家庭理財

跳至

首頁
45678...98

尾頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

最憎呢D 女人 真係要打
妳公司班妹妹仔好慘呀 :-(

原文章由 gracelyh 於 07-8-29 16:37 發表
個女人返工頭幾日,我地就知佢鍾意打小報告

d 妹妹仔仲話
個女人好似成日都係到監視緊佢地,成日都望住佢地係到做咩咁....

我最怕呢d人

所以我更加堅定要走 ...
hello hello ~~

別墅

原文章由 gracelyh 於 07-8-29 16:37 發表

個女人返工頭幾日,我地就知佢鍾意打小報告

d 妹妹仔仲話
個女人好似成日都係到監視緊佢地,成日都望住佢地係到做咩咁....

我最怕呢d人

所以我更加堅定要走 ...

gracelyh ~ 個女人係咪"皇馬x". 做左幾日就禁大胆.

唔洗do, 去玩下先啦.

別墅

d
原文章由 小女人 於 07-8-29 17:26 發表

gracelyh ~ 個女人係咪"皇馬x". 做左幾日就禁大胆.

唔洗do, 去玩下先啦.

我吾知,不過有同事話佢係(皇馬褂)吾知表妹定咩.....
而且佢個樣同我個事頭婆有少少似架
而且依家係事頭婆好氣重佢
我老闆又吾多so佢.....

究竟真定假我又無興趣知
佢係咩人,我都係咁教..........

大宅

廸廸仔
#8029聽日重入唔入得呀???,佢由$4.95, 上到$6.10, 跟住收市又趺番去年$4.95
#152, 因為果時冇$入,..今次...唉:-(

男爵府

好媽媽勳章

8029今日真係好似過山車,收市前上到0.61,轉下眼daylow收市,
如果佢高位頂得耐少少我都可能食左,而家唔好諗買唔買喇,
聽日開市睇下佢想點先算喇,收市前甘走勢都驚驚地~

珍珠宮

好媽媽勳章

嘩....現在先上到bk

呢幾日升左頗多.都拾d.
靠大唐同中壽

但今日又多回又升d
個市家下都頗波幅下
所以自己家下有賺d都食左先
好似同人鬥快搶食

前排星期日去影相family
歡迎來seesee

http://albums.vitapixel.com.hk/200708/circle_fung/portrait.htm

大宅

廸廸仔
收到, 到時通知聲呀, 早排已經蝕左30k啦, 希望可以追番d, 唔駛咁慘呀:(

原文章由 迪迪仔 於 07-8-29 22:09 發表
8029今日真係好似過山車,收市前上到0.61,轉下眼daylow收市,
如果佢高位頂得耐少少我都可能食左,而家唔好諗買唔買喇,
聽日開市睇下佢想點先算喇,收市前甘走勢都驚驚地~ ...

大宅

BB2WONG,

聽你甘講我個心當堂定晒,因見個個都沽左,好驚剩低我!
Grace,我地一齊等bb2wong指示喇!吾該晒!

男爵府

原文章由 circle119 於 07-8-29 10:23 PM 發表
嘩....現在先上到bk

呢幾日升左頗多.都拾d.
靠大唐同中壽

但今日又多回又升d
個市家下都頗波幅下
所以自己家下有賺d都食左先
好似同人鬥快搶食

歡迎來seesee

http://albu ...
你對仔女好得意呀!特別係你仔仔,岩岩出牙仔,好過癮見你話家庭照,仲諗住會見到你添

知足常樂     平凡是福 

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 vizzi 於 07-8-30 00:20 發表
你對仔女好得意呀!特別係你仔仔,岩岩出牙仔,好過癮見你話家庭照,仲諗住會見到你添

hi vizzi & ALL
morning
有呀!
個個係封面

click入去有45pic photo

珍珠宮

原文章由 circle119 於 07-8-30 08:15 發表

hi vizzi & ALL
morning
有呀!
個個係封面

click入去有45pic photo

Good morning, ALL,

Circle, 睇左相啦, 你囝囝好 cutie, 囡囡好斯文呀~
你都好 Young ar, 仲有一家4口的照片, 好 warm 呀

大宅

歡迎來seesee

----circle119, 想問下影一輯呢種家庭相要幾多錢?包幾多野?你係邊樹影?你2位小朋友細細個影就好可愛,但係我2位公子都6yr及10yr,唔知會影d物野look出黎,我咁耐都未影個呢d相,因為大仔唔中意影相,但係我真係好想試下!

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 BB2WONG 於 07-8-30 09:28 發表
歡迎來seesee

----circle119, 想問下影一輯呢種家庭相要幾多錢?包幾多野?你係邊樹影?你2位小朋友細細個影就好可愛,但係我2位公子都6yr及10yr,唔知會影d物野look出黎,我咁耐都未影個呢d ...

http://www.vitapixel.com.hk/packages.php

大宅

原文章由 kammyman 於 07-8-29 23:10 發表
BB2WONG,

聽你甘講我個心當堂定晒,因見個個都沽左,好驚剩低我!
Grace,我地一齊等bb2wong指示喇!吾該晒!

我估得我一個係蝕沽#152.....:-(
(BB2WONG, 我昨日太驚又大跌市, 怕重滔覆轍...米....唉....)

大宅

circle, d 相好正wo..., 之前都有想過去試下影輯 (趁囡囡仲叫細痳)....但無去行動...

大宅

原文章由 maggiew 於 07-8-30 09:34 發表

(BB2WONG, 我昨日太驚又大跌市, 怕重滔覆轍...米....唉....)

我明白你,就直如8063一樣,你有消息所以好大信心,相反我地隔左一層,所以信心都會無咁大。如今早開市0.90以下我都會再入黎day trade下,因為老細實牙實齒佢一定升到最少1.20,佢昨天仍幫國內人於0.88入緊貨,所以我自己見到就唔驚囉!如我有信心升到1.20,即係呢輪都會係向上,所以我會密密day trade,因為我可以3天內沽出唔洗比錢!

大宅

唔好:-( 大家再努力啦
原文章由 maggiew 於 07-8-30 09:34 發表

珍珠宮

原文章由 BB2WONG 於 07-8-30 09:28 發表
歡迎來seesee

----circle119, 想問下影一輯呢種家庭相要幾多錢?包幾多野?你係邊樹影?你2位小朋友細細個影就好可愛,但係我2位公子都6yr及10yr,唔知會影d物野look出黎,我咁耐都未影個呢d ...

BB2WONG,

你張新大頭相好得意,你真係super mami, 我囡2歲時都都影過, 值得一影作留念, 我自己就無影過, 人大左就唔多想影相~

珍珠宮

原文章由 BB2WONG 於 07-8-30 09:55 發表

我明白你,就直如8063一樣,你有消息所以好大信心,相反我地隔左一層,所以信心都會無咁大。如今早開市0.90以下我都會再入黎day trade下,因為老細實牙實齒佢一定升到最少1.20,佢昨天仍幫國內人於0.88入緊貨,所以我自己見到就 ...

唔錯wor, 可以無本生利, 最啱玩 daytrade

maggie, 我見迪迪都沽 152, 我琴日都沽左, 0.90 買, 0.88 沽, 蝕左少少

別墅

各位早晨呀!!!

首頁
45678...98

尾頁

跳至