自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

MommyPanel勳章

引用:Quote:KAHOI+發表於+12-2-24+17:46+邊樣衰w

原帖由 kapomama 於 12-02-24 發表
你影下房有d咩可以用下~
(我呢排愛上玩"逃出密室"game~haha~)

翡翠宮

畀面勳章

回覆:help!!我出吾到房呀!

等老公反黎

男爵府

棲主不如你話比你最相信既人知,幫你報警
話你屋企有II..(非法入境者)..就會黎爆門架啦

(P.S.我都係講下笑...和緩下氣氛JEI)

不過講講下..你老公都就返到家了

水晶宮

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:um....我諗你最先要做既就係..搵d杯呀,樽仔

原帖由 joey_23 於 12-02-24 發表
um....我諗你最先要做既就係..搵d杯呀,樽仔呀,容器咁既野比你個仔痾左尿先,唔係賴左你重頭痕~ ...
Haha..好彩有學習褲系度。。

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+joey_23+於+12-02-24+發表um.

原帖由 KAHOI 於 12-02-24 發表
Haha..好彩有學習褲系度。。
唯有等你c6返!

若要人不知 唔好咁低B !  : P

水晶宮

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆:help!!我出吾到房呀!

最新消息:岩岩炸爆c6 個what's app,佢飛緊返黎喇。
多謝咁多位bk 令仔令女 幫手。。。感激

水晶宮

引用:Quote:瑄婷+發表於+12-2-24+17:52+佢都出唔

原帖由 大力大力 於 12-02-24 發表
佢不是被困廚房 ??
我困左系房呀

翡翠宮

KAHOI 發表於 12-2-24 18:01
最新消息:岩岩炸爆c6 個what's app,佢飛緊返黎喇。
多謝咁多位bk 令仔令女 幫手。。。感激:kissy ...
太好了
入境事務處24小時舉報熱線: 2824 1551
舉 報 無 牌 經 營 電 話 : 2881 7498<font color=&quot;DarkOrchid&quot;>

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

KAHOI 發表於 12-2-24 17:48
多謝你打咁多字出黎幫我呀。不過我冇卡系手。。
我睇個方向,你而家對住果邊個鎖位應該係平既,你試下wonderlulu 講既呢個方法,唔係用卡,用條狀既東西....

「如果係平嘅, 咭插唔落, 你可以搵條幼繩或屈咗個髮夾, 同一頭從鎖位嘅上方, 兜落下面, 出返嚟, 個閂係一面斜坡嘅, 捉住兩頭慢慢向自己拉,你咁就會鬆返個卡位, 到尾你就同時扯個門把,一齊開。」

子爵府

畀面勳章

咁你地訓陣先!
又到考試周!

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

小草 發表於 12-2-24 18:02
我睇個方向,你而家對住果邊個鎖位應該係平既,你試下wonderlulu 講既呢個方法↓,唔係用卡,用條狀既東西. ...

如果無 羅 c 批, 比我甘熟結構, 都無信心開到 !
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大力大力 發表於 12-2-24 18:06
如果無 羅 c 批, 比我甘熟結構, 都無信心開到 !
搏下麻~
不過樓主唔駛煩喇,救星返緊來~

男爵府

算啦訓吓覺,上吓綱喇.

禁止訪問

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

回覆 回覆:瑄婷的帖子

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:房有冇羅絲批?先擰開門鎖個圈,跟住見到羅

禁止訪問

回覆:KAHOI 的帖子

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:Quote:KAHOI+發表於+12-2-24+17:46+邊樣衰w

禁止訪問

回覆:KAHOI 的帖子

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

大力大力 發表於 12-2-24 17:49
你廚房有無 羅 c 批 ??

有就可以教你拆開把鎖, 你係裡面可以拆到把鎖 ~~
人地因左係房入面呀, 點去廚房呀 ? 仲有, 羅c批擺廚房架咩 ?
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

打爆個鎖啦~我早排都係咁 !不過好彩我同個女係廳 ! 而家個房門鎖已經爆左閂吾到門 ! 而家都未整

首頁

尾頁

跳至