嬰兒用品

跳至

首頁
45678...9

尾頁

大宅

我都覺得唔去好過去,
如果係去玩豬仔車比賽,我都唔會去...

洋房

原文章由 cathykp 於 07-8-5 01:15 發表

我買左對鞋仔比bb(jack and lily羊皮鞋仔)$220.00/對,如買兩對就$400.00 另外 combi 玩具就有7折.
省巢嬰兒米粉兩罐$45.00(好似唔記得左), HEINZ 果汁$7.00/支 , 蘋果蓉+南瓜甜栗米合共4支$20.00.

原本我想換牛欄牌個換片墊? 但原來係要到bb未出生先有得換, 我個b已經5個月大, 所以只得一個口水肩, 我叫佢換比我死都唔"制".
激死 ...

我個 b 都未出世呀, 但佢都係比條口水肩我咋.....

大宅

Re-on 在bb展有冇counter??
買日本奶粉有冇平過常網訂

禁止訪問

侯爵府

原文章由 Kerokeroppi 於 5/8/07 12:47 PM 發表

我都想知~
愛是恆久忍耐......

大宅

re-on 有 counter, 不過我睇過佢d奶粉價錢同網上訂一樣架

原文章由 Kerokeroppi 於 07-8-5 12:47 發表

侯爵府

請問係咪話chu chu 個counter (代理)會有面包超人餐具賣係好平架?

侯爵府

原文章由 VVian 於 5/8/07 01:08 PM 發表
re-on 有 counter, 不過我睇過佢d奶粉價錢同網上訂一樣架

咁請問有冇邊個counter買森永細仔平呀~?thx

大宅

birth $190, re-on $185(全部新裝), 一d都唔平呀

原文章由 新紮媽媽 於 07-8-5 13:12 發表

咁請問有冇邊個counter買森永細仔平呀~?thx

大宅

I did ask the re-on staff, she said the price was same as
order in internet, and order in internet have point tim. no need to go if only want to buy milk powder.

複式洋房

Re-on有,但Birth D奶粉平d 雪印大仔$1030一箱 細仔$1380一箱,比online買平 訂咗2箱
原文章由 Kerokeroppi 於 07-8-5 12:47 發表

大宅

b4 i want to go arr..... but now @ home is better

大宅

原文章由 bbirene 於 07-8-5 11:24 發表
HI Janicelobby,

The combi toys should be 30% off, sorry.( already edit my post)

I bought the a baby car' 軚盤$99 and a large 軚盤 with sounds and vibration $270 because my son l ...

bbirene, Thanks! 你買的large 軚盤 我知邊個, 原價是$399的. 我都想買, $270好抵 !你bb鍾意玩就好了!

禁止發言

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 新紮媽媽 於 07-8-5 13:10 發表
請問係咪話chu chu 個counter (代理)會有面包超人餐具賣係好平架?

麵包超人餐具平少少喇,around 8折(好似咁上下)

不要五十步笑一百步;不要看見人地眼中既刺而忘記了自己眼中的樑木;做人要對得住自己~

侯爵府

原文章由 VVian 於 5/8/07 01:14 PM 發表
birth $190, re-on $185(全部新裝), 一d都唔平呀

唔該晒~
咁真係去卓悅買好過~
早知西田大減價果時就訂多d 啦~~

侯爵府

原文章由 Lok1206 於 5/8/07 03:26 PM 發表

麵包超人餐具平少少喇,around 8折(好似咁上下)

係咪有個SET 裝(7,8樣野)賣$128/SET 呀?~
THX

複式洋房

我就星期六4點去,由買飛到走都係咁多人,去nuk個攤位覺得係最多人,買野比錢都要排幾個圈,想要個d樣樣好多都冇晒,連比錢換同免費換既都通通冇晒,想買avent既消毒煲又冇晒貨,唔知係唔係太多人,有d攤位既人問佢野都唔係好想理你咁.我唔係覺得平好多,反而覺得買到自己好亂,可能自己又大住個肚,覺得好辛苦咁買野,所以下次我唔會再去bb展.

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 新紮媽媽 於 07-8-5 15:29 發表

係咪有個SET 裝(7,8樣野)賣$128/SET 呀?~
THX

有set裝,不過唔止7,8樣野喎...
好似$3xx,折咗都$2xx

不要五十步笑一百步;不要看見人地眼中既刺而忘記了自己眼中的樑木;做人要對得住自己~

首頁
45678...9

尾頁

跳至