唔使排隊入場, 但係一定要排隊入場先有書仔到counter換sample同discount禮券,所以如果省了時間就省唔到$$! 不過省時間會化算d, 因為排隊入場要1hr,個個counter換sample都要排隊,同埋d 禮品唔值得幾多$!

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

尋日去左, 人太多, 乜都買唔到! (想買wet tissue, 迫唔到埋去:-( ) 不過大多都係大婆媽媽, 好多都小心就住黎行, 但我都比一個爸爸撞到:tongue: ...唉...下年應該唔再去。

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

仲有, 以為2個人去買2tickets 有2本coupons送, 點知送左1本coupon 一枝細漂水....唉....

男爵府

今年冇咩野特別抵買. 我行完都只係買左相架同少少baby food.

大宅

原文章由 mama828 於 07-8-5 08:22 發表
有門票係唔使排隊入場, 但係一定要排隊入場先有書仔到counter換sample同discount禮券,所以如果省了時間就省唔到$$! 不過省時間會化算d, 因為排隊入場要1hr,個個counter換sample都要排隊,同埋d 禮品唔值得幾多$!

Hi mama828,

It's good to know that "有門票係唔使排隊入場" coz I got 2 free tickets and I plan to go with my husband today. My key purpose is to check out the cord-blood company booths as I know they will offer different kind of discounts at BB Expo. I wonder if I'll need to get the "discount coupon" from the booklet you mentioned? If not, I will just go straight to the counters to check it out. Otherwise (if I need the coupons from the booklet), I guess I won't go & waste time la. Coz I'm 36 weeks + pregnant and don't want to be a "sardine" in such crowded place la....

Thanks for your advice!

複式洋房

曾雪麗芭蕾舞學校, 三個月送三個月, 如果係3-12 month, 仲一星期任跳.

男爵府

咁借問聲,d網床幾錢張,有無人記得?
會唔會吉之島仲平d ,
麻煩有 人知道,說我知,thx thx

大宅

orignal planning, we will go to BB展 before 10:00am.
After review all of MaMa comments,...... I will go to Jusco....
BB展 :tongue:

禁止訪問

別墅

我下午2點去到, 排o左半個鍾頭隊買飛, 買o左:

1) Philips 攪拌機 $298
2) combi 軚盤玩具 $99
3) healthy times bb food x12 (送多1罐)$12x.
4) 雀巢米糊 x2 $45
5) thomas 波波玩具 $25

不過真係好好好好好好多人, 如果未去o既媽咪, 真係千萬唔好帶bb去....其實d野都唔算好平, nuk & chuchu 都算買得過, but 超多人, so 最終都無買到...

洋房

我尋日十一點幾去,又係排左成一個鐘先買到飛入場.
場內人多車多(bb車), 真係好擠迫.

我剩係係nuk 買左一箱(廿包)既濕紙巾 $360 + 沖涼盆仔連地墊 $300. 如果唔係有送貨, 我都費事買!

公爵府

要分開自己買就有每人一本啦~

原文章由 牛精仔 於 07-8-5 09:04 發表
仲有, 以為2個人去買2tickets 有2本coupons送, 點知送左1本coupon 一枝細漂水....唉....

大宅

HI Janicelobby,

The combi toys should be 30% off, sorry.( already edit my post)

I bought the a baby car' 軚盤$99 and a large 軚盤 with sounds and vibration $270 because my son loves to play and he really very enjoy them!

原文章由 Janicelobby 於 07-8-5 00:46 發表

WOW! 其實我都係想買combi玩具先去bb展, 但人多所以走了, combi玩具真係3折 (70% off)??, 好抵呀! 多唔多款? 你買了什麼玩具?

子爵府

請問BB展有冇BB車賣呀,會唔會平過出面呀??
仲有消毒奶煲??

子爵府

我係bb展nuk買咗8個奶樽,6個大奶樽($76for3個0-6個月bb用),2個細奶樽($20.5for1個),奶瓶清潔液($97連補充裝),同換奶煲($349)。

大宅

原文章由 kawai928 於 07-8-5 01:51 發表

HI,

你所指既kawai $200/3盒即係咩野呀?
kawaii軟糖呀?邊種味呀?

kawai 軟糖~係果汁味(橙)同原味呀~~~

民房

話咁多人同又唔係特別平,都係唔去la

首頁
34567...9

尾頁

跳至