使用意見

跳至

首頁

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

Melmel2004 發表於 18-11-13 23:02
我都係呀,仲以為得我係咁
你好
請提供以下資料,以便跟進,謝謝 !
1. 手機型號,例如 : iphone 8 / iPad Pro
2. IOS 操作系統版本,例如 : ios 12
3. BK app 版本,例如 : IOS 3.8.7
4. 連線方法,例如 : 3G / 4G / Wifi
5. 在哪一頁面出現不順暢,例如 : 首頁 ; 訊息頁 ; 某版塊 主題頁 ; 內容頁
6. 出現不順暢情況的具體描述,例如 : 看有多頁主題的內容時出現
7. 如出現閃退,請提供具體描述,例如 : 在自由講場閃退至首頁,之後無任何反應
8. 問題發生的頻繁度 (必定/經常/偶然/甚少)

珍珠宮

特派員 發表於 18-11-14 11:05
你好
1. 手機型號,例如 : iphone 8 / iPad Pro

1. Iphone xs max
2. Ios 12.1
3. 3.8.7
4. 4G and wifi
5. all
6. 不定,一路碌就一路窒,同幾多頁無關
7. 回覆完就彈
8. 經常

特派員  收到,謝謝  發表於 18-11-14 12:28

男爵府

特派員 發表於 18-11-14 11:17
你好

Ip6s plus
Ios12
Bkv3.8.7
4g,wifi
主題頁,內容頁
無論幾多頁主題的內容都會出現
無閃退
經常

特派員  收到,謝謝  發表於 18-11-14 12:28

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

特派員 發表於 18-11-14 11:10
你好

(1)I phone 7 plus
(2) 10.3.2版本
(3) 3.8.7版本
(4) 4G
(5)(6)(7)內容頁成日load唔到⋯睇耐左會黑左再彈出apps⋯
(8)必定

Thx

特派員  收到,謝謝  發表於 18-11-14 16:29

~大bb揍住兩個可愛的小bb~超辛苦但好富足^^~
~祝願每個人都有開心快樂既人生~
~記住甜酸苦辣是人生必須要走過的~

大宅

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

你好

1. iPhone 6plus
2. iOS 12
3. iOS 3.8.7
4. Wifi
5. 內容頁
6. 看主題內容時不暢順
7. 沒有閃退
8. 經常

特派員  收到,謝謝  發表於 18-11-14 16:29
相處時需要包容    爭吵時需要溝通
孤獨時需要陪伴    難過時需要安慰
生氣時需要冷靜    快樂時需要分享

禁止訪問

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

今日我喺某幾個post睇唔到。就算我故意search佢都睇唔到。不過anyway我知間唔中係咁㗎
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

你好

1. 手機型號 : iphone 6s 及 iPad Pro
2. IOS 操作系統版本 : ios 12.1
3. BK app 版本 : IOS 3.8.7
4. 連線方法 : 4G 及 Wifi
5. 在哪一頁面出現不順暢 : 訊息頁 ; 主題頁 ; 內容頁
6. 出現不順暢情況的具體描述 : 任何主題、內容
7. 如出現閃退,請提供具體描述,例如 : 在自由講場閃退出
8. 問題發生的頻繁度 (經常/偶然)

特派員  收到,謝謝  發表於 18-11-15 11:58

寶石宮

2023年兔年勳章

crystal媽咪 發表於 18-11-14 17:05
今日我喺某幾個post睇唔到。就算我故意search佢都睇唔到。不過anyway我知間唔中係咁㗎

...

再試吓睇唔睇到

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22066306

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Poyau 發表於 18-11-14 17:30
再試吓睇唔睇到

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22066306

多謝你嘅傳送門。不過仲衰連題目都睇唔到 唔緊要啦!!一個半個post睇唔到,我要開始學習,要習慣咁嘅模式。 Anyway.Thank you so much

寶石宮

2023年兔年勳章

crystal媽咪 發表於 18-11-14 17:32
多謝你嘅傳送門。不過仲衰連題目都睇唔到 唔緊要啦!!一個半個pos ...

咁奇 剛試過入到

寶石宮

Poyau 發表於 18-11-14 17:49
咁奇 剛試過入到

ha ha…………
剛試咗一次都係唔得。唔緊要,佢唔想畀我知道同朋友合作有幾咁煩

寶石宮

2023年兔年勳章

crystal媽咪 發表於 18-11-14 18:01
ha ha…………
剛試咗一次都係唔得。唔緊要,佢唔想畀我知道同朋友合作有幾咁煩 :hold ...

煩少樣

crystal媽咪    發表於 18-11-14 21:54

大宅

特派員 發表於 18-11-14 11:04
你好

你好
請跟進,謝謝 !
1. 手機型號: iPhone 6s Plus
2. IOS 操作系統版本 : ios 12
3. BK app 版本 : IOS 3.8.7
4. 連線方法: 3G / Wifi
5. 在哪一頁面出現不順暢 : 瀏覽內容頁時
6. 出現不順暢情況的具體描述 : 在loop內容頁時會很慢及窒,如加快還會彈app
7. 如出現閃退,請提供具體描述 : 在看內容時加快loop會彈app
8. 問題發生的頻繁度 :必定

特派員  收到,謝謝  發表於 18-11-15 11:59

珍珠宮

x2 最緊慢咗,都係 6s

男爵府

今日全日都好窒,窒到唔想上

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Rubik 發表於 18-11-13 17:29
有!一路碌一路窒

係吖
iPhone X 都窒住look

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

係呀,我用iphone & app,都係窒唔停,攪到近排都無睇bk我發覺應該係d識郁既廣告問題呀,廣告未load出來果十秒八秒係好正常順暢㗎,到廣告load咗出來就窒啦

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

晴寶寶 發表於 18-11-16 15:58
今日全日都好窒,窒到唔想上
你好
5. 在哪一頁面出現不順暢,例如 : 首頁 ; 訊息頁 ; 某版塊 主題頁 ; 內容頁
6. 出現不順暢情況的具體描述,例如 : 看有多頁主題的內容時出現
7. 如出現閃退,請提供具體描述,例如 : 在自由講場閃退至首頁,之後無任何反應

管理員

hfl2000 發表於 18-11-22 00:10
係呀,我用iphone & app,都係窒唔停,攪到近排都無睇bk我發覺應該係d識郁既廣告問題呀,廣告未lo ...
你好

首頁

尾頁

跳至